fbpx

Cibdol Oil

HOE GAAT HET MET MIJ? #2

Hoe gaat het met mij? #2

Soms is het even fijn om van me af te schrijven. Mijn hoofd zit vol met ideeën, boordevol. Soms ben ik bang dat ik de leukste ideeën vergeet. Daarnaast kijk ik iets teveel uit naar mijn vakantie. Ik ben al heel de zomer bezig met mijn stage en begin nu steeds meer behoefte te krijgen aan vakantie. Liggen op het strand, fietsen over het eiland Kos en gewoon even mijn to-do-lijstjes afronden.

Laatste schooljaar

Ik ben over naar het laatste schooljaar, en hoe?! Ik heb slechts één vak niet gehaald. Mijn stage is succesvol afgerond met hele mooie cijfers. Zo is het punt van mijn laatste verslag vorige week teruggekomen. Ik heb hem herkanst van een 2,9 naar een 7,2. Ik was wel overtuigd dat ik hem de tweede keer zou halen, maar ik had eigenlijk geen 7 verwacht. Oftewel ik ben over naar het laatste schooljaar waarin ik dus ga afstuderen en ook aan mijn scriptie moet geloven.

Het was trouwens nog wel een heel gedoe met mijn minors. Ik had gekozen voor Artist Management en Radio Programma Maken. Alleen voor Radio Programma Maken waren te weinig inschrijvingen, waardoor het uiteindelijk geschrapt werd. Dat was weer een andere minor kiezen, helaas! Ik heb mezelf nu aangemeld voor Congressen en Beurzen Management in Den Haag, ik hoop zo dat ik aangenomen word.

Blog veranderingen

In de vakantie en in het nieuwe schooljaar ben ik van plan om wat blog veranderingen door te voeren. Zo heb ik een prachtige lay-out op het oog, maar ik wil wel voldoende tijd hebben om hem meteen mooi online te zetten. Dus ik heb besloten om hem pas in mijn vakantie aan te schaffen.

Naast een nieuwe lay-out wil ik een nieuwe start maken in het nieuwe schooljaar. Ik krijg weer meer tijd in vergelijking tot mijn stageperiode en dat ga ik zeker aan mijn blog besteden. Ik heb grote stappen gezet de afgelopen tijd, maar ik heb het idee dat ik nu weer wat stapjes terugzet. Dat mag natuurlijk niet gebeuren, dus ik ben al flink aan het brainstormen over nieuwe onderwerpen en nieuwe mogelijkheden.

Vakantie

Aah, mijn hoofd zit vol met het woord “vakantie”. Ik kan nergens anders meer aan denken en het verstoord een beetje mijn werkzaamheden. Zo tel ik nu de dagen af richting mijn vakantie en vliegen de dagen op kantoor zo voorbij. Achja, als alles maar op orde is als ik vakantie heb. Het worden in ieder geval twee hele mooie weken, dat weet ik zeker.

Ik hoop dat de twee weken vakantie niet te snel voorbij vliegen, want daarna hoef ik nog maar twee weken naar stage. Zo bizar! Ik ben gewoon bijna klaar! Ik had niet verwacht dat de dagen, weken en maanden zo snel voorbij zouden gaan. Alleen na die twee weken ga ik dus weer naar school, het zal even pittig zijn, maar het geeft ook veel extra vrije tijd.

 • Reacties ( 3 )

 • avatar
  Eilish (artisticstateofmind)

  Wat fijn dat je ‘over’ bent! Top!

 • avatar
  Lisa

  Oeeh, spannend het laatste jaar!

 • avatar
  Simone

  Wat goed dat je over bent naar het afstudeer jaar! Nog eventjes en dan heb je je diploma op zak! Super! En nu kan ik me super goed voorstellen dat je alleen maar aan vakantie kunt denken! Ga ervan genieten!

 • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP