Cibdol Oil

8 ARTIKELEN DIE MIJ INSPIREERDEN

8 artikelen die mij inspireerden

Mijn liefde voor bloggen is begonnen met het lezen van andere blogs. Dit doe ik nog steeds met plezier, ook al heb ik er de ene keer meer tijd voor, dan de andere keer. In dit artikel zet ik 8 artikelen op een rijtje die me de laatste tijd geïnspireerd hebben. Artikelen waar ik echt wat aan heb gehad, of die ik geweldig vond om te lezen.

Etude House Dreaming Swan blushes – Ik hou van make-up met prachtige verpakkingen en die (bijna) niemand heeft. Mijn favoriete merk is Too Faced, maar daarnaast zijn er nog veel meer mooie producten verkrijgbaar. Op de blog van Jamey kwam ik blushes tegen van Etude House, ze doen me echt denken aan make-up waar je vroeger als klein meisje dol op was. De gedecoreerde blush zit verpakt in een doosje, met daarin een blikje en een poederdonsje.

Zeg, hoeveel tijd kost dat bloggen?  – Bloggen kost behoorlijk wat tijd. Zeker als het een hobby is die op een gegeven moment uitgroeit tot je eigen bedrijfje. Je wil er veel tijd instoppen, leuke artikelen schrijven, je mail bijhouden en daarnaast je blog blijven verbeteren. Vooral als je naast het schrijven van artikelen nog video’s maakt kan het aantal uren dat je werkt aan je blog behoorlijk oplopen. Irina schrijft op haar blog Ordinary Odd hoeveel tijd zij kwijt is aan het bloggen, en wat daar allemaal onder valt.

Zomer haartrends – Op de blog Me-licious vind je veel verschillende soorten artikelen, allemaal erg origineel en interessant. Het artikel dat ik hier vermeld gaat over de haartrends van de zomer van 2016. Er zaten veel trends tussen waar ik zelf ook over na heb gedacht en die ik echt prachtig vind, maar helaas raad mijn tante altijd af om mijn eigen blonde haren te verven. Snap ik ook wel, maar de warme honingkleur trekt al een tijdje mijn aandacht.

Dit is hoeveel je echt nodig hebt van verzorgingsproducten – Ik pak regelmatig teveel van mijn reinigingsmelk of mijn dagcrème. Om dat probleem uit de wereld te helpen publiceerde Daphne een handig artikel. In dit artikel zie je precies hoeveel je nodig hebt van welk product, ik zeg opslaan!

De mooiste eilanden ter wereld – Moet ik hier eigenlijk nog iets bij vertellen? Ik ben dol op reizen en wil het liefst zoveel mogelijk mooie plekken bezoeken. Na het lezen van dit artikel staan er weer nieuwe bestemmingen op mijn lijstje. Wauw, ik wil ze eigenlijk allemaal bezoeken en het liefst zo snel mogelijk. Santorini stond altijd al hoog op mijn lijstje.

Real Techniques kwasten – Sinds dat ik mijn eerste set met Real Techniques kwasten heb gekocht, ben ik om. Ik zou er nog wel een paar willen toevoegen, en doordat Astrid zo positief was in deze review al helemaal. In deze review zie je de Deluxe Giftset, waarvan ik een paar kwasten al in m’n bezit heb.

Make-up uit Amerika bestellen – Oké, misschien is dit artikel niet goed voor mijn portemonnee, maar het is wel één van de beste tips ooit. In dit artikel zie je hoe je een Amerikaans adres aanmaakt, en vervolgens de pakketjes door kan sturen naar je eigen adres. Ik denk dat ik mijn Too Faced producten voortaan maar hier aan ga schaffen, want hierdoor kan je ook producten bestellen die je anders nooit in Nederland zou kunnen krijgen. I love it!

Fruitbar SIS – Het is dat ik niet dichtbij Leeuwarden woon, maar anders had ik het wel geweten. Ik ben dol op fruit, en alles wat met fruit gemaakt wordt. Bij fruitbar SIS kun je onder andere terecht voor smoothies, salades en yoghurt. Als ik ooit naar Leeuwarden ga, dan weet ik het wel! Doe mij maar een smoothie met een heerlijke fruitsalade.

 • Reacties ( 7 )

 • avatar
  Annelies

  Je kan echt zoveel leren uit blogartikels hé, ik blijf elke keer bijleren!

 • avatar
  Suzanne

  Mooi lijstje aan artikelen!

 • avatar
  Maaike

  Best interessant om te lezen hoeveel tijd een ander kwijt is aan haar blog. Ik ben er namelijk zelf ook elke dag wel een paar uur zoet mee. Toch best een mega tijdinvesterende hobby, dat bloggen!

 • avatar
  Manon

  Die fruitbar SIS is wel interessant zeg, jammer zit dat niet dicht in de buurt!

 • avatar
  Astrid

  Leuk artikel! En wat leuk dat er een artikel van mij bij staat, dank je wel :D Ik ben echt dol op deze kwasten en gebruik ze iedere dag sinds ik ze heb. Ik blijf jou ook volgen hoor!

 • avatar
  Sija

  Oh wat super leuk dat je Fruitbar SIS hebt genoemd! Ik ben daar laatst nog geweest, woon namelijk dichtbij Leeuwarden en het is naar mijn mening echt dé hotspot van de stad haha! :D Heerlijke sapjes. Leuk aritkel trouwens, heb weer wat nieuwe blogs gevonden om te volgen :) X

 • avatar
  Mariëlle

  Wat een leuk idee zeg! Ik heb ook zoiets op de planning staan, maar dan meer voor make-up, fashion en interieur inspiratie dus niet losse artikelen zegmaar!

 • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP