Categorie

Huidverzorging

Computerogen verhelpen met deze tips

Computerogen verhelpen met deze 8 tips

Wanneer je veel achter de computer of een ander beeldscherm zit, bijvoorbeeld voor je werk, dan kun je last krijgen van computerogen. Dit zijn droge, branderige en/of vermoeide ogen, wat heel vervelend kan zijn als je nog flink wat uren te gaan hebt. Met de tips in dit artikel kun je computerogen verhelpen en voorkomen.

8x4 deo review: my personalised protection

8×4 deo review: my personalised protection

Op de middelbare school zat 8×4 deo altijd al in mijn tas. Inmiddels heeft ook 8×4 een glow-up ondergaan en is het tijd om ze opnieuw eens uit te testen. De nieuwe lijn 8×4 deo ‘my personalised protection’ bestaat uit 11 verschillende geuren voor mannen en vrouwen!

Wat helpt tegen acne? 10 tips!

Wat helpt tegen acne? 10 tips!

Wanneer je last hebt van acne, dan wil je daar het liefst zo snel mogelijk van af. Ik heb zelf een gevoelige gemengde huid met acne op mijn voorhoofd. De laatste tijd is het gelukkig flink verminderd en ik vertel je in dit artikel wat helpt tegen acne.

Kneipp goodbye stress review

Kneipp goodbye stress review

Bij de opening van de Kneipp pop-up store in Hoog Catharijne maakte ik voor het eerst kennis met de producten uit de nieuwe collectie goodbye stress. Deze collectie staat in het teken van stress omzetten in positieve energie. Iets wat ik in deze drukke decembermaand zeker kan gebruiken, maar of het ook echt helpt lees […]

Kiehl's Canal House set

Kiehl’s Canal House set

Vlak voor mijn vakantie ontving ik de Kiehl’s Canal House set uit de Kiehl’s loves Amsterdam collectie. Een enorm huis met daarin alle favoriete producten van het merk. Een heel mooi cadeau voor de feestdagen of om jezelf mee te verwennen!

Clinique 3 stappen review

Clinique 3 stappen review

De Clinique 3 stappen routine bestaat al jaren en ik ben er al ontzettend lang nieuwsgierig naar. De Clinique iD is de nieuwe derde stap in deze routine en daarom kreeg ik de kans om deze uit te proberen. In deze Clinique 3 stappen review lees je precies wat ik van deze collectie vind.

TOP