De nieuwe collectie van C&A is niet wat je verwacht

De nieuwe collectie van C&A is niet wat je verwacht

Er is een periode geweest dat ik de C&A niet meer binnen liep, maar tegenwoordig loop ik de winkel weer regelmatig binnen om even rond te neuzen. Je merkt echt dat ze met hun tijd meegaan! De nieuwe collectie van C&A is er dan ook eentje die je niet van ze verwacht. 

Dit zijn mijn 9 favorieten uit de zomer collectie van C&A. Het zijn stuk voor stuk mooie items, ik kon ze alleen nog niet allemaal terugvinden in de webshop. Degenen die ik wel kon terugvinden, daar staat de prijs bij. Het mooie was, dat alle items ook nog eens super budget waren! Dat wordt weer eens een bezoekje brengen aan de oude vertrouwde C&A of gewoon aan de webshop.

Welke van deze items is jouw favoriet?

 • Reacties ( 5 )

 • avatar
  Linda | travellersoftheworld

  Ik vind Clockhouse bij de C&A altijd heel leuk (meestal ook het enige wat ik echt leuk vind daar). Hiervan vind ik de short echt super leuk! Ze hadden laatst ook hele leuke en betaalbare rokjes :)

 • avatar
  Lieke van Veen

  Wat een leuke items. Alleen vind je de items van de webshop meestal niet in de winke.

 • avatar
  Angela

  Ik had de collectie nog niet gezien, maar deze 9 items zijn zeker heel leuk! De C&A heeft laatste tijd sowieso erg leuke items!

 • avatar
  marleen

  Ja! Vind ik dus ook! De laatste tijd super leuke items bij C&A. Ik vind die off the shoulder top en die flaphoed echt leuk!

 • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP