Barry M Lip Paint 158 Coral Blush

Barry M Lip Paint 158 Coral Blush
De eerste lipstick die ik van Barry M kocht was Shocking Pink. Een prachtige felroze kleur, die ik iedere keer met liefde draag. Het was daarom niet lastig, ik wilde nog een lipstick van Barry M. Ik ging voor de lipstick 158 Coral Blush. Er waren niet veel reviews te vinden, dus ik moest het helaas met mijn intuïtie doen. 

Barry M Lip Paint 158 Coral Blush
Toen ik de lipstick uit de verpakking haalde was ik al enthousiast. De kleur was een stuk donkerder en mooier als ik verwachtte. Daarnaast hou ik als meisje natuurlijk van roze, wat de verpakking is.

De ingrediënten van deze lipstick:
RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, MICA, PARRAFINUM LIQUIDUM, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, CERA ALBA (BEESWAX), OZOKERITE, CETYL ALCOHOL, OCTYLDODECANOL, PARAFFIN, THEOBROMA CACAO (COCOA) SEED BUTTER, ISOPROPYL LANOLATE, PROPYLENE GLYCOL, BHA, PARFUM, PROPYL GALLATE, CITRIC ACID, BENZYL BENZOATE, LIMONENE, BHT, CITRONELLOL, LINALOOL [+/- CI45410, CI77891, CI45380, CI45370, CI77491, CI15850, CI19140, CI42090, CI77499, CI77492]

Barry M Lip Paint 158 Coral Blush
Ik ben verliefd op de kleur. Hij past uitstekend bij mijn huid en de rest van mijn uiterlijk. De lipstick voelt fijn aan op de lippen en droogt ze niet uit, dit komt mede door de cacaoboter die in deze lipstick verwerkt is. Normaal ben ik iemand die meer houdt van matte lipsticks, maar deze lichtglanzende lipstick mag zeker niet in mijn stash ontbreken.

Barry M Lip Paint 158 Coral Blush
Ik heb deze lipstick besteld voor €4,95 bij Bon Beauty. Het is een prachtige en fijne lipstick, die ik iedereen zou aanraden. De lipstick is dierproefvrij, net zoals alle andere producten van Barry M.

Wat vind jij van dit kleurtje?

  • Reacties ( 24 )

  • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP