Mijn favoriete Netflix series op dit moment

Deze Netflix series wil ik nog kijken

Nu ik op mezelf woon heb ik iets minder tijd om neer te ploffen en Netflix aan te zetten. Er staan daardoor nog heel veel series op mijn lijstje die ik nog wil zien. In dit artikel som ik ze op. Kijk je mee? 

Zo kijk ik het liefst een serie

Voordat ik Netflix aanzet op televisie, tref ik een aantal voorbereidingen. Ik zorg ervoor dat er voldoende drinken klaarstaat. Eventueel een lekker kopje thee of anders een groot glas frisdrank. Sinas of cola is prima. Afhankelijk van het tijdstip en het kopje of glaasje met drinken, kies ik iets uit om erbij te eten. De perfecte combinatie is eigenlijk cola en popcorn, maar thee met een koekje is ook wel eens lekker.

Netflix kijk ik het liefst op televisie via internet. Bij onze provider kun je Netflix via het televisiemenu aanzetten. Dit kan onder andere bij internet en tv van Telfort. Ik vind dit persoonlijk echt super handig! Je klikt op Netflix, selecteert je account en kiest de serie die je wilt afspelen. En als je de afstandsbediening niet meer kunt vinden, dan speelt de volgende aflevering automatisch af. Bingewatching aan! ;)

Stranger Things


Ik heb Stranger Things nog niet gezien. Toch denk ik dat ik er eens aan moet beginnen. Ik lees hier gewoon zoveel goede verhalen over. De trailer vind ik niet direct spannend, maar ik zal eerst de eerste aflevering eens kijken. Wie weet ben ik daarna direct overtuigd.

The Returned


The Returned staat ook nog op mijn lijstje! Ik heb deze trailer al eerder bekeken, maar ben nog nooit aan de serie begonnen. Er blijkt wel maar één seizoen te zijn. Die ook nog eens eindigt met een grote cliffhanger. Wellicht houdt dat me een beetje tegen. Toch lijkt het me een heel goed verhaal en wil ik hem graag een kans geven.

The Originals


Aan The Originals ben ik ooit eens begonnen. Alleen destijds vond ik het na de eerste paar afleveringen eigenlijk best tegenvallen. Ik kijk een serie niet snel een tweede keer, maar mis Vampire Diaries toch wel. Laatst dacht ik eraan om The Originals toch nog een kans te geven. Misschien bevalt het me nu beter.

Welke series zou jij mij aanraden?

 • Reacties ( 4 )

 • avatar
  Wies | Nature of Happiness

  Stranger Things is echt een aanrader, hoewel ik het tweede seizoen best wel tegen vind vallen. Het eerste seizoen is wel heel gaaf! Ik heb The Returned ook gekeken, maar niet helemaal omdat er inderdaad maar één seizoen blijkt te zijn. Het was wel leuk, maar niet geweldig en er zijn maar weinig verklaringen waarom mensen ineens terugkeren. The Originals heb ik ook gekeken, maar The Vampire Diaries vond ik een stuk leuker!

 • avatar
  Robin

  Ik vond the originals leuker en beter dan TVD. Travelers raad ik aan en Reign en Outlander.

 • avatar
  Manon

  Stranger things en The returned zijn echt aanraders, the originals ken ik nog niet maar die ga ik wellicht kijken nu.

 • avatar
  Jessica J.

  Stranger Things is zo ontzettend goed! Ik heb net Grace and Frankie en Love uitgekeken en ben met m’n vriend begonnen aan La Casa de Papel. :-)

 • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP