category image
Categorie

Fashion

Herfsttype kleuren: deze kleding past bij jou

Deze kleuren kun je dragen als herfsttype

Als herfsttype val je helemaal binnen het huidige seizoen. Je kunt als herfsttype kleuren dragen die je op dit moment overal om je heen ziet in de natuur. Ik herken mezelf in dit kleurtype en leg je graag uit of jij ook een herfsttype bent.

My Jewellery adventskalender 2019

My Jewellery adventskalender 2019

My Jewellery heeft een hele unieke adventskalender waarmee je kunt aftellen tot de kerstdagen. Dit doe je door tien dagenlang iedere dag een nieuw vakje op te maken, hoe leuk is dat? In dit artikel zie je de My Jewellery adventskalender unboxing, dus spoiler alert!

Zomertype kleuren 2019

Deze kleuren kun je dragen als zomertype

Wanneer je een zomertype bent heb je, in tegenstelling tot het wintertype, weinig contrast in je gezicht. Denk hierbij aan een lichte huidskleur met een lichte haarkleur. De zomertype kleuren zijn met name koele kleuren die zorgen voor een frisse uitstraling.

Protest ski-jas & muts

Protest ski-jas & muts

De nieuwe Protest herfst- en wintercollectie voor 2019/2020 is uit! Een hele collectie met fijne ski-jassen, mutsen, sweaters, skibroeken, vesten en allerlei andere accessoires. Ik zocht een mooie ski-jas en een muts uit en vertel jullie alles over deze nieuwe collectie!

Gouden ketting met rookkwarts

Gouden ketting met rookkwarts

Op het gebied van sieraden ben ik heel kieskeurig. Ik heb veel sieraden, maar er zijn een paar items die ik er iedere keer tussenuit pak. De laatste tijd ben ik dol op subtiele sieraden en deze gouden ketting met rookkwarts is mijn nieuwe favoriet!

Femme Luxe shoplog #2

Femme Luxe shoplog #2

Een ietwat zomerse shoplog voor deze tijd van het jaar, maar ik heb nog een zonnige vakantie voor de boeg. Ik vertel je in dit artikel alles over mijn vakantiebestemming en dan weet je meteen waarom deze kleding van pas gaat komen!

Femme Luxe shoplog

Femme Luxe shoplog

Er zijn weer vier hele mooie items binnen van Femme Luxe. In deze Femme Luxe shoplog laat ik de vier items zien in een leuke ootd en vertel ik je alles over de kwaliteit!

TOP