fbpx

Cibdol Oil

BARRY M OOGSCHADUW

Barry M oogschaduw mono’s

Een tijdje geleden kocht ik vier Barry M oogschaduw mono’s. Ik heb ze al met veel plezier gebruikt en ik wilde graag aan jullie laten zien hoe deze oogschaduw eruit ziet. Het is dus tijd voor een review van de Barry M oogschaduw. Benieuwd? Kijk snel verder!

Barry M oogschaduw – Purple

BARRY M OOGSCHADUWLaten we beginnen met deze paarse kleur, de oogschaduw heet heel logisch ‘Purple’. Ik hou van paars, het laat mijn groene ogen mooi uitkomen en het is gewoon een prachtige kleur. Het is een mooie kleur en daarnaast kun je de oogschaduw van Barry M heel mooi naar een andere kleur over laten lopen. Op deze foto heb ik slechts een klein beetje oogschaduw gebruikt, als je meer gebruikt dan wordt de kleur ook donkerder.

Barry M oogschaduw – Silver

BARRY M OOGSCHADUWDe tweede kleur die ik jullie ga laten zien is ‘Silver’. Weer een voor de hand liggende naam, maar goed. De oogschaduw doet wat ik van hem verwacht, hij geeft een prachtige zilveren kleur. En komt dat is mooi uit, want dit is mijn eerste zilveren oogschaduw. Ik vind het fijn om deze oogschaduw met de paarse kleur te gebruiken, ze passen mooi bij elkaar.

Barry M oogschaduw – Dark Gold

BARRY M OOGSCHADUWWe zijn alweer aangekomen bij de derde kleur ‘Dark Gold’. Ik had een lichtere goud in mijn stash en wat is dit een wereld van verschil. De kleur is een stuk donkerder en ik vind het prachtig. Het is een perfecte kleur voor de feestdagen.

Barry M oogschaduw – Dark Brown

BARRY M OOGSCHADUWOh wauw, wat een prachtige donkere kleur is dit, het is de kleur ‘Dark Brown’. Dit is alweer de laatste kleur, huilen! Hij is prachtig, het aanbrengen is wel wat lastiger met deze kleur. Hij is namelijk zo donker dat je gemakkelijk ziet dat je uit bent geschoten. Maar goed, als je dat een beetje bijwerkt is dat geen probleem. Daarnaast is deze kleur prachtig met de kleur ‘Dark Gold’.

Dit was mijn Barry M oogschaduw collectie. In de toekomst ga ik zeker nog meer van deze mooie oogschaduw bestellen. Ik heb ze destijds bij BonBeauty besteld. Alle make-up van Barry M is dierproefvrij!

 • Reacties ( 28 )

 • avatar
  Eline

  Leuke kleuren!

 • avatar
  Doortje

  Erg mooie kleurtjes! Ben zeker benieuwd naar een look hiermee! xx
  ps. zou je misschien ook een keer op mijn blog kunnen kijken en een reactie/tip achterlaten?

 • avatar
  Annemijn

  De derde is mijn favo, heel mooi kleurtje!

 • avatar
  Sanne MakeUpGorgeous

  Mooie kleurtjes heb je gekozen. Barry M is een merk waar ik zelf heel benieuwd naar ben. x

 • avatar
  Evelien

  Wauw de bruin tint is erg mooi! :)

 • avatar
  Birte

  Mooie kleuren, ik vind vooral het paars erg geslaagd!

 • avatar
  Mirjam – Jewelyz

  Mooie kleuren, de laatste vind ik vooral erg mooi. Die eerste vind ik wel erg licht overkomen.

 • avatar
  The Beauty Magazine

  Mooi!! Ik hou wel van die kleuren!

 • avatar
  Melissa

  Heel mooie kleurtjes!
  x

 • avatar
  Nina

  Mooie kleuren!

 • avatar
  Jhemyla

  Ik vind Dark Brown een ontzettend mooie kleur.

 • avatar
  Lyana

  Ik vind de eerste, paarse de mooiste. Omdat ie zo subtiel is! :) x

 • avatar
  Bo

  Dark brown en Dark gold zijn mooi!

 • avatar
  Selena

  Dark gold vind ik mooi!

 • avatar
  kato

  Prachtig! Xx

 • avatar
  Mandy

  De tweede en de derde kleur vind ik heel erg mooi.

 • avatar
  Mandy

  Mooie kleuren

 • avatar
  Laura

  Mooie kleurtjes!

 • avatar
  Kelly

  Ik vind het pigment een beetje tegenvallen, de laatste vind ik wel erg mooi!

 • avatar
  Lies

  Wat zien ze er mooi uit en ook erg leuke kleurtjes! Vooral Silver en Dark Gold vind ik heel erg mooi.

 • avatar
  Eline

  Wat een supermooie kleurtjes!

 • avatar
  Manon

  Ik vind silver en dark gold super mooi

 • avatar
  DQ

  Mooie kleuren, ik heb nog geen enkele oogschaduw van Barry M! X

  Ik heb momenteel een winactie op mijn blog, doe je al mee? :)

 • avatar
  Tess Evea

  Erg leuke kleurtjes. Toch is het misschien slim, vooral bij de Dark Brown, om iets meer te bleden en het zo een ander effect te geven!

  • avatar
   Esmée

   Ik draag ze eigenlijk ook altijd samen met de andere kleurtjes en dan ziet het er al heel anders uit! Deze ooglooks komen zeker nog een keer online. x

 • avatar
  wies

  Mooie kleurtjes!
  liefs,

 • avatar
  Kirsty

  Wat leuk dat je naast de foto van de oogschaduw meteen een foto van jezelf met de oogschaduw op je oog hebt gedaan! Ik vind ze er allemaal erg mooi uitzien maar Dark Gold, Purple en Silver zou ik nog wel graag in mijn stash willen hebben :)

 • avatar
  Jana

  Mooie kleurtjes ! Vooral de dark brown en Purple lijken me mooi x Jana

 • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP