Categorie

Make-up

Festival glitter make-up tips

Festival glitter make-up: 5 looks met tips

Het festivalseizoen staat nog niet voor de deur, maar mocht binnenkort een feestje hebben, dan help ik je graag met een aantal festival glitter make-up looks. Ik laat je vijf verschillende looks zien die je gemakkelijk kunt namaken en vertel je precies met welke producten je dat kunt doen.

Anastasia Beverly Hills dusty rose review

Anastasia Beverly Hills dusty rose review

Anastasia Beverly Hills dusty rose is een liquid lipstick die al een tijdje op mijn wishlist stond. Ik ben zelf heel erg fan van dit soort kleurtjes, maar had de kleur van deze liquid lipstick nog nooit in het echt gezien. Toen Douglas een 25% kortingsactie had besloot ik het erop te wagen en deed […]

Essence kerstcollectie 2019: from Santa with love

Essence kerstcollectie 2019: from Santa with love

De Essence kerstcollectie van 2019 helpt jou om de mooiste look te creëren van het jaar. Met de hoeveelheid metallic en glitter in deze collectie kom jij de feestdagen wel door, verder kun je ook meteen wat cadeau inspiratie opdoen. Kijk je mee naar de Essence from Santa with love collectie?

Youth Lab CC complete cream review

Youth Lab CC complete cream review

Het is een tijdje geleden dat ik een CC Cream uittestte, maar de Sleek CC cream is wel lang mijn favoriet geweest! Nu is deze verpakking op en ga ik door naar de volgende, maak je klaar voor de Youth Lab CC complete cream review.

Essence herfst/winter collectie 2019

Essence herfst/winter collectie 2019

De nieuwe Essence herfst/winter collectie 2019 is in aantocht. Met maar liefst 18 nieuwe producten in allerlei verschillende kleuren belooft het heel wat! Of je nu wilt gaan voor een prachtige opvallende look voor een avondje uit of juist een hele rustige look voor overdag, met deze collectie kan het allemaal!

Essence x PAC-MAN: Trend Edition juli 2019Essence x PAC-MAN: Trend Edition juli 2019

Essence x PAC-MAN: Trend Edition 2019

PAC-MAN is te herkennen aan zijn ronde uiterlijk, zoals een ijshockeypuck en een driehoekige mond, waarmee hij alles op zijn pad opslokt. Dit speelse gele figuurtje is een perfecte match voor Essence, dus de Essence x PAC-MAN Trend Edition kon niet uitblijven!

TOP