Cibdol Oil

Lush Snow Fairy

Lush Snow Fairy
De Lush voelt in de wintermaanden altijd extra speciaal. Het wordt natuurlijk kouder, waardoor het lekkerder is om lang in bad te zitten of onder de douche te staan. Met Lush Snow Fairy kun je optimaal genieten, want de geur is geweldig. Ik besloot in Keulen een fles van 500 gram te kopen, daar kom ik in ieder geval de winter mee door. Vorig jaar kocht ik de Magic Wand, die heeft precies dezelfde geur, en toen hij op was baalde ik. Gelukkig heb ik de geur op tijd kunnen inslaan, want het is een limited edition. 

Lush Snow Fairy
Omschrijving

De verpakking is vrolijk, dit komt natuurlijk door de opvallende roze kleur. Daarnaast heeft het etiketje sterretjes en andere sjablonen die je lichtelijk aan de gezellige feestdagen doen denken. De douchegel heeft een dop zoals we die kennen, hij is dus gemakkelijk in gebruik. Het uiterlijk weerspiegelt het innerlijk, want ze zijn beide net zo vrolijk.

Snow Fairy heeft dit jaar gelukkig weer besloten bij ons terug te keren! Er zijn mensen die net zo zuinig met deze douchegel doen tot het weer kerst is, in de hoop dat dit zoete schatje weer een comeback maakt. Gelukkig is dat dit jaar weer het geval. Deze douchegel ruikt zoals ze eruit ziet, heel heel zoet. Naar zoete snoepjes, oh zo slecht voor je tanden, maar oh zo goed voor je humeur. Vergis je niet, dit is niet alleen een douchegel voor kleine meisjes, we kennen genoeg grote stoere mannen die heel gelukkig worden van een douchepartijtje met Snow Fairy!

Ingrediënten

Water, Sodium Laureth Sulfaat, Natrium Cocoamphoacetate, Lauryl betaïne, Parfum, Propyleen glycol, Musk synthetische, Melkzuur, Carrageen extract,Titanium dioxide, Calcium Sodium Borosilicate, Tin-oxide, Methyl ionone, Benzyl benzoaat, Kleurstof 17200, Kleurstof 45410, Kleurstof 45380, Methylparabeen. 

Het product

Lush Snow Fairy
De douchegel is buiten de verpakking wat minder roze als in de verpakking, maar gelukkig zien we nog steeds de mooie kleur. Wanneer je de douchegel aanbrengt op je hand, of op een washand, dan komt meteen de geweldige geur naar boven. De zoete geur van snoepjes, ideaal voor zoetekauwen, zoals ik. Je krijgt er misschien trek van, maar het is echt een heerlijke douchegel om mee wakker te worden. Op de één of andere manier start mijn ochtend meteen goed. Het is een douchegel met een geur die je echt ruikt, zelfs als je klaar bent met douchen ruik je de geur nog. Ik vind dit zelf ontzettend fijn, al is het soms wel raar om aan je huid te snuffelen, maar als je de geur kent dan begrijp je me volledig. De douchegel verzorgt de huid ook nog, mijn huid is na het gebruik van deze douchegel super zacht.

Lush Snow Fairy
Conclusie

Het is een douchegel die ik ieder jaar opnieuw zou kopen. Hij ruikt gewoon geweldig, het is een geur waar ik verliefd op ben. Zelfs na het douchen zal je de geur nog blijven ruiken. Ik ben blij dat ik de allergrootste versie heb gekocht van deze douchegel, zodat ik de hele winter kan genieten. Mijn huid is de rest van de winter zacht met een heerlijke geur. Helaas zit Snow Fairy niet in het vaste assortiment en zullen we hem dus in moeten slaan zodra hij in de winkels aanwezig is.

Lush Snow Fairy is verkrijgbaar voor;
♥ €7,45 voor 100 gram.
♥ €14,95 voor 250 gram.
♥ €23,95 voor 500 gram.

 • Reacties ( 15 )

 • avatar
  Poesliefblog

  MMMM, tijd om weer eens naar de LUSH te gaan blijkbaar :o

 • avatar
  Dana

  aaaaaaa snow fairy my favorite!!

 • avatar
  Linda / Oh My Beauty

  Ooh dit lijkt me heerlijk! Ziet er ook leuk uit!

 • avatar
  Manon

  Hele fijne review! Ik ben erg benieuwd geworden naar dit product! Liefs

 • avatar
  Rosanne

  Aah dit klinkt als een heerlijke geur. liefs x

 • avatar
  Bo

  Hij lijkt me heerlijk, wat prijzig wel!

 • avatar
  Rebecca

  Hihi ik heb hier nog 3 flesjes staan, allemaal gekregen.
  Vind ik totaal niet erg want het is echt een heerlijke geur <3

 • avatar
  Laura

  Daar kan je wel even mee voorruit! Klinkt goed:) X Laura

 • avatar
  Manon

  Wat een heerlijke grote fles! ben benieuwd hoe deze is

 • avatar
  Karlien – Polished Cats

  mmm deze ruikt echt zooo lekker he

  liefs
  Karlien

 • avatar
  Evelien

  Ik ben onwijs benieuwd naar de geur hiervan. Ik lees altijd dat ie zo lekker ruikt!

 • avatar
  Julie

  Oh wat vind ik deze toch geweldig! Ik kocht hem vorig jaar in het groot… Hij is nog niet helemaal op maar ik heb van mijn vriend al een nieuwe gekregen, wel de middelste formaat! :-)

 • avatar
  Dinja

  Hm deze klinkt echt lekker, ik ben namelijk een echte zoetekauw!
  Als ik nog wat geld overhoud deze maand (na alle cadeautjes inkopen) dan ga ik eens even kijken of ik hem ga kopen!

 • avatar
  Lotje

  Oh ik ben zo benieuwd naar de geur! Ik moet m echt is gaan ruiken! XOXO

 • avatar
  Laura

  Oh deze douchegel lijkt me zo lekker! Ieder jaar neem ik mezelf voor om hem te kopen maar ik heb geen lush in de buurt helaas:(

 • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP