Cibdol Oil

De Fruity Juicy collectie van MAC Cosmetics

is alles wat je op dit moment nodig hebt

De nieuwe Fruity Juicy collectie van MAC cosmetics zit vol met prachtige producten. Van kwasten tot oogschaduwpalettes en van lipsticks tot bronzers met de mooiste printjes. Het is wat mij betreft: één van de mooiste MAC collecties sinds tijden!

Bronzing powders

In de Fruity Juicy collectie brengt MAC in totaal vier bronzers uit. Twee bronzers uit de ‘normale’ collectie en twee bronzers uit de Studio Sculpt collectie. Deze twee bronzing powders uit de normale collectie hebben een prachtige verpakking. De bovenkant van de verpakking is namelijk helemaal gethematiseerd met de Floral Juicy lay-out. Dat maakt deze bronzers nog nét wat mooier.

Links zie je de Refined Golden bronzer. Deze bronzer omschrijft MAC als volgt: “finely spun golden with soft pearl”. En rechts zie je de Baiana Bronze bronzer. Dit is een matte, neutrale, medium tot diepgekleurde bronzer. Deze bronzers kosten €30,- per stuk.

Studio Sculpt bronzing powders

Zoals ik bij de andere bronzers al vertelde, zijn er ook nog twee bronzers uitgebracht binnen de Studio Sculpt collectie. Deze bronzers hebben dezelfde verpakking als de standaard poeders van MAC. Ook deze bronzers zijn uitgebracht in een wat lichtere en een wat donkere variant.

Links zie je de Delicates bronzer. Dit is een neutrale, diepe bronzer met een fijne gouden shimmer. Rechts zie je de Delphic bronzer. De Delphic bronzer is een koperachtige bronzer met gouden sparkles. Deze bronzers kosten €38,- per stuk.

Pearlmatte face powder

De pearlmatte face powder is wat mij betreft het pareltje van allemaal. Deze heeft niet alleen een mooie verpakking, maar ook een mooie vormgeving aan de binnenkant. Hier is het product zelf ook helemaal vormgegeven. I love it! Het product heet “Oh, my passion!” en de inhoud van het product bestaat uit vier verschillende kleuren. De kleuren die in dit product verwerkt zitten zijn: shimmery tan, light soft yellow, bluish pink en bright coral. De pearlmatte face powder is verkrijgbaar voor €38,-.

Lustre drops

Met lustre drops heb ik altijd het idee alsof ik regelrecht glitters op mijn gezicht smeer. Alleen dat is wel super leuk voor een zomerse dag! Het mooie aan lustre drops is, dat je het heel rustig kunt opbouwen. En het dus helemaal niet heftig hoeft over te komen. In de Fruity Juicy collectie zitten twee nieuwe lustre drops. De linkse variant heet Bronze Hero en heeft een rijke, diep bronzen kleur. De rechtse variant heet Sun Rush. Deze variant van de lustre drops is perzikachtig brons en heeft een gouden parelmoeren glans. De lustre drops kosten €21,- per stuk.

Lipsticks

In de Fruity Juicy collectie zitten in totaal vier lipsticks. De lipsticks hierboven van links naar rechts: Calm Heat (mid-tone nude, matte), Shy Girl (creamy neutral coral beige, cremesheen), Love At First Bite (bright fuchsia, amplified) en Sí, Sí, Me! (deepviolet, satin). De lipsticks uit deze collectie hebben zo’n chique zwart uiterlijk en het printje maakt het wat mij betreft helemaal af. Ik ben zelf uiteraard heel benieuwd naar de matte variant, Calm Heat. De lipsticks kosten €21,50 per stuk.

Cremesheen glasses

Naast de lipsticks brengt MAC ook vier nieuwe cremesheen glasses uit. Dit zijn de kleuren die uit zijn gebracht van links naar rechts: Cha-Cha-Cha (warm peachy pink), Shake, Shake, Shake! (bright apricot orange), La Salsa (soft purple) en Summer Succulence (cool beige). De cremesheen glasses kosten €23,50.

Oogschaduwpalettes

Er zijn maar liefst drie oogschaduwpalettes uitgebracht. Ieder oogschaduwpalette bevat 6 verschillende kleuren. Het zijn kleuren met verschillende eigenschappen, zo zitten er matte, satin, frost en veluxe pearl kleuren in verwerkt. De drie oogschaduwpalettes van links naar rechts: Fruit a la la, Love in the Glades en Oh My Banana. De oogschaduwpalettes kosten €43,- per stuk.

Brushes

Er zijn twee kwasten uitgebracht in de Fruity Juicy stijl. Ik dacht eerst: huh, maar er zijn toch vier afbeeldingen? Alleen de haartjes zijn aan de ene kant donker gekleurd en aan de andere kant licht. Dit komt blijkbaar doordat één kant synthetische haartjes heeft en de andere kant natuurlijke haartjes. De kant met de syntetische haartjes is daardoor ideaal om romige producten mee aan te brengen en de natuurlijke haartjes zijn fijn om poeders uit te blenden. De 125 Split Fibre Dense Face brush kost €40,- en de 126 Split Fibre Large Face kost €50,-.

Prep+Prime Fix+ en make-up tasje

Inmiddels zijn we aangekomen bij de twee laatste producten. Dat is de Prep+Prime Fix+, die we volgens mij allemaal kennen. De Prep+Prime Fix is een spray die je na het aanbrengen van je make-up op je gezicht sprayt. Daardoor blijft je make-up beter zitten. De Prep+Prime Fix+ komt uit in de Fruity en Juicy stijl, maar heeft ook een kokosnoot geur! De Prep+Prime Fix+ kost €19,50.

Het make-up tasje heeft een enorm tropische uitstraling en heeft eigenlijk geen uitleg meer nodig. Ideaal om deze prachtige collectie in op te bergen, of gewoon om wat extra vakantiekriebels op te wekken. Het make-up tasje kost €30,-, maar is volgens mij best groot.

De collectie is vanaf 20 mei 2017 verkrijgbaar in de webshop en bij alle MAC verkooppunten. Als je niet langer kunt wachten, scroll dan even naar beneden. ;)

Shop de collectie hier

[show_shopthepost_widget id="2664226"]
 • Reacties ( 2 )

 • avatar
  Lieke van Veen

  Wat een leuke verpakkingen. Er zitten wel een aantal pareltjes tussen.

 • avatar
  Manon

  Ziet er prachtig uit

 • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP