fbpx

Cibdol Oil

Puur Mindset Academy podcast

Puur Mindset Academy podcast

Afgelopen vrijdag was ik te gast in de Puur Mindset Academy podcast van Jerik. We hebben gezellig gekletst over mijn weg naar fulltime blogger, maar ook over dingen als een ochtend routine en een positieve mindset. Klik snel verder om de podcast te luisteren!

Puur Mindset Academy podcast luisteren

De Puur Mindset Academy podcast is te bekijken via YouTube, maar ook te beluisteren via Spotify. Hieronder kun je direct beginnen met kijken en/of luisteren, door te klikken op één van de play buttons.

In de Puur Mindset Academy podcast haal ik onder andere het overzicht met de influencer marktplaatsen aan. Dit overzicht kun je hier vinden.

Verder hebben we het ook over mijn SEO cursus, deze is tijdelijk afgeprijsd naar €177,-! Op de pagina van de cursus vind je ook de verschillende links naar reviews die zijn geschreven, waaronder de review van Jerik. Het gratis e-book kun je overigens hier downloaden.

Ik vond het erg leuk om aanwezig te zijn bij de Puur Mindset Academy podcast. Het was mijn allereerste podcast, maar er was veel om over te praten, dus wie weet volgt er snel nog eentje.

Wie is Jerik van de Puur Mindset Academy?

Jerik is het gezicht achter de Puur Mindset Academy. Hij geeft hier tips en tricks om je leven te verbeteren en de beste versie van jezelf te worden. Mindset doet ontzettend veel voor ons, waaronder ook voor hoe gelukkig we zijn met het leven dat we op dit moment hebben.

Om van een Fixed Mindset naar een Growth Mindset te gaan, vergt veel oefening, maar levert ook ontzettend veel op. Met het e-book ‘Word de beste versie van jezelf’ Zo leer jij de mindset te krijgen die succesvolle mensen ook hebben, zodat je je leven op een positieve manier kunt verbeteren en lekkerder in je vel zit. Het e-book is erg uitgebreid, dus zeker de moeite waard!

Jerik is verder een feest DJ, een groot fan van de Efteling en gemotiveerd om van zijn onderneming zijn werk te maken. Zijn podcasts zijn zeker inspirerend als je zelf ook graag meer wilt leren over mindset en ondernemen op het internet.

Heb jij de podcast al gezien en wat vond je ervan?

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP