fbpx

Gratis e-book: 5 tips om jouw website wél vindbaar te maken

Gratis e-book: 5 tips om jouw website wél vindbaar te maken
Download het e-book nu

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt het e-book direct per mail.

Wil jij ook graag meer bezoekers, zonder dat je daarvoor hoeft te adverteren of het continu van de daken moet schreeuwen op social media? Ben je er klaar mee dat jouw concurrenten beter vindbaar zijn in de zoekmachines dan jij?

Download dan het gratis e-book '5 tips om jouw website wél vindbaar te maken' door je in te schrijven via het volgende formulier!

Na het invullen van je gegevens ontvang je direct de link naar het e-book in je mail. Daarnaast wordt je meteen op de hoogte gehouden via mijn mailinglijst, waar je nog meer tips en handige informatie kunt verwachten.

In het e-book leg ik je met de 5 tips uit hoe jij betere artikelen kunt schrijven, die hoger in Google komen te staan. Vul snel je gegevens in en lees het e-book meteen.

Wat leer je in dit gratis e-book?

In dit e-book ga ik in op 5 tips om jouw website wél vindbaar te maken in de zoekmachines. Om meteen een goede start te maken vertel ik je eerst wat SEO is, waarna ik je precies de 5 tips uitleg, inclusief heel veel extra handige tips om jouw website en berichten hoger te laten scoren in Google. Op deze vijf tips, oftewel hoofdstukken, ga ik in het e-book verder in:

  • Tip 1: Wat zoekt je doelgroep?
  • Tip 2: Het specifieke keyword
  • Tip 3: Cornerstone artikel
  • Tip 4: Schrijven maar!
  • Tip 5: Gepubliceerd, wat nu?

Wie is Esmée?

Mijn naam is Esmée en ik ben al 8 jaar het gezicht achter Esmée Lifestyle. Op dit moment ben ik fulltime blogger en SEO tekstschrijver.

Dagelijks doe ik wat ik het liefste doe: content creëren. Het is een heel leuk vak. Alleen het moet wel leuk blijven, en daar help ik je graag bij.

In dit e-book leer ik je hoe je moeiteloos teksten kunt schrijven die gaan scoren in de zoekmachines. SEO lijkt misschien ingewikkeld, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn.

Al weet ik hoe frustrerend het kan zijn, om op hetzelfde aantal bezoekers te blijven hangen en geen vooruitgang te zien.

Daarom help ik je met mijn blog en in mijn online community Groei met Esmée Lifestyle naar een gelukkiger (business) leven!

Download het gratis e-book hier:

Naar de homepage