DE KERSTMIS WISHLIST VAN 2016

De Kerstmis wishlist van 2016

De voorgaande jaren was ik altijd heel vlot met mijn verlanglijstje voor Kerstmis. Dit jaar had ik er wat meer moeite mee. Ik wist gewoon echt niet wat ik allemaal moest vragen. Dit keer dus een wat kleiner lijstje, maar daardoor zeker niet minder leuk. Dit staat op mijn wishlist voor Kerstmis, kijk snel mee. 

1. Lauren Conrad – Celebrate – 2. Blond Amsterdam dinerborden – 3. Benefit Fake-Up
4. H&M vest – 5. H&M blazer – 6. Lonely Planet – The Travel Book – 7. Lonely Planet – Ultieme bestemmingen
8.
Remington Ci9532 Pearl Pro Curl – 9. Rise of the Tomb Raider – 10. The Hobbit Trilogy Extended Edition.

Aangezien ik echt moest zoeken naar leuke Kerstcadeautjes, ben ik op allerlei leuke hebbedingetjes uitgekomen. Dingen die je zelf niet zo snel zou kopen, maar die je wel graag wilt krijgen. Het boek van Lauren Conrad wil ik al een tijdje hebben. Ik heb de rest van haar boeken allemaal, dus deze kan ik dan mooi toevoegen aan m’n collectie. Daarnaast ben ik enorm fan van de nieuwe Even Bijkletsen collectie van Blond Amsterdam. Deze dinerborden zijn te schattig en die kom ik nog precies tekort, yay! Benefit Fake-Up is mijn redder in nood tegen donkere kringen onder m’n ogen, mijn tweede is alweer bijna op, dus tijd voor een nieuwe.

H&M heeft op dit moment echt een geweldige sale! Ik ben verliefd geworden op dit vest en op de blazer. De boeken van Lonely Planet had ik om eerlijk te zijn nog nooit goed bekeken. Totdat ik er eentje in de gift guide van Diana (D is for Dazzle) voorbij zag komen. Uiteindelijk kwam ik uit op The Travel Book en Ultieme Bestemmingen. Twee dikke boeken boordevol mooie bestemmingen en foto’s!

Vorig jaar kreeg ik een stijltang voor Kerstmis. Dit jaar ben ik toe aan een nieuwe krultang. Ik was opzoek naar een krultang voor grote krullen en dit is hem geworden! Verder wil ik dolgraag de game Rise of the Tomb Raider. Dat is altijd al m’n favoriete game geweest, dus ik ben benieuwd naar deze. Het laatste item op m’n wishlist is de Hobbit Trilogy. Ik ben echt fan van deze film en ben dan ook erg benieuwd naar de Extended Edition. Soms is het gewoon heerlijk om een film op blu ray te hebben.

En, wat staat er op jouw verlanglijstje?

 • Reacties ( 3 )

 • avatar
  Suzanne

  Leuke wishlist

 • avatar
  Carola

  De diner borden van Blond Amsterdam zien er superleuk uit!

 • avatar
  Mariëlle

  Mooi lijstje! :) Wij doen thuis ‘surprise’ dus ik heb mijn lijstje ook al klaar, er staan vooral keukenspullen op haha!

 • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP