ME&MATS you're magic review

ME&MATS you’re magic review

ME&MATS is een merk dat stilstaat bij de kleine, maar gouden momenten in het leven. De collectie bestaat uit allerlei leuke kleine cadeautjes die je perfect aan één van jouw vrienden of familieleden kunt geven. Zelf gaf ik al een giftset aan mijn oma, maar nu test ik de ME & MATS producten zelf uit in deze review.

ME&MATS you’re magic collectie

ME&MATS you're magic review

De ME&MATS you’re magic collectie bestaat in totaal uit 9 producten. Ik heb er 3 producten van ontvangen en dat zijn de jasmijn thee, de chocolade en de handzeep. Ik vind het leuk dat je op deze manier zelf een giftset samen kunt stellen zonder dat de verpakkingen van elkaar verschillen. Je kunt er zelfs een kaartje bij doen in dezelfde stijl, zo is jouw cadeau altijd één mooi geheel.

De verpakkingen en de boodschap

Je merkt dat er bij de producten van ME&MATS veel aandacht is gestoken in de verpakkingen en de boodschap van het merk. De producten stralen veel luxe uit en de verpakkingen voelen ontzettend stevig aan. Op ieder product wordt uitgelegd waar het product vandaan komt, hoe het gemaakt is en dat draagt enorm bij aan de duurzaamheid trend die steeds meer mensen oppikken.

Met quotes en leuke teksten op de verpakking krijg je vanzelf een lach op je gezicht. De producten stralen één en al vrolijkheid uit. ME&MATS staat voor genieten van het leven en het vinden (en delen) van geluk in de kleine dingen. Dat komt zeker weten naar voren, bijvoorbeeld door deze tekst op de jasmijn thee verpakking: “The only actually-really-good-for-you comfort food. Hot, steamy, tasty and way, way better than a bowl of ice-cream/bottle of wine/loads of chocolate/triple vodka with ice*. (*cross out way does not apply)

De review

Eerlijk gezegd kon ik niet wachten om de ME&MATS producten zelf te ervaren. Het is niet alleen heel erg leuk om te geven, maar net zo leuk om het zelf te krijgen. Ik waste mijn handen, schonk de jasmijn thee in en brak de chocolade in stukjes. Tijd voor de review!

ME&MATS hand soap

De ME&MATS hand soap is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en daarmee 100% vegan. De zeep is vrij dun van structuur en schuimt ontzettend goed. Zelfs zonder water gaat de zeep al schuimen en daardoor kun je hem heel fijn verdelen over je handen, voordat je het afspoelt.

De geur van deze ME&MATS you’re magic hand soap ruikt echt naar een mannen parfum. De geur blijft goed hangen, waardoor ik continu aan mijn handen wil blijven ruiken, want ik hou van zo’n typische mannengeur.

Jasmin tea

De jasmijn thee is afkomstig uit China en ingepakt in Nederland door zeer gehandicapte mensen. Het is een groene thee met de smaak van jasmijn, die het beste smaakt bij een temperatuur van 80 graden. Je waterkoker even laten staan is bij deze thee dus geen enkel probleem.

De jasmijn thee vind ik persoonlijk op deze temperatuur vrij zacht. De nasmaak is wel sterk en enigszins bitter. Het is een fijne thee om mee te ontspannen en even een rustmomentje voor jezelf in te plannen.

Chocolate

De chocolade uit de you’re magic collectie is Belgische melkchocolade, maar geproduceerd door een kleine chocolatier in Nederland. De verpakking vind ik ontzettend leuk, omdat er binnenin nog een kaartje verstopt zit. Hier kun je bijvoorbeeld wanneer het een cadeautje is nog een persoonlijke boodschap opschrijven.

Je kan proeven dat de chocolade van goede kwaliteit is. Hij is ontzettend lekker en sterk van smaak. De smaak blijft nog even achter in je mond, waardoor je er echt goed van kunt genieten, tenzij je natuurlijk heel de reep in één keer op eet.

ME and MATS verkooppunten

Ik ben heel enthousiast over de mooie producten van ME&MATS. Dit komt niet alleen door de mooie boodschap, maar ook door de goede kwaliteit van de producten. Het is wat mij betreft echt een uniek merk! Je komt producten waar zoveel aandacht aan is gegeven niet zo snel tegen.

ME&MATS is verkrijgbaar via de webshop, maar heeft ook verschillende verkooppunten in het land. Zo heb ik zelf een giftset gekocht bij Hudson’s Bay, maar is het merk ook verkrijgbaar bij lokale concept stores.

Heb jij het merk ME&MATS al eens eerder gezien?

  • Reacties ( 1 )

  • avatar
    Tessa

    Wat een origineel concept. BInnenkort maar eens kijken op hun website

  • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP