Over mij

OOTD: boho vibesOp deze pagina zal ik mezelf voorstellen en uitleggen waarom ik ben begonnen met mijn blog. Voor meer informatie kun je de volgende artikelen lezen: Waarom ben ik begonnen met bloggen? en Wat als ik het bloggen niet had ontdekt?. Je kunt me natuurlijk nóg beter leren kennen door mijn blog te lezen.

Mijn naam is Esmée, ik ben 23 jaar. Ik ben eind 2016 afgestudeerd aan de Hogeschool Inholland Rotterdam voor mijn opleiding Media & Entertainment Management. Mijn hobby’s zijn fotografie, schrijven, mode, make-up, reizen, shoppen en afspreken met vrienden/vriendinnen.

Aangezien mijn hobby schrijven is snappen jullie waarschijnlijk al waarom ik dit blog ben begonnen. Maar waarom is schrijven zo leuk? En wanneer kwam ik erachter dat schrijven iets voor mij was?
Ik ben begonnen met schrijven toen ik nog klein was. Ik hield ervan om mijn dagboek bij te houden en rond mijn dertiende probeerde ik verhalen te schrijven. Ik had toen nog wat moeite met creativiteit en concentratie, dus ik maakte deze verhalen eigenlijk nooit af. In de tweede klas van de middelbare school heb ik een moeilijke periode doorstaan, achteraf gezien denk ik dat dit komt door mijn puberteit. Hoe moeilijker ik het kreeg, hoe meer inspiratie ik kreeg om teksten te schrijven. Aan het einde van de tweede klas ben ik begonnen met het schrijven van gedichten. Het gaat nu natuurlijk weer goed met me en ben ik mijn eigen blog begonnen.

Ik vind schrijven leuk, omdat je door middel van schrijven iets over kunt brengen naar andere mensen. Mensen kunnen lezen wat je voelt en denkt, terwijl dit niet altijd aan je gezicht is af te lezen. En je kunt ze zelfs helpen door te schrijven over onderwerpen waar mensen het vaak moeilijk mee hebben, zoals zelfvertrouwen.

Wanneer en met welke reden ben ik Esmée Lifestyle gestart?
Zoals ik hierboven al heb verteld, hou ik heel erg van schrijven. Het is mijn hobby en daar wil ik dan ook iets mee doen. Ik ben deze blog gestart, zodat ik kan praten over dingen die ik in het dagelijks leven tegenkom. Hierbij kun je denken aan; fashion, beauty, mindstyle, happiness, maar natuurlijk ook andere onderwerpen. Daarom is het onderwerp van deze blog ‘lifestyle’ in het breedste aspect. Ik hoop dat ik hiermee jullie kan vermaken, maar ook advies kan geven. De startdatum van mijn blog is 10-07-2013.

Op 1 juni 2016 ben ik naar de Kamer van Koophandel gestapt en is mijn blog mijn eigen bedrijfje geworden. Ik ben hiervoor enorm dankbaar en ik hoop hiermee nog jaren door te gaan. Het voelde als een grote stap, maar het gaf me ook enorm veel motivatie om door te zetten. Je kunt mijn bedrijf Esmée Lifestyle vinden onder het KvK-nummer 63422603.

Hoe ziet Esmée Lifestyle eruit in de toekomst?
Eind april 2017 lanceerde ik Esmée Lifestyle in een ander jasje. Ik heb een tijdje geprobeerd om een online magazine, genaamd LA Boss, bij te houden naast mijn eigen blog. Alleen toen bedacht ik me: waarom verander ik Esmée Lifestyle niet in een online magazine? Dan heb ik alles op één website en komen er ook meerdere artikelen per dag online. Alles wat ik deelde binnen mijn online magazine was namelijk alles wat ik zelf leuk vond en de moeite waard vond om met mijn lezers te delen. So here we are, Esmée Lifestyle het online magazine.

Vanaf nu hoop ik het voor te zetten om op Esmée Lifestyle meerdere artikelen per dag te delen. Je ziet in de toekomst zowel persoonlijke artikelen als artikelen over business en entertainment voorbij komen. Niet alleen de nieuwste series op Netflix, maar ook nieuwe collecties waar ik echt benieuwd naar ben en onderzoeken die ik met jullie moest delen. Zo wordt Esmée Lifestyle een platform waar je iedere dag kan genieten van beauty, fashion en lifestyle artikelen.

TOP