Disclaimer

Alles wat op mijn blog te lezen is, is geschreven door mij. Mijn artikelen zijn puur geschreven uit vermaak over onder andere mijn eigen ervaringen. Er zijn geen artikelen te vinden op deze blog geschreven voor professioneel advies. Mijn artikelen worden eventueel geschreven met behulp van bronnen, die aangegeven staan onder het artikel. Dit geldt ook voor de foto’s. De meeste foto’s die te zien zijn op mijn blog zijn gemaakt door mij, tenzij anders aangegeven. Bij het gebruik van een foto van een andere maker, staat de maker onder de blogpost.

Het is niet de bedoeling dat de teksten en de afbeeldingen zonder toestemming worden overgenomen. Als je een afbeelding wilt gebruiken, of mijn blog als bron gebruikt vraag dan eerst om toestemming. Je kunt altijd om toestemming vragen via het e-mailadres: info@esmeelifestyle.nl. Wanneer er geen toestemming gevraagd is, en ik kom mijn artikelen tegen op een andere website, dan zullen er maatregelen volgen.

Wanneer ik producten opgestuurd krijg beoordeel ik deze op een eerlijke manier. Met een eerlijke manier wordt bedoeld; ik zal ze hetzelfde beoordelen als ik ervoor had betaald. Als ik dus positief schrijf over een product, dan zou ik het product daadwerkelijk aan willen schaffen.

Als ik betaald krijg om een artikel te schrijven over een bepaald bedrijf of merk, dan wordt dit aangegeven. Ik geef dit aan door de regel: “Dit artikel is gesponsord.” Deze zin vindt je boven- of onderaan het artikel. Tegenwoordig maak ik gebruik van een goud euroteken. Als je dit euroteken ziet, dan weet je dat het gaat om een advertorial.

TOP