LUSH AVOBATH BATH BOMB

Het is weer tijd voor een review van een bruisbal uit het grote The Experimenter cadeau van Lush. Ik kocht dit cadeau een tijdje geleden en heb besloten om iedere bruisbal los te reviewen op mijn YouTube kanaal. Dit keer was Avobath aan de beurt, een heerlijk verfrissende bath bomb met de geur van avocado en citroengras, ideaal om je dag mee te beginnen.

Je kunt de video simpelweg starten door hierboven op de play button te klikken, of door via deze link naar YouTube te gaan. Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal, zodat je de andere video’s voorbij ziet komen. In de volgende video’s zie je onder andere weer een nieuwe bath bomb en mijn liquid lipstick stash. De video’s op YouTube komen al om 7:00 online en het artikel op mijn blog verschijnt pas om 12:00, dus vergeet je niet te abonneren. Je kunt je gemakkelijk abonneren door hier te klikken.

EASTPAK AUSTIN BLEND SCHOOLTAS
4X WAT OPRUIMEN JOU OPLEVERT

  3 reacties

 1. Deb 8 september 2016 at 20:26 Beantwoorden

  Duidelijke review! Klinkt als een fijne bruisbal, grappig dat er glitters in zitten dat had ik ook niet verwacht. Zelf geef ik de voorkeur aan bubble bars omdat ik van lekker veel schuim houd.

 2. Mariëlle 7 september 2016 at 18:36 Beantwoorden

  Ik heb helaas geen bad, dus voor mij is dit niet mogelijk :(

 3. Melike 7 september 2016 at 12:41 Beantwoorden

  Hij ziet er heel leuk uit maar geen idee wat ik moet verwachten van de geur van avocado haha! Lijkt me wel fijn qua effect op de huid.

Laat een reactie achter