fbpx

Cibdol Oil

Mijn 5 favoriete travelgrammers

Mijn 5 favoriete travelgrammers

De laatste tijd volg ik steeds meer travelbloggers op Instagram. Ik vind het leuk om de mooiste bestemmingen te ontdekken en zelf inspiratie op te doen voor mijn account. In dit artikel laat ik mijn vijf favoriete travelgrammers zien. 

1. @laurareidd

Laura Reid heeft een prachtige Instagram feed en een heel leerzaam YouTube kanaal. Haar feed oogt heel rustig, ondanks dat ze toch veel verschillende soorten foto’s plaatst. Ik heb bij mij altijd het idee dat mijn feed door mijn foto’s heel druk en chaotisch oogt, maar bij haar oogt het op de één of andere manier zo gestructureerd. Daarnaast zijn haar foto’s stuk voor stuk enorm mooi en vind ik het ook heel tof hoe ze campagnes in haar foto’s verwerkt. Op haar YouTube kanaal neemt ze je geregeld mee naar fotolocaties en laat ze zien hoe ze hier haar foto’s maakt. Heel leuk en leerzaam om het verhaal achter Instagram eens te zien.

2. @worldwanderlust

Brooke Saward deelt op haar account @worldwanderlust allerlei reisfoto’s. Ze bezoekt zowel warme als koude vakantiebestemmingen en maakt foto’s van de natuur en ook van steden. Wat ik zo leuk vind aan haar feed is dat ze niet op iedere foto centraal staat. Ze wisselt foto’s van zichzelf af met foto’s van haar vakantiebestemmingen. Soms is ze hier dan wel op te zien, maar wat meer in de verte. Echt iets creatiefs, wat me zeker inspireert om dit ook eens uit te proberen.

3. @travel_inhershoes

De foto’s van Aggie Lal zijn echt een soort kijkplaatjes. Op iedere foto is zoveel te zien! Er wordt veel gebruik gemaakt van diepte en van voorwerpen op zowel de voor- als achtergrond. Daarnaast zijn het heel veel foto’s van momenten die je direct op je bucketlist wilt zetten. Wie wil er nu niet ontbijten met een giraffe of pizza eten met zo’n prachtig uitzicht? Zeker de moeite waard om te volgen voor een dosis inspiratie.

4. @isabellath

De foto’s van Isabella Thordsen vind ik zo mooi. Haar manier van bewerken is helemaal mijn ding! Daarnaast zijn de locaties waar ze haar foto’s maakt wat mij betreft heel uniek en zie je die niet snel ergens terug. Het zijn niet de locatie waar iedere travelblogger al een keer is geweest. Haar account heeft een soort unieke vintage touch, die je niet snel ergens anders terugziet.

@carmenleenen

Dit keer ook een Nederlandse dame in de lijst. Carmen Leenen heeft ook een prachtig account, die zeker niet in dit lijstje mag ontbreken. Ik vind haar feed de laatste tijd steeds mooier worden en haar outfits zijn helemaal mijn ding. Perfect voor als je nog opzoek bent naar een mooie outfit voor een tropische bestemming, of gewoon naar wat inspiratie voor je volgende vakantiebestemming.

Wat zijn jouw favoriete travelgrammers?

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP