fbpx

Cibdol Oil

Barry M Lip Paint 158 Coral Blush

Barry M Lip Paint 158 Coral Blush
De eerste lipstick die ik van Barry M kocht was Shocking Pink. Een prachtige felroze kleur, die ik iedere keer met liefde draag. Het was daarom niet lastig, ik wilde nog een lipstick van Barry M. Ik ging voor de lipstick 158 Coral Blush. Er waren niet veel reviews te vinden, dus ik moest het helaas met mijn intuïtie doen. 

Barry M Lip Paint 158 Coral Blush
Toen ik de lipstick uit de verpakking haalde was ik al enthousiast. De kleur was een stuk donkerder en mooier als ik verwachtte. Daarnaast hou ik als meisje natuurlijk van roze, wat de verpakking is.

De ingrediënten van deze lipstick:
RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, MICA, PARRAFINUM LIQUIDUM, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, CERA ALBA (BEESWAX), OZOKERITE, CETYL ALCOHOL, OCTYLDODECANOL, PARAFFIN, THEOBROMA CACAO (COCOA) SEED BUTTER, ISOPROPYL LANOLATE, PROPYLENE GLYCOL, BHA, PARFUM, PROPYL GALLATE, CITRIC ACID, BENZYL BENZOATE, LIMONENE, BHT, CITRONELLOL, LINALOOL [+/- CI45410, CI77891, CI45380, CI45370, CI77491, CI15850, CI19140, CI42090, CI77499, CI77492]

Barry M Lip Paint 158 Coral Blush
Ik ben verliefd op de kleur. Hij past uitstekend bij mijn huid en de rest van mijn uiterlijk. De lipstick voelt fijn aan op de lippen en droogt ze niet uit, dit komt mede door de cacaoboter die in deze lipstick verwerkt is. Normaal ben ik iemand die meer houdt van matte lipsticks, maar deze lichtglanzende lipstick mag zeker niet in mijn stash ontbreken.

Barry M Lip Paint 158 Coral Blush
Het is een prachtige en fijne lipstick, die ik iedereen zou aanraden. De lipstick is dierproefvrij, net zoals alle andere producten van Barry M.

De Barry M lipstick in de kleur Coral Blush is verkrijgbaar vanaf €6,25 bij Alice + Jo of Bol.com.

 • Reacties ( 24 )

 • avatar
  Lyana

  Staat je inderdaad goed!

 • avatar
  Sanne

  Mooi! Staat je goed hoor!

 • avatar
  Esra

  Mooie lipstick! X

 • avatar
  Isabel Cristina

  Wat een mooi kleurtje!

 • avatar
  chitchatontherocks

  Wow, go Barry M en go Esmée: wat een mooie kleur!

 • avatar
  vanessa / gold&urban

  mooi kleurtje ! Staat je goed.

 • avatar
  Ellen

  Die kleur staat je echt mooi!

 • avatar
  Daphne

  Staat je erg mooi!

 • avatar
  Kelly

  Wat een mooie kleur!

 • avatar
  Tess Evea

  Mooie kleur voor een leuke prijs!

 • avatar
  Marissa

  Mooi kleurtje!

 • avatar
  Manon

  wat een mooie kleur! deze wil ik ook wel hebben. Mooie foto’s heb je gemaakt

 • avatar
  Mirjam

  Mooie kleur, lekker fris!

 • avatar
  Melike

  Ik vind hem jou erg mooi staan, zelf heb ik nog niks van Barry M.. komt wel verandering in! XO

 • avatar
  Melissa

  Wauw, wat een prachtige kleur!
  x

 • avatar
  Charlotte

  Wat een prachtige kleur! <3

 • avatar
  Mattania

  Wow echt een mooie kleur! Barry M is echt een goed merk

 • avatar
  Marloes

  Lekker zomers! :)

 • avatar
  Michaela

  Hele mooie kleur :)

 • avatar
  beautybylj

  Staat je heel mooi!

 • avatar
  saskia

  mooie kleur en mooi gedaan de foto’s!!

 • avatar
  Eline

  Heel erg tof kleurtje, staat je goed!

 • avatar
  Manon

  Wauwie mooie kleur!

 • avatar
  niesca

  Mooi! leuk prijsje ook

 • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP