fbpx

Cibdol Oil

Affiliate Marketing in 10 dagen review

Affiliate Marketing in 10 dagen review

Na de cursus Affiliate Marketing Revolutie is het me duidelijk geworden dat ik meer uit mijn affiliate marketing strategie kan halen. Ik heb al een aantal succesvolle stappen gezet, maar ben altijd benieuwd naar andere strategieën om meer inspiratie op te doen. Iets wat ik opnieuw heb ik gedaan aan de hand van een cursus. Of dat heeft gewerkt? Dat vertel ik je in deze Affiliate Marketing in 10 dagen review!

Wat is Affiliate Marketing in 10 dagen?

Via de website in10dagen.nl biedt Paco Vermeulen op dit moment de cursus Affiliate Marketing in 10 dagen aan. Dit is een cursus die je aan de hand van het actieplan in precies 10 dagen kunt afronden. Zo leer je binnen deze periode alle ins-and-outs over affiliate marketing, zodat je zelf een extra passief inkomen kunt opbouwen naast je huidige inkomstenbron(nen).

In meer dan 5 lesuren ontdek je hoe jij ook geld kunt verdienen door op je website gebruik te maken van affiliate marketing. De cursus is perfect voor jou als je al een website hebt en daar misschien al kleine inkomsten haalt uit affiliate marketing.

In deze cursus leer je onder andere de kleine lettertjes van affiliate marketing begrijpen, zodat je geen inkomsten misloopt. Maar leer je ook hoe je met jouw artikelen bovenaan in Google komt voor het best mogelijke resultaat.

Wie is Paco Vermeulen?

Paco Vermeulen is sinds 2008 een online ondernemer. Zo heeft hij een online programma waar je pianoles kunt leren zonder noten te lezen, maar heeft hij ook software om meer relevante interesses voor Facebook Advertising te onthullen.

Nu heeft hij zijn bedrijf uitgebreid met online trainingen, waarvan de eerste op het gebied van affiliate marketing. Niet zo gek dat hij is gegaan voor dit onderwerp, want hij verdient hier ruim €10.000 per maand mee en dat volledig passief. Hij is dus zeker iemand die veel kennis heeft op dit vlak en dat kan overbrengen naar andere gemotiveerde internet ondernemers.

Affiliate Marketing in 10 dagen review

Affiliate Marketing in 10 dagen review

Het mooie aan de affiliate marketing in 10 dagen cursus is dat er gefocust wordt op (luxe) producten of diensten die je zelf gebruikt. Zo kun je uit eigen ervaring vertellen wat je van het product of de dienst vindt en vervolgens een affiliate link toevoegen aan je artikel. Dit komt niet alleen veel beter over, maar maakt het voor jou ook gemakkelijker om uitgebreide artikelen te schrijven.

Dit is naar mijn idee ook een goede boodschap, om nooit artikelen te schrijven over producten of diensten die je niet echt hebt geprobeerd. Het werkt misschien wel, maar nooit zo goed als jouw eigen persoonlijke ervaring.

Aan de hand van je product ga je opzoek naar het bijhorende affiliate programma. Soms zijn er meerdere, maar Paco geeft een aantal handige tips waar je op moet letten. Zo hanteert ieder affiliate programma een ander affiliate model, maar je moet wel het model kiezen dat het beste bij jouw website past.

Voor een review website ligt dit bijvoorbeeld heel anders, dan voor een travel blog. Zo voorkom je dat je uiteindelijk de lezer wel hebt geïnspireerd om het product te kopen, terwijl je hier niets aan hebt verdiend, omdat de lezer het product via een andere website heeft gekocht.

Verder geeft Paco tips over hoe je hoger in Google kunt komen, welke producten het meest winstgevend zijn en hoe je jouw verhaal het beste kunt opbouwen aan de hand van storytelling. Hij gaat echt de diepte in, waardoor ik weer veel nieuwe inzichten heb gekregen die ik kan implementeren.

Ik vond het een fijne uitgebreide cursus, waarbij ik veel nuttige aantekeningen heb gemaakt en de vragen die ik had, werden continu beantwoord in de volgende video. Ik heb nu zeker de motivatie om hier 100% voor te gaan!

Voordelen en nadelen van deze cursus

 • Het is een uitgebreide cursus die je in 10 dagen kunt afronden en waarna je direct aan de slag kunt met implementeren.
 • Hoewel de cursus voor mensen is met een website, wordt wel veel basisinformatie over affiliate marketing gegeven, waardoor je hier ook zonder ervaring mee kunt starten.
 • In Affiliate Marketing in 10 dagen zie je dat alles ook mogelijk is met enkel een website, waarbij je je niet perse hoeft te verdiepen in sociale media of e-mailmarketing.
 • De cursus is niet gericht op één type website of affiliate programma, waardoor je het echt kunt toepassen op jouw niche.
 • Je leert waar je de voorwaarden van affiliate programma’s op moet controleren, waardoor je voortaan geen inkomsten misloopt.
 • Bij iedere les ontvang je een PDF van de sheets, waardoor je de informatie gemakkelijk en snel nog een keer kunt doornemen.
 • Er wordt niet ingegaan op het maken van een website en is daardoor voor beginners van online marketing pas later interessant.
 • Sociale media en e-mail worden kort aangehaald, maar er wordt weinig vertelt over extra inkomsten door bijvoorbeeld het inzetten van e-mailmarketing.
 • Hoewel bepaalde producten winstgevender zijn, kun je ook aan een affiliate link naar een boek op Bol.com meer verdienen. Zeker doordat hier vaak iets extra’s wordt meebesteld en mensen de webshop kennen. Dit werd in de cursus niet vermeld, maar zeker voor bepaalde niches kan dit alsnog interessant zijn.

Gratis proefles!

Mocht je benieuwd zijn geworden naar de cursus Affiliate Marketing in 10 dagen, dan kun je een gratis proefles aanvragen. Dit is een les uit de cursus zelf, waarin je leert welke mindset je nodig hebt ten opzichte van je concurrenten.

Net als bij iedere onderneming is het heel belangrijk om voldoende inzet te tonen en er echt voor te gaan. Bij affiliate marketing is het voordeel, dat je er na het schrijven jarenlang plezier van kunt hebben.

Liever meteen beginnen?

Ben je door mijn Affiliate Marketing in 10 dagen review zo enthousiast geworden, dat je liever gelijk wilt starten? Via de onderstaande button ga je naar de website waar je de cursus kunt bestellen.

 • Reacties ( 1 )

 • avatar
  Anna

  Leuk om jouw mening over de cursus te lezen! Ik heb ‘m zelf ook gevolgd en ik heb er heel veel van geleerd.

 • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP