Cibdol Oil

Dr. van der Hoog – Crazy Cranberry


Het was weer tijd voor ontspanning en dit keer besloot ik te ontspannen door middel van een masker. Een simpele en korte manier van ontspanning, maar toch niet verkeerd! Ik besloot te ontspanning met het maskertje Crazy Cranberry, opnieuw een maskertje van Dr. van der Hoog. Ik heb al vaker maskertjes van dit merk geprobeerd en tot nu toe ben ik er enthousiast over. In dit artikel lees je een uitgebreide review over het Crazy Cranberry masker.


Het Crazy Cranberry is een kant en klaar masker die voedend en beschermend werkt. De verpakking geeft duidelijk aan dat de veenbes in het product verwerkt is, je kan eruit afleiden dat de veenbes het belangrijkste ingrediënt is. De verpakking heeft een warme en romantische uitstraling. Heerlijk met die leuke jongen of met dat leuke meisje in je hoofd ontspannen met dit masker. Je zou kunnen zeggen, crazy in love!

Let’s go crazy! Verwen je gezicht met dit heerlijke Crazy Cranberry Masker. Hét perfecte masker voor extra bescherming en voeding. Cranberries zitten van nature vol vitamines. Ze geven je nét dat beetje extra dat je huid soms nodig heeft. Na gebruik voelt je huid weer heerlijk zacht en soepel aan.

De ingrediënten van dit masker:
Aqua, Kaolin, Ethylhexyl Stearate, Glycerin, Steareth-2, Steareth-21, Cetearyl Alcohol, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Hydroxyethylacrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Stearic Acid, Phenoxyethanol, Titanium Dioxide (CI 77891), Phantenol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Tocopheryl Acetate, Dimethicone, Allantoin, Tocopherol, Iron Oxide (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Tetrasodium Glutamate Diacetate, Vaccinium Macrocarpon Extract, Polyisobutene, PEG-7 Trimethylolpropane Coconut Ether, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Metylprpional, Limonene.


Zo ziet het maskertje eruit, het lijkt net foundation, haha. Voordat je het maskertje aanbrengt reinig je je gezicht. Vervolgens breng je het maskertje royaal aan op de huid, zorg ervoor dat je de huid rondom je ogen en je mond vermijdt. Je kunt het maskertje verwijderen na 10 tot 15 minuten. Je haalt het masker eraf met lauwwarm water. Ik haal zelf het maskertje eraf met een washand, omdat dat een stuk sneller en makkelijker gaat.

Het maskertje heeft een zachte, maar heerlijke geur. De geur is niet overheersend, zodat je ervan kunt genieten. Het maskertje brengt fijn aan en het is echt een grote hoeveelheid, genoeg voor iedereen. Wanneer je graag kleine beetjes gebruikt of een klein gezicht hebt, zou je het masker twee keer kunnen gebruiken. Toen ik het maskertje aanbracht voelde ik gelijk mijn huid tintelen en daarna had ik het idee dat mijn poriën opensprongen. Je voelde de werking van het masker, maar niet op een vervelende manier.

Het maskertje heeft voor het zicht eigenlijk geen effect op mijn huid. Mijn haar en make-up is veranderd, maar verder zie je geen verschil. Wel voelt mijn huid anders aan; mijn huid voelt gereinigd en fris. Na een tijdje begon mijn huid ook zacht aan te voelen, super zacht. Voor je huidverzorging en voor de ontspanning is het maskertje echt aan te raden, het maskertje zorgt alleen niet voor een direct zichtbaar verschil. Crazy Cranberry is op dit moment met korting verkrijgbaar in de webshop van Dr. van der Hoog, het maskertje kost nu €1,67 in plaats van €2,23.

Heb jij Crazy Cranberry al een keer geprobeerd?

 • Reacties ( 20 )

 • avatar
  Jana

  Ik vind dit merk erg leuk voor maskertjes :)

 • avatar
  Sas

  Jammer dat hij niet veel doet.

 • avatar
  Kayleigh

  Ik vind zelf de maskertjes van Dr. van der Hoog er fijn dus nu ook wel een beetje benieuwd naar dit masker :-)

 • avatar
  Julia

  Haha vind je het gek dat hij niet heel veel doet, je huid is werkelijk prachtig! Wel lekker van de zachte huid!

  • avatar
   Esmée

   Wat lief, dankjewel voor je compliment! x

 • avatar
  Linda

  Fijn dat deze goed bevalt, ik vind het zo heerlijk als je huid zo lekker fris is na een maskertje!

 • avatar
  Laura – Essential Honesty

  Deze heb ik ook al een paar keer getest en ben er echt tevreden over!

 • avatar
  Ines

  Klinkt wel alsof het een heerlijk zacht gevoel geeft, leuk!

 • avatar
  Daniëlle

  Ik kende deze nog niet, maar hij lijk mij wel fijn!

 • avatar
  Dianne Overbeeke

  Ik ken deze niet, maar het klinkt goed! Ik heb afgelopen week drie andere maskertjes gekocht van Dr. Van Der Hoog en ben heel benieuwd!!

 • avatar
  niesca

  echt zoo fijn de masker van van der hoog~! <3

 • avatar
  Julie

  Ik heb dit masker nog nooit geprobeerd, maar het klinkt wel goed! Fijne review!

 • avatar
  Kimberly

  Lijkt me een lekker en verfrissend maskertje :D Ik ga er eens naar kijken!

 • avatar
  Romy | Big Cozy Sweater

  Klinkt erg goed!

 • avatar
  Jana

  Vind je huid er frisser uitzien :) Geen al te drastische effecten maar dat moet ook niet altijd x

 • avatar
  Manon

  Klinkt goed en lijkt me ook erg fijn!

 • avatar
  Kirsty

  Hij lijkt me best fijn om even lekker mee te ontspannen!

 • avatar
  Miss Sentinelli

  Klinkt zeer goed, deze maar eens gaan uitproberen :). Lijkt me echt heerlijk!

 • avatar
  agneta

  Ziet er heel fijn uit! Dacht eerst dat de foto bewerkt was hihi, leuk kleurtje. Voor lekkere ontspanning denk ik zeker eentje die ik zou willen kopen.

 • avatar
  Tessa

  Ik hoor altijd hele fijn dingen over dr. van der Hoog! het lijkt mij een heerlijk maskertje :D

 • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP