Cibdol Oil

BEAUTY MILLENIUM STIJLBORSTEL

Beauty Millenium stijlborstel

Het lijkt wel of de laatste tijd mijn krullen steeds meer terugkomen. Op zich is dat niet zo erg, want ik heb ze wel gemist, maar mijn haar is ook een stuk voller dan voorheen. Het was dus wel eens tijd om mijn haar weer eens te stijlen! Beauty Millenium stuurde mij laatst een stijlborstel en van de week had ik eindelijk tijd om hem eens uit te proberen. 

Mogelijkheden

Het is natuurlijk iets anders dan een stijltang, aangezien je je haar met deze stijlborstel dus gewoon kunt borstelen. Ideaal, omdat dit gewoon een handeling is die je al jarenlang onder de knie hebt. De borstel wordt warm, je kunt de borstel zelf instellen van 150 tot 230 graden. Wat me best verbaasde, aangezien ik niet wist dat er een display op de borstel zat. Aan de achterkant van de borstel kun je zien wat je op dat moment instelt en als je de gewenste temperatuur hebt gekozen, dan zie je hoe warm de borstel op dat moment is. Oftewel je kunt tijdens het opwarmen gewoon zien hoe lang je nog moet wachten, het opwarmen duurt hoogstens 30 seconden.

Mijn ervaring

Ik vond het best een gek idee dat je haar stijl kan worden door middel van een warme borstel. Normaal gesproken pluist mijn haar enorm als ik het borstel terwijl het droog is, maar dat was bij het stijlen helemaal niet het geval. Daarnaast ging de borstel niet knetteren, met mijn stijltang heb ik dat soms, omdat mijn haar dan een klein beetje vochtig is van de beschermende spray. Ik vind de borstel eerlijk gezegd erg fijn werken, vooral omdat je geen gekke bewegingen hoeft te maken om je haar aan de achterkant te stijlen. Met een stijltang heb ik nog wel eens moeite met de achterkant van m’n haar, maar omdat je dat natuurlijk normaal gesproken ook borstelt, gaat dat een stuk gemakkelijker. Wat ik wel één van de nadelen vind is dat je de puntjes niet zo stijl krijgt als met de stijltang, voornamelijk de kortere plukjes in mijn haar blijven een beetje ‘rond’ staan aan de onderkant.

Het resultaat

BEAUTY MILLENIUM STIJLBORSTEL
Links was voor het stijlen met de stijlborstel en rechts was na het stijlen met de stijlborstel. Ik zie nog kleine golfjes in mijn haren, maar je ziet wel een groot verschil. Het is in ieder geval netjes stijl en mijn haar pluist niet. Ik vind het altijd gek om te zien hoe lang mijn haar dan eigenlijk is. De krullen zijn dus helaas niet helemaal uit m’n haar, maar het is wel een stuk stijler. Het is in ieder geval een fijne borstel als je haar alle kanten op staat, of als je ‘s ochtends bijvoorbeeld niet doucht en je haar in model wilt krijgen.

De stijlborstel is verkrijgbaar in de webshop van Beauty Millenium voor €39,94.

 • Reacties ( 2 )

 • avatar
  Nina Simplynspecial

  Ik kan de foto ook niet zien helaas! Ik heb ook zo’n borstel, maar geef toch de voorkeur aan mijn stijltang. Werkt nét iets fijner voor mij :)

 • avatar
  Melike

  Ik kan de foto van het resultaat niet zien (geen idee waarom) maar het lijkt me eigenlijk niet heel fijn, denk niet dat het even stijl wordt als dat ik met een chi borstel mijn haren stijl! Alsnog wel fijn als je je haren toch nog moet kammen en er dan even snel mee doorheen kan.

 • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP