Cibdol Oil

Mijn eten van afgelopen week #2

Mijn eten van afgelopen week
De tweede week van mijn vakantie was ik maar één dag alleen. De rest van de dagen was ik samen met mijn opa & oma, mijn reisgezelschap en mijn vriendje. Maandag ben ik namelijk vertrokken richting Straatsburg om te genieten van mijn vakantie. De dagen op vakantie heb ik best ongezond gegeten, maar daarna heb ik dat weer helemaal goed gemaakt. Lees snel verder om erachter te komen wat ik deze tweede week allemaal heb gegeten. 

Zondag

Mijn eten van afgelopen week
Zondagavond, de avond voordat ik op vakantie ging. Mijn oma en opa waren zo lief geweest om ons mee uiteten te nemen. Wat gemakkelijk, even zelf niet koken, maar toch iets kiezen wat je enorm lekker vind. Ik koos in het restaurant: Mosselen met witte wijn. Iets waar ik al zo lang zin in had en wat dan ook geweldig smaakte.

Maandag

Mijn eten van afgelopen week
Oef, na het hele eind gereden te hebben wilde ik eigenlijk alleen maar slapen. Toch besloten we naar de lokale eettentjes te wandelen om te kijken wat we wilde eten. We kwamen uiteindelijk bij een eettentje waar ze Döner en Pizza verkochten. Ik besloot voor de pizza met ham te gaan, tenminste ik dacht dat het ham was, maar het bleek salami te zijn. De pizza was lekker, maar hij was zo groot dat ik hem niet helemaal op kreeg.

Dinsdag

Nu denken jullie: ‘Waarom zijn er maar 6 foto’s en staat er ook geen foto boven de maaltijd van dinsdag?’ Nou… We hebben eigenlijk niet echt avond gegeten. We aten laat in de middag in Europa Park en daarna zat ik meteen vol voor de rest van de dag. Ik heb zelfs ‘s avonds in het hotel geen honger meer gehad en ik heb ‘s nachts gewoon heerlijk geslapen.

Woensdag

Mijn eten van afgelopen week
Het laatste dagje hadden we echt behoefte aan iets gezonds. We besloten naar Offenburg te rijden en daar hebben we een restaurantje opgezocht. Ik had zo’n trek in biefstuk en ze hadden zelfs biefstuk met pepersaus en frietjes. De biefstuk met pepersaus vond ik nog wat mild, hij had voor mij wel wat pittiger gemogen, maar de frietjes waren echt lekker knapperig. Bij dit eten had ik een droge witte wijn, blijer kon je mij niet maken.

Donderdag

Mijn eten van afgelopen week
Donderdagavond kwam ik thuis na het rijden van 567 kilometer en ik had het reisgezelschap ook nog thuisgebracht. Ik was kapot, ik voelde me moe, duizelig en ik had honger. Gelukkig had mijn oma een hele pan groentesoep klaargemaakt en lagen er ook nog broodjes. Na een grote kom soep en twee broodjes viel ik bijna op de bank in slaap, maar de soep was echt heerlijk. De volgende dag heb ik nog een kommetje soep op als middageten.

Vrijdag

Mijn eten van afgelopen week
Vrijdag had ik een lui dagje. Daarnaast regende het ook, dus veel kon en wilde ik niet doen. Even bijkomen van de vakantie en even genieten van mijn favoriete fruit. Ik hou van aardbeien en ik kan gerust heel veel boterhammen met aardbeien eten. Dit was dan ook mijn avondeten van vrijdag. Het bruine brood was echt lekker en al helemaal in combinatie met deze zoete aardbeien.

Zaterdag

Mijn eten van afgelopen week
Roel wilde graag dat ik zou zeggen dat het zijn idee was, dus dat doe ik even. Zaterdag hebben we samen pannenkoeken gebakken, niet zomaar pannenkoeken, maar pannenkoeken met spek, ketjap, stroop en roerbakgroenten. In het begin dacht ik echt dat ik het smerig zou vinden. Pannenkoeken hoor je toch juist zoet te eten? Maar uiteindelijk vond ik het heerlijk, het vult veel meer als een normale pannenkoek en het heeft een unieke smaakcombinatie. Ik vond zelf alleen de spek wat te zoet bij de rest van het gerecht.

Wat een heerlijke gerechten waren het weer deze week. Er zaten wat ongezonde gerechten bij, maar die heb ik weer rechtgezet met wat gezonde gerechten. Wat was jouw favoriete gerecht van afgelopen week?

 • Reacties ( 9 )

 • avatar
  Lyana

  Zo’n andere pannenkoek wil ik ook wel eens proberen!

 • avatar
  Angela

  Oh wat ziet dat er lekker uit zeg!

 • avatar
  Melissa Charlotte

  Ziet er allemaal lekker uit! Ik hou ook aardbeitjes op brood.

 • avatar
  patoirblog

  Die pannenkoek lijkt me eigenlijk wel lekker! Eens wat anders dan steeds zoet, haha. Ik krijg honger.

 • avatar
  Chantall

  Lekker zeg!!

 • avatar
  Eilish

  Mosseleeeen! Als Zeeuw, moet ik dat toch wel de leukste foto vinden! Hihi!

 • avatar
  Manon

  Je hebt heerlijk gegeten! Ik krijg nu zin in mosselen zeg, ziet er heerlijk uit.

 • avatar
  Kelly

  Ziet er lekker uit!

 • avatar
  Kirsty

  Lekker heb je gegeten! En ik vind het qua hoe ongezond je hebt gegeten nog best meevallen hoor, een keer een pizza en patat moet kunnen op vakantie :)

 • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP