category image
Categorie

Eten & drinken

Januari zonder alcohol: mijn Dry January tips

Januari zonder alcohol: mijn Dry January tips

Zelf drink in het weekend ontzettend graag een biertje of wijntje. Het ontspant, voelt toch vaak nét wat gezelliger, maar zo net na de feestdagen is het toch fijn om weer iets rustiger aan te doen. Daarom is Dry January in het leven geroepen, de gehele maand januari zonder alcohol. Durf jij het aan?

Knoppers NutBar review

Knoppers NutBar review

De Knoppers Nutbar is de nieuwe chocolade reep van Nederland. Je kent Knoppers vast wel van de wafel, maar nu is hij er ook omhuld met chocolade en daardoor nóg aantrekkelijker. In deze Knoppers NutBar review vertel ik je precies of deze reep zijn verwachtingen waarmaakt.

Lekkere vleesvervangers: 3 in de test

Lekkere vleesvervangers: 3 in de test

We eten de laatste tijd steeds vaker vegetarisch. We combineren dan bijvoorbeeld aardappelen met spinazie niet met vlees, maar met een vleesvervanger. Er zijn genoeg lekkere vleesvervangers verkrijgbaar, dus daarom vandaag 3 verschillende in de test!

ME&MATS you're magic review

ME&MATS you’re magic review

ME&MATS is een merk dat stilstaat bij de kleine, maar gouden momenten in het leven. De collectie bestaat uit allerlei leuke kleine cadeautjes die je perfect aan één van jouw vrienden of familieleden kunt geven. Zelf gaf ik al een giftset aan mijn oma, maar nu test ik de ME & MATS producten zelf uit […]

10 tips om minder suiker te eten

10 tips om minder suiker te eten

Dat teveel suiker niet goed is weten we eigenlijk allemaal. Zelf ben ik minder suiker gaan eten doordat ik merkte dat ik steeds vaker heel moe, suf en concentratieloos was. Er zijn eigenlijk hele simpele tips om minder suiker te eten, lees snel mee!

TOP