Cibdol Oil

BEKEKEN FILMS

Bekeken films #3

De afgelopen tijd heb ik een stuk minder films gekeken dan normaal. Misschien komt dat ook doordat er tegenwoordig weer een hoop leuke series op televisie zijn. Toch heb ik nog een selectie bekeken films kunnen maken, waarbij ik van iedere film een trailer laat zien en een korte review schrijf. Veel kijk- & leesplezier!

Now you see me, een film die mijn vriend graag in de bioscoop wou zien, maar ik toch niet. Ik verwachtte niet veel van de film, het zag er in de trailer wel leuk uit, maar ik verwachtte niets nieuws binnen de film. Toch is het wel een leuke film om te zien en vooral tijdens een lui avondje op de bank. Het leuke aan deze film is dat hij je toch aan het denken zet. ‘Hoe kan dat?’ Een aanrader dus!

The Expendables 2, ik heb deel 1 in de bioscoop gezien, het is wel verstandig om die als eerst te zien. Het is dan wel een film vol actie, maar er komen nog wel elementen in terug, waar je het eerste deel voor hebt moeten zien. Wel leuk voor als je een avondje lekker nergens aan wilt denken en gewoon even wilt ontspannen. Tenminste daar helpt bij mij een actie film. Lekker overdreven, zoals altijd.

Deja vu, een fantastische film dit! Hij is me sinds dat ik hem gezien heb altijd bij gebleven. Het zet je aan het denken en het brengt je ook volledig in de war, maar dat vind ik altijd leuk aan films. Daarnaast is er gewoon geweldig ingespeeld op het feit dat iedereen zou willen tijdreizen enzovoorts. Deze film is echt het kijken waard en ik kan het gewoon niet omschrijven in woorden.

Men in Black 3, come on, deze films blijven gewoon leuk. Ook bij deel 3 heb ik me weer vermaakt en kapot gelachen. Daarnaast is het een goede film en er is weer ingespeeld op het tijdreizen, dingen willen veranderen in het leven. Ook een film die leuk is om te zien en die ik wel weer meerdere keren kan kijken.

Dreamcatcher, een horror film, dat is nou eigenlijk mijn favoriete genre! Ik vond deze film erg goed en spannend. Er zitten natuurlijk wel weer echte horror-gedeeltes in deze film, dat soms ook wel erg naar nep neigt. Toch blijf ik horror leuk vinden en grappig om naar te kijken. Deze horror film is in ieder geval een aanrader, maar wel wat ouder als de eerder genoemde films.

Dit waren mijn bekeken films van de afgelopen periode! Ik hoop dat je het leuk vond om te zien en dat je er wat aan hebt tijdens deze koude dagen. Het lijkt me nu in ieder geval wel heerlijk om een film te kijken onder een dekentje op de bank. Heb jij een van deze films al gezien?

 • Reacties ( 22 )

 • avatar
  rosita

  Ik heb geen enkele van deze films gezien. Ik ben meer iemand van het bekijken van een goede serie.

 • avatar
  Vintagirie

  Deja vu is echt goed!

 • avatar
  Marjolein Kucmer

  Expendables 2 was echt super gaaf!! Heerlijk zo’n film waar mega veel super acteurs in spelen!
  de rest niet gezien.

  <3

 • avatar
  Mandy

  Hey, ik heb jouw blog genomineerd voor de Liebster award. Ik weet niet of je hem al een keer hebt gehad, maar ik vond je blog gewoon leuk :)

  • avatar
   Esmée

   Bedankt voor het nomineren! Ik heb het inderdaad al een paar keer gedaan en ik heb besloten om ermee te stoppen, omdat ik al veel nominaties ontvangen heb en ik ontvang er nog steeds. Het moet een beetje leuk blijven, maar de vragen lijken vaak veel op elkaar. Wel heel erg bedankt, want ik waardeer het echt! x

 • avatar
  Aranka’s Passies

  Oh daar zitten weer een aantal leuke tussen! Deja Vu heb ik ook gezien, heel gaaf!

 • avatar
  niesca

  Deja vu vond ik een goeie film en de expendables 2 ja goeie film maar ik vond het echt een typisch mannen film haha

 • avatar
  Jhemyla

  Ik heb echt geen enkele film gezien hiervan. Maar ben wel benieuwd naar een paar.

 • avatar
  Just Love Life

  Oehhh Jason <3 die film moet ik zeker nog zien (omdat hij er in speelt ;)) de rest ken ik nog niet, mss eens kijken :)

 • avatar
  chitchatontherocks

  Ik wil die ‘Now You See Me’ al een tijdje zien, maar het is er nog niet van gekomen!

 • avatar
  Tess Evea

  Klinkt heel erg leuk, wat super!

 • avatar
  Miss Sentinelli

  De eerste zegt me niks, maar de rest zijn zeer goede films :)!

 • avatar
  Kelly

  Lijken me leuke films!

 • avatar
  Mandy

  Eigenlijk heb ik weinig van deze films gezien. Ik vind het ook heerlijk als het winter wordt. Alleen dit keer geen films maar series voor mij.

 • avatar
  DQ

  Ik heb Now You See Me wel in de bios gezien, inderdaad een onwijs gave film! En Deja Vu en Dream Catcher blijven goed! X

 • avatar
  Mirjam – Jewelyz

  Ik heb ze allemaal nog niet gezien en de meeste ken ik ook niet eens, haha, ik moet echt weer eens een avondje tijd maken voor een goede film :)

 • avatar
  Jana

  Zitte leuke films tussen!Dreamcatcher ga ik ook eens kijken denk ik x Jana

 • avatar
  Nicky

  The Expendables 1+ 2 wil ik nog heel graag zien.

 • avatar
  Manon

  Allemaal leuke films, ik kijk vaak films dus daarom heb ik ze ook allemaal al gezien haha

 • avatar
  Melissa

  The Expendables 2 heb ik in de bioscoop gekeken, de meest recente films die ik de afgelopen weken heb gekeken zijn Insidious Chapter 2 en 2 Guns. Beide erg goede films!
  x

 • avatar
  vanessablogt

  Ik heb nog geen enkele film gezien, woeps! De laatste film die ik heb gezien was de thriller ‘Prisoners’. Goede, maar heftige film!

 • avatar
  Eline

  Deja Vu vind ik ook zo leuk om te zien!

 • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP