3 reviews over het e-book 'Ik wil bloggen!'

3 reviews over het e-book ‘Ik wil bloggen!’

Iets meer dan een half jaar geleden kwam mijn eerste e-book ‘Ik wil bloggen!’ uit. Het is een e-book waar ik van het begin tot het eind precies uit leg hoe je start met bloggen, hoe je meer bezoekers krijgt en hoe je er uiteindelijk zelfs geld mee kunt verdienen. In dit artikel licht ik […]

Het Photoshop Handboek voor Content Creators review

Het Photoshop handboek voor content creators

Photoshop gebruik ik bijna dagelijks voor het bewerken van de foto’s en het maken van afbeeldingen voor mijn blog. Toen mede-blogger Anna Jirina vroeg of ik een exemplaar van “Het Photoshop handboek voor content creators” wilde ontvangen was ik meteen erg benieuwd! Wat ik ervan heb opgestoken laat ik zien in deze review.

Gemotiveerd blijven als blogger met deze 8 tips

8 tips om gemotiveerd te blijven als blogger

Als je al wat langer blogt, dan zul je misschien merken dat je niet meer zoveel energie hebt als in het begin. Niet omdat je het niet meer leuk vindt, maar meer omdat je destijds gemotiveerder was. Hoe kun je wel gemotiveerd blijven als blogger? Daar help ik je mee aan de hand van deze […]

Mooie foto's maken met je smartphone: 11 tips

Mooie foto’s maken met je smartphone: 11 tips

Tegenwoordig heb je echt geen spiegelreflexcamera meer nodig om mooie foto’s te maken. Natuurlijk zijn de foto’s van iets hogere kwaliteit, maar je kunt ook hele mooie foto’s maken met je smartphone. In dit artikel geef ik 11 tips om jouw fotografie skills te verbeteren!

Visitekaartjes maken: hoe doe je dat?

Visitekaartjes maken: hoe doe je dat?

Zelf visitekaartjes maken is niet altijd even makkelijk, want wat ga je er precies opzetten en welk programma kun je hiervoor gebruiken? In dit artikel laat ik je mijn visitekaartje als voorbeeld zien en leg ik je precies uit hoe ik deze heb gemaakt.

Geld verdienen met bloggen: de handleiding

Geld verdienen met bloggen: de handleiding

Geld verdienen met bloggen? In mijn interview met indebuurt haalde ik het al even aan: veel mensen vinden het bijzonder dat je hier je geld mee kunt verdienen. Toch kun je net als mij geld verdienen met bloggen en ik leg je graag uit hoe dat werkt!

TOP