De beste Netflix series in februari 2019

De beste Netflix series van februari 2019

De laatste tijd heb ik heel veel Netflix series gezien die simpelweg té spannend waren. Daarom bespreek ik met jullie de beste Netflix series in februari 2019, zodat jullie ook mee kunnen genieten.  

De beste Netflix series van februari 2019

In dit artikel heb ik de series die ik dit jaar heb gekeken en die voor mij behoren tot de beste Netflix series van februari 2019 opgesomd. Kijk je mee naar mijn favorieten van dit moment?

Siempre Bruja

Carmen wordt in 17e eeuw als heks veroordeeld tot de brandstapel. Ze weet daaraan te ontsnappen door een deal te sluiten met een magiër. Zij bevrijdt hem en in ruil daarvoor zal haar vriend leven. Ze komt terecht in 2019 waar ze te maken krijgt met allerlei nieuwe ontwikkelingen. Weet ze haar draai te vinden en haar vriend te redden?

Siempre Bruja sprak me meteen aan. Ik vond het erg leuk dat er in deze serie een mix is gemaakt tussen het verleden versus het heden. Waardoor je zowel een beeld krijgt van de slavernij en hekserij als van de moderne technologie en wetgeving. Ik merkte wel dat dit gericht is aan een wat jongere doelgroep en de special effects niet altijd goed waren uitgevoerd, maar het verhaal was spannend en vernieuwend. Ik kijk zeker uit naar seizoen 2, die er na het zien van het einde zeker aankomt.

Russian Doll

Russian Doll gaat over Nadia die iedere keer op een andere manier doodgaat, maar telkens weer op dezelfde plek tot leven komt. De eerste keer werd ze aangereden door een auto, maar daarna stond ze weer op haar eigen verjaardagsfeest in het toilet bij de wastafel. Ze probeert te ontdekken hoe ze uit deze loop kan komen en wat überhaupt de reden is dat ze erin terecht is gekomen.

Ik denk dat deze serie behoort tot mijn ultieme favoriet van de beste Netflix series van februari 2019. Ondanks dat de hoofdrolspeelster in een loop terechtkomt en daardoor iedere keer bijna het zelfde moment herleeft, weten ze het leuk neer te zetten, waardoor het wél spannend blijft. Deze serie heeft nu al hele goede reviews ontvangen en is dus zeker het kijken waard!

You

You gaat over Joe die er werkelijk alles aan doet om Beck voor zich te winnen en dan bedoelen we echt álles. Hij is een stalker en volgt Beck overal naartoe. Gaat het hem lukken om Beck voor zich te winnen of zijn haar vriendin of zij hem te slim af?

You is een serie die je absoluut moet zien. Het is een serie van de makers van Riverdale en ontzettend goed. De serie is wel te bizar voor woorden en de rillingen liepen af en toe over mijn lijf. Alleen hij is ontzettend spannend en er is al onthuld dat er een tweede seizoen aankomt.

Tidying up with Marie Kondo

In de serie Tidying up with Marie Kondo vertelt Marie van haar bestsellers ‘Opgeruimd’ en ‘Spark Joy’ hoe je het beste jouw rommelige huis kunt opruimen. Ze leert je aan de hand van afleveringen bij mensen thuis hoe je verschillende items het beste kunt opruimen, opvouwen en opbergen.

Het boek ‘Opgeruimd’ van Marie Kondo heb ik al gelezen en dat heeft me zeker geholpen om dankbaar te zijn met wat ik heb. Ik heb nog een kledingkast die echt opgeruimd moet worden en nog wat komono, zoals Marie het noemt. De serie werkt erg motiverend en ik ga snel beginnen met het opruimen van mijn huis per categorie. Het is misschien niet een serie die je snel aanklikt, maar zeker de moeite waard als je altijd al benieuwd was naar haar boeken of je huis wel een opruimbeurt kan gebruiken.

Instant Hotel

In het Australische televisieprogramma Instant Hotel nemen 10 teams het tegen elkaar op. Ze strijden voor de titel van het beste Airbnb hotel. De deelnemers beoordelen elkaars hotel en worden beoordeeld door Juliet Ashworth.

Er ging een wereld voor me open na het zien van deze serie. Er staan echt ontzettend veel televisieprogramma’s op Netflix. Het zijn misschien niet de beste Netflix series, maar een soort series die je tegen zou kunnen komen op MTV of TLC. Heel vermakelijk als er niets te zien is op televisie. Ik vond het ook heel leuk om te zien hoe dit wereldje in elkaar steekt en om natuurlijk de mooiste hotels te ontdekken in het prachtige Australië.

Wat zijn de beste Netflix series van februari 2019 volgens jou? Kijk hier voor meer aanraders.

  • Reacties ( 1 )

  • avatar
    Sanne

    Ik heb alleen Marie Kondo nog maar gezien van dit lijstje. Ben wel benieuwd naar Instant Hotel, daar had ik nog nooit van gehoord! Lijkt me leuk.

  • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP