fbpx

Cibdol Oil

LUSH HONEY BEE

Lush Honey Bee

Een bath bomb van Lush is wat mij betreft de ideale manier om te ontspannen. De laatste tijd heb ik niet zoveel tijd vrijgemaakt voor me-time, maar dinsdagavond besloot ik het bad vol te laten lopen en erin te springen. De Lush Honey Bee bath bomb lag al even op me te wachten, dus ik was enorm nieuwsgierig. Deze bruisbal tovert je bad misschien niet om in een kleurenfestijn, maar je huid wordt er heel blij van. 

Het product

LUSH HONEY BEE
Deze bath bomb had ik puur uitgekozen op de geur. Op de één of andere manier kom ik dan altijd met een verzorgende bath bomb thuis, en niet met een kleurenspektakel. Gelukkig vond ik dat deze keer niet zo erg, want mijn huid kon wel wat verzorging gebruiken. Door mijn gebrek aan me-time lijken de droge plekjes zich ook op te stapelen.

[su_quote]   Honey Bee heeft de heerlijke geur van Honey I Washed the Kids zeep, één van onze favoriete geuren. In deze bath ballistic vind je verder rhassoulmodder, aloë vera en sinaasappelolie, geweldig voor je huid. Een bad met Honey Bee is een luie manier om toch goed voor jezelf te zorgen. Laat de bruisbal in je bad zakken en duik er zelf achteraan. Ogen dicht en genieten maar terwijl de bal langzaam opbruist en er heerlijke geuren en zalige oliën vrijkomen…[/su_quote]

De zeep Honey I Washed the Kids heb ik nog nooit uitgeprobeerd, maar ik heb er altijd zoveel goede verhalen gehoord. En toen ik de bruisbal rook, en de match zag, snapte ik waarom. Deze honinggeur is echt heerlijk, maar niet té zoet. Ik vind dat je de sinaasappelolie er ook in terug ruikt. Het is in ieder geval een warme geur, die Lush omschrijft als caramel-achtig, en ik moet zeggen dat ik dat er ook een beetje in herken. Oftewel heel veel verschillende geuren, die samen echt geweldig zijn.

Het effect

LUSH HONEY BEE
Ik ging ‘s avonds rond half 10 in bad, waardoor de kleuren wat lastiger vast te leggen waren dan normaal. Het bad werd door deze bruisbal geel-groenig, met weinig tot geen schuim. De bruisbal loste snel op en tijdens het oplossen van het laatste gedeelte kwam de rhassoulmodder vrij. Ik vond het heel apart, omdat ik eerst niet eens wist dat dit zou gebeuren. Ik had alleen wel het idee dat dit bijdroeg aan de verzorging van mijn huid, en het gaf het bad toch wat extra’s. Het was geen dikke modder, maar meer een klein laagje zand op de bodem van het bad.

Het verzorgende effect merkte ik al meteen toen de bruisbal begon op te lossen. Ik voelde direct de oliën op mijn huid, en dit was echt wat mijn huid op dat moment nodig had. Door deze goede verzorging werd ik de volgende dag wakker met zijdezachte benen. Als je dus, net als mij, last heb van een extreem droge huid, dan is deze bruisbal echt ideaal. Voor het effect zou ik eerder een andere bruisbal kiezen, maar als ik mijn huid wil verzorgen, dan weet ik welke bruisbal ik nodig heb. Door deze bruisbal ben ik in ieder geval nieuwsgierig naar de andere producten met deze geur.

Lush Honey Bee is verkrijgbaar voor €4,95.

 • Reacties ( 7 )

 • avatar
  kim

  Deze lijkt mij echt heel fijn! Ik heb hem wel eens geroken in de winkel, toch maar eens een keer meenemen :)

 • avatar
  Mariëlle

  Ik heb helaas geen bad, maar het lijkt me echt heerlijk om te gebruiken!

 • avatar
  Mariska

  Ik wil ook in baaaad. Zo lekker dit!

 • avatar
  Monica

  Ik heb helaas geen bad maar misschien toch maar een keer kopen voor wanneer ik in een hotel verblijf. Ik boek dan meestal een kamer met bad omdat ik het zo lekker vind.

 • avatar
  Maaike

  Hmmm wat heerlijk dat je even een me-time momentje had! En dit lijkt me ook een heerlijke bruisbal :)

 • avatar
  Jamey

  <3 wat lijkt me die heerlijk zeg!

 • avatar
  Astrid

  Ooh wat mis ik het toch om een bad te hebben :( Klinkt zalig!

 • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP