fbpx

Cibdol Oil

Lush Love Locket Ballistic

Lush Love Locket Ballistic
Het laatste item dat ik in mijn bezit heb van de Lush Valentijnscollectie is deze Love Locket Ballistic. Het is echt een hele grote bruisbal met lieve kleurtjes. Lush omschrijft dit schatje als: “Love Locket is geïnspireerd op een hangertje van een hartje met een slotje. Dit is zoals wij het graag zien, naar hartelust genieten van een heerlijk bad. Je badwater verandert in een heerlijke zee van vanille, neroli en jasmijn en… papieren hartjes!” Laten we kijken wat deze bruisbal daadwerkelijk doet.

Lush Love Locket Ballistic
De bedoeling is dat je de Love Locket tegen de badrand tikt, dan zal het hartje open gaan en kun je hem in bad leggen. Ik heb heel hard op de badrand getikt, maar het hartje ging niet open. Uiteindelijk heb ik hem maar in het bad gelegd. Het kleuren- en geurenfestijn begint meteen! Wat komt er weer een mooie roze kleur uit, echt een kleur voor Valentijn. De geuren zijn werkelijk heerlijk, dit is mijn favoriete geur uit de Valentijnscollectie, ik zou het liefst een hele voorraad Love Locket Ballistics inslaan!

Lush Love Locket Ballistic
Uit het grote hartje komt een kleiner hartje, dit kun je wegleggen en bewaren voor de volgende keer. Zo heb je dus eigenlijk dubbel plezier. Je zou het kunnen zien als twee bruisballen voor de prijs van één.

Lush Love Locket Ballistic
Lush Love Locket Ballistic
Dit zijn de papieren hartjes waar Lush het over had in de beschrijving. Het gehele bad lag vol met deze kleine hartjes.

Ik kan eigenlijk alleen maar positief zijn over deze bruisbal. Hij ruikt heerlijk, hij maakt mijn huid heerlijk zacht en je wordt uitstekend vermaakt in bad. Deze bruisbal is verkrijgbaar bij Lush voor €10,95 en komt uit de Valentijnscollectie. Heb jij iets uit de Valentijnscollectie geprobeerd?

 • Reacties ( 20 )

 • avatar
  Chloe

  Lush is zooo geweldig! ik hou echt van alle geurtjes!

 • avatar
  chitchatontherocks

  Die hartjes zijn superschattig!

 • avatar
  vintagirie

  Aah wat schattig! Maar wel een boel geld voor 1 keer zulke mooie kleuren in je bad.

  • avatar
   Esmée

   Je kunt hem 2x gebruiken! (:

 • avatar
  Ellen

  Wat schattig en ideaal voor valentijn!

 • avatar
  Sanne

  Wat heeft Lush toch geweldige producten. Die limited editions zijn ook altijd zo verleidelijk! Deze lijkt me ook ontzettend fijn, goed om te lezen ook dat je er zo positief over bent! Jammer genoeg heb ik geen bad om hem uit te testen! :P

 • avatar
  Laura

  aah wat een leuk ding! Nu heb ik ook meteen zin om in bad te gaan:)

 • avatar
  Tess Evea

  Aah super leuk, lijkt me heerlijk. Ik ben dol op Lush.

 • avatar
  niesca

  Super schattig! ideaal voor valentijn

 • avatar
  Lyana

  Het ziet er op het eerste gezicht echt superschattig uit! Maar het is vooral handig dat je hem twee keer kan gebruiken :D

 • avatar
  Daphne

  Wat grappig! Ik wilde dat ik een bad had, pfff…

 • avatar
  Jana Vmh

  Zo mooi met dat hartje :D

 • avatar
  Melissa

  Deze bruisbal lijkt me erg fijn! Zeker met de hartjes, heel leuk detail :)
  x

 • avatar
  Eline

  Hij ziet er echt heel erg lief uit! Wat een leuke bruisbal!

 • avatar
  Melike

  Oh wauw, ik wil deze ook… hmm ik hou echt van de bruisballen van Lush. XO

 • avatar
  Manon

  dat ziet er heerlijk uit!

 • avatar
  Miss Sentinelli

  Lijkt me heerlijk! Jammer dat ik geen bad heb hihi.
  Leuk die hartjes :)

 • avatar
  Fabiënne

  Lijkt me heel fijn! Leuk zo met al die hartjes.

 • avatar
  Vanessa

  Oh deze lijkt mij echt heel fijn! x

 • avatar
  Marissa

  Hij lijkt me echt heerlijk. Hij ziet er ook super mooi uit.

 • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP