Barry M Matte Nail Paint Vanilla

Barry M Matte Nail Paint Vanilla
Matte nagellak, voor mij iets compleet nieuws. Toen ik dit lakje tegenkwam in de webshop Bon Beauty en wat swatches had opgezocht, was ik overtuigd. Ik wilde dit matte lakje kopen. Het matte lakje heeft de kleur Vanilla en is van het merk Barry M. Wie houdt er niet van vanille?

Barry M Matte Nail Paint Vanilla
Barry M Matte Nail Paint Vanilla
Barry M Matte Nail Paint Vanilla
Barry M Matte Nail Paint Vanilla
Barry M Matte Nail Paint Vanilla
Ik ben gewoon verliefd op dit lakje. Het effect is erg mooi en daarnaast zorgt het effect voor een andere kleur in een ander soort licht. In sommige lichten neigt hij naar lila en in sommige lichten is hij erg vanille, zoals op de tweede foto. Het nagellakje heeft naast het uiterlijk ook een geweldige kwaliteit, het lakje bleef maar liefst vier dagen zitten. Vier dagen is voor mij echt een record! Ik verwacht dat ik binnenkort meer van deze lakjes ga kopen, ik ben namelijk fan geworden.

Het Barry M Matte Nail Paint Vanilla nagellakje is verkrijgbaar voor €5,34 bij Bon Beauty.

  • Reacties ( 27 )

  • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP