Cibdol Oil

OOTD: 4 leuke zomer outfits

OOTD: 4 leuke zomer outfits

De zomer is voor mijn gevoel nu officieel begonnen. Bijna iedere dag kunnen we genieten van het zonnetje en is de temperatuur perfect voor een T-shirt of een jurkje! Ik heb een aantal leuke zomer outfits mogen ontvangen en gefotografeerd op de prachtige Loonse en Drunense Duinen, kijk je mee?

Witte blousejurk

Witte blousejurk / overhemdjurk
OOTD: 4 leuke zomer outfits
Witte blousejurk / overhemdjurk
Shirt dress van Femme Luxe Finery – Sandalen van Forever21 – Armbanden van My Jewellery

Deze witte blousejurk sprong er voor mij direct tussenuit. Het is eigenlijk een lange witte blouse, maar dan met een ceintuur in het midden en mouwen die je op kunt rollen. Zo kun je net wat meer accent leggen op jouw taille en komt hij veel vrouwelijker over dan een oversized blouse.

Ik draag er zelf wel een strak zwart strapless jurkje onder, zodat niets onthult wordt als het jurkje omhoog waait. Ik weet zeker dat ik dit jurkje met deze sandaaltjes en de roségouden armbandjes nog veel ga dragen deze zomer. Voor mij behoort deze zeker tot de leuke zomer outfits van dit jaar!

Loungewear set

Loungewear set van Femme Luxe FinerySneakers van Nike

Wanneer je een dag het liefst in je pyjama rond wilt lopen, maar het daar net te warm voor is of je er simpelweg fashionable uit wilt zien. Ik vind deze loungewear set daar de perfecte oplossing voor! Het ziet er leuk uit, maar zit ook nog eens ontzettend lekker. Door de luchtige stof en de iets kortere broek kun je deze outfit gewoon dragen in de zomer.

Ik vind het T-shirt zelf net iets mooier staan als hij in de broek zit, maar daar is hij net niet lang genoeg voor. Ik heb wel vaker met Femme Luxe Finery dat de bovenstukjes net iets te kort zijn, dus dat is wel iets om op te letten voordat je gaat bestellen. Verder lees je hier alle ins-and-outs over deze webshop.

Sportoutfit

STRONGER Ventura set
STRONGER Ventura set
Sportoutfit van STRONGER – Sneakers van Nike

Een sportoutfit van STRONGER stond al jarenlang op mijn verlanglijstje. De designs zijn enorm mooi! Ik vond het enorm lastig om te kiezen, aangezien de gehele Jungle Fusion collectie mijn ding is, maar ik ben uiteindelijk voor de Ventura set gegaan. Deze set is namelijk voorzien van een crop top in plaats van een sport bh, daarin voel ik me veel meer op mijn gemak.

Het leuke is dat ik speciaal voor jullie een kortingscode heb van 20% korting! Je kunt ESMEE20 gebruiken voor 20% korting op de gehele collectie. Zo kun je jezelf eens verwennen met zo’n prachtige outfit die ontzettend lekker zit en waardoor je wel moet gaan sporten! ;)

Casual outfit

4 leuke zomer outfits
femme luxe finery blog
Leukste zomer outfits 2019
T-shirt en Jeans van Femme Luxe Finery – Sneakers van Nike

De laatste outfit uit deze leuke zomer outfits blogpost is een casual outfit. Ik draag stiekem veel jeans en shorts met simpelweg een T-shirt. Je trekt het gemakkelijk uit je kledingkast, het zit lekker en het staat eigenlijk altijd leuk. Misschien heel basic, maar ik hou ervan!

Dit T-shirt kon ik dan ook niet weerstaan. Ik vind hem erg leuk qua kleur, design en ook net die touch met de opgerolde mouwtjes. Het valt me nu pas op hoe dit T-shirt ook matcht met de omgeving op de foto. Het T-shirt heb ik gecombineerd met een jeans met een lichtblauwe kleur.

De jeans is een high-waisted model en dan kan het bij mij al bijna niet meer fout gaan. De lichtblauwe kleur vind ik erg mooi en is echt heel anders dan de jeans die ik tot nu toe heb gehad. De gaten zitten net boven de knie in plaats van er precies op, wat de jeans ook weer net iets anders maakt. Daarnaast is de jeans net iets korter, bij mij valt hij als een 7/8e jeans. En verder zit de jeans echt heerlijk! Ik zou er zo nog een paar bijbestellen, want voor de prijs van €22,95 kun je ze echt niet laten liggen.

4 leuke zomer outfits

Dit waren mijn 4 nieuwe leuke zomerse outfits die ik gisteren meteen heb gefotografeerd op de Loonse en Drunense Duinen. Als je me volgt op Instagram, dan heb je al gezien dat ik daar al vroeg in de ochtend aan het wandelen en fotograferen was. Ik was er om 8 uur en ik was de enige die daar op dat moment met de auto geparkeerd stond. Ik kwam slechts een paar mensen tegen die aan het wandelen waren met honden, maar verder was het enorm stil. Ik ga zeker vaker naar deze prachtige locatie om foto’s te maken.

Wat zijn jouw favoriete zomer outfits van dit jaar?

 • Reacties ( 3 )

 • avatar
  Anne

  Wat een leuke outfits! Ik draag zelf graag altijd een casual outfit. Maar zo een blousejurk lijkt mij ideaal, ik ga er binnenkort maar eens een paar bestellen. De jurk afstylen met een mooie damesriem is dan denk ik de perfecte combi!

  Liefs, Anne

 • avatar
  by LYDIAN

  Prachtige witte jurk!

  Groetjes, Carla

 • avatar
  Bettie

  Ik draag altijd wel iets makkelijks zoals shortjes en een simpel shirt. Maar ik moet zeggen dat ik je sport outfit echt geweldig vindt. Lekker vrolijk en kleurrijk.

  Bettie

 • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP