De kinderkleding trends van 2018

De kinderkleding trends van 2018

Als je terugkijkt naar foto’s van vroeger, dan schaam je je bijna voor je eigen kledingstijl. De kinderkleding van tegenwoordig is een stuk hipper en het is veel gemakkelijker om jouw kind te kleden als een mini-you. De kinderkleding trends van 2018 zijn daar het perfecte voorbeeld van.

Spijker & batches

Eén van de eerste trends van 2018 is spijker & batches. We gaan dit jaar veel spijkerstoffen terugzien, maar ook de vergelijkbare indigo kleur. Om de jeans en het spijkerjasje extra te laten opvallen wordt er dit jaar opnieuw gebruik gemaakt van batches. Denk aan geborduurde bloemen, luipaarden en sterren. Daarnaast kan de hoeveelheid laagjes dit jaar niet misgaan. Draag een mooie spijkerblouse onder een warme trui, of ga voor een indigo-gekleurd shirt met daarover een spijkerjasje.

Soft & teddy

De soft & teddy trend die we ook terugzien bij volwassenen, komt dit jaar ook terug bij kinderen. Denk hierbij aan de welbekende teddyjassen, die je op Instagram continu tegenkomt. Maar ook truien van verschillende zachte materialen. Naast de stoffen gaan we ook veel dierenprints terugzien. Zowel hoofden van tijgers en leeuwen als de panterprint zijn weer erg populair.

Glitter & glamour

Wie zei dat glitter & glamour alleen kon tijdens de feestdagen, heeft het in 2018 mis. Vooral op meisjeskleding zien we de gouden en zilveren details veel terug. Deze kleuren komen onder andere tevoorschijn op T-shirts, aan de onderkant van jurken en rokken, maar er zijn zelfs zilver- en goudkleurige jassen. Zo maak je van iedere dag een feestje!

Stoer & comfy

Bij de jongens gaan we in 2018 voornamelijk voor stoer & comfy. Jongenskleding van Jayno.nl is op dit gebied een echte aanrader! Hier zijn meer dan 1.000 items te vinden met allemaal een stoere twist. Ook bij de meisjes zien we een aantal stoere & comfy items terug, denk hierbij aan stoere leren laarzen, joggingbroeken, leggings, lange truien. De hippe trackbroeken met een smokingstreep, die je veel bij volwassenen zag het afgelopen seizoen, zijn nu ook bij veel kindermerken verkrijgbaar. Het perfecte voorbeeld van een item dat heerlijk comfortabel zit, maar tegelijkertijd heel stoer en trendy oogt.

Welke kinderkleding trend is jouw favoriet?

 

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP