Lush sale shoplog

Lush sale shoplog

Na de Kerstdagen heeft Lush altijd een grote sale. Alle Kerstproducten moeten de winkel uit en maken uiteindelijk plaats voor de nieuwe producten. Ik heb nooit echt in de rij gestaan voor de sale, vorig jaar ben ik alleen eventjes vanuit school geweest en scoorde ik slechts 2 items. Dit keer besloot ik het groter aan te pakken en heb ik in de webshop, maar ook in de winkel allerlei dingen gekocht. Kijk je mee?

Je kunt de video simpelweg starten door hierboven op de play button te klikken, of door via deze link naar YouTube te gaan. Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal, zodat je de andere video’s voorbij ziet komen. De video’s op YouTube komen altijd iets eerder voorbij, dan het artikel op m’n blog, dus vergeet je niet te abonneren. Je kunt je gemakkelijk abonneren door hier te klikken.

Heb jij nog wat gescoord in de Lush sale?

  • Reacties ( 1 )

  • avatar

    Oeeeh yes, shoplog time <3 Heerlijke haul, ik wil echt meer van Lush proberen!

  • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP