category image
Categorie

Eten & drinken

Knoppers NutBar review

Knoppers NutBar review

De Knoppers Nutbar is de nieuwe chocolade reep van Nederland. Je kent Knoppers vast wel van de wafel, maar nu is hij er ook omhuld met chocolade en daardoor nóg aantrekkelijker. In deze Knoppers NutBar review vertel ik je precies of deze reep zijn verwachtingen waarmaakt.

Lekkere vleesvervangers: 3 in de test

Lekkere vleesvervangers: 3 in de test

We eten de laatste tijd steeds vaker vegetarisch. We combineren dan bijvoorbeeld aardappelen met spinazie niet met vlees, maar met een vleesvervanger. Er zijn genoeg lekkere vleesvervangers verkrijgbaar, dus daarom vandaag 3 verschillende in de test!

ME&MATS you're magic review

ME&MATS you’re magic review

ME&MATS is een merk dat stilstaat bij de kleine, maar gouden momenten in het leven. De collectie bestaat uit allerlei leuke kleine cadeautjes die je perfect aan één van jouw vrienden of familieleden kunt geven. Zelf gaf ik al een giftset aan mijn oma, maar nu test ik de ME & MATS producten zelf uit […]

10 tips om minder suiker te eten

10 tips om minder suiker te eten

Dat teveel suiker niet goed is weten we eigenlijk allemaal. Zelf ben ik minder suiker gaan eten doordat ik merkte dat ik steeds vaker heel moe, suf en concentratieloos was. Er zijn eigenlijk hele simpele tips om minder suiker te eten, lees snel mee!

Lima muesli Yoga & Protein

Lima muesli Yoga & Protein

Iedere ochtend start ik mijn ontbijt met muesli. Ik vind dat een fijne manier om de dag te beginnen en merk dat ik hierdoor een stuk meer energie krijg. Voor de afwisseling probeer ik dit keer de Lima muesli Yoga en Protein eens uit!

3 gezonde drankjes met matcha

Wanneer je opzoek bent naar een nieuw gezond drankje voor tussendoor, dan is matcha thee echt een uitkomst. Met de van origine groene thee kun je alle kanten op, zo kun je er zelfs een latte of een ijsthee mee maken. In dit artikel vind je drie gezonde drankjes met matcha. 

3 voedingstips voor een gezonde lifestyle

3 voedingstips voor een gezonde lifestyle

Sinds ik op mezelf woon merk ik dat ik een stuk gezonder eet. Het is dat ik geen weegschaal heb, maar anders had het zeker een titel geworden als “wow, ik ben vijf kilo afgevallen”. Aangezien ik een stuk lekkerder in mijn vel zit (letterlijk), hierbij wat voedingstips voor een gezonde lifestyle.

TOP