fbpx

Cibdol Oil

Lush Prince Charming Shower Gel review

Lush Prince Charming Shower Gel

Een product uit de Lush Valentijncollectie: de Lush Prince Charming Shower Gel. Hij heeft een hele krachtige overheersende geur. Lush omschrijft deze shower gel als: “Een heerlijke mix van vers granaatsappelsap, grapefruit, sandalhout en geranium met een vleugje vanille geven deze beeldschone showergel een geweldige geur. Wedden dat je door de knieën gaat voor Prince Charming?” Laten we eens kijken of Prince Charming mij ook heeft kunnen verleiden..

Lush Prince Charming Shower Gel

De ingrediënten:

Echte Heemst en Vanillestokjes afkooksel (Althaea officinalis en Vanilla planifolia),Water (Aqua), Natriumlaurylethersulfaat (Sodium Laureth Sulfate), Natrium Cocoamphoacetate (Sodium Cocoamphoacetate), Propyleen glycol (Propylene Glycol), Melkzuur (Lactic Acid), Lauryl betaïne (Lauryl Betaine), Grapefruit essentiële olie (Citrus paradisi), Granaatappelsap, Vers (Punica granatum), Sandelhoutolie (Fusanus spicatus), Geranium essentiële olie (Pelargonium graveolens),Amandelolie (Prunus dulcis), Titaniumdioxide (Titanium Dioxide), Citronellol (*Citronellol), *Farnesol (*Farnesol), *Geraniol (*Geraniol), *Linalool (*Linalool),*Limonene (*Limonene), Parfum (Perfume), Kleurstof 17200 (Colour 17200),Kleurstof 45410 (Colour 45410), Kleurstof 14700 (Colour 14700), Methylparabeen,Propylparabenen (Propylparaben)
* Komt van nature voor in etherische oliën.

Ik schrok best wel van het feit dat er SLES in dit product zat, ik ben dus ook even op de Lush site gaan kijken waarom. Ze gebruiken SLES in dit product, omdat het schuim het schoonmaken van de huid en de haren vergemakkelijkt. Ik vind het op zich wel jammer dat ik dit in een Lush product moet aantreffen.

Lush Prince Charming Shower Gel

Naast dat ingrediënt vond ik de geur wel heel verleidelijk. In het begin is het een geur waar je aan moet wennen. In het flesje ruikt hij namelijk nogal sterk, maar wanneer je hem over je lichaam verdeeld is het echt heerlijk. Ik heb nog nooit eerder een shower gel van Lush geprobeerd, maar ik wilde onder de douche blijven staan.

Het voelde heerlijk, het rook heerlijk en je hebt slechts aan een klein beetje shower gel genoeg. De douchegel heeft me echt een oppepper gegeven, want eerst voelde ik me helemaal niet zo fit! Daarnaast bleef de geur de gehele dag hangen en mijn huid is erg zacht. I’m in love with Prince Charming!

De shower gel Prince Charming is verkrijgbaar bij Lush. Je betaald €7,95 voor 100 gram, €15,95 voor 250 gram en €26,95 voor 500 gram.

 • Reacties ( 17 )

 • avatar
  PiinkBeautyPrincess

  De geur lijkt mij heel lekker! :D

 • avatar
  Natasja

  Ik moest in het begin ook even wennen aan de geur, maar sinds ik hem gebruik heb onder de douche, gebruik ik amper nog andere douchegels, hihihi!

 • avatar
  Jana Vmh

  Ik ben zo benieuwd geworden naar deze geur :D

 • avatar
  Ellen

  Lush heeft altijd leuke producten!

 • avatar
  Tess Evea

  De geur lijkt me heerlijk!

 • avatar
  Manon

  deze lijkt me erg lekker!

 • avatar
  Lyana

  Het lijkt me wel een fijn product. En zoals de geur wordt omschreven al helemaal!

 • avatar
  Daphne

  Ik ben hier heel benieuwd naar!

 • avatar
  Mirjam

  Ah ik ben zo benieuwd naar deze geur!

 • avatar
  Kelly

  Ik vind de geur zelf helaas wat minder.

 • avatar
  irene niec

  Hij lijkt mij ook heerlijk, ik denk wel dat ik hem ga kopen.

 • avatar
  Hilde

  Ik heb vanochtend bij m’n ontbijt nog granaatappel gegeten :p Ben benieuwd hoe deze shower gel ruikt! :)

 • avatar
  Marissa

  Hij lijkt me erg lekker :)

 • avatar
  Manon

  Ik hou er wel van dat de geur blijft hangen, helaas is dat vaak niet zo, bij deze gelukkig wel!

 • avatar
  Melike

  Ik wil deze ook, hij lijkt me zo lekker ruiken.. XO

 • avatar
  Vanessa

  Hmm lijkt me heerlijk!

 • avatar
  Eline

  Klinkt goed, de geur maakt mij erg nieuwsgierig!

 • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP