fbpx

Cibdol Oil

Treets fizzing bath cube: Rose & Pink Pepper

Treets fizzing bath cube: Rose & Pink Pepper

Afgelopen maandag stond mijn shoplog online. Hier konden jullie zien wat ik allemaal bij BonBeauty en bij Big Bazar gekocht had. Nu is het tijd voor de eerste review, ik besloot heerlijk in bad te gaan met deze Treets fizzing bath cube. Dit was het presentje dat ik kreeg als dank voor mijn bestelling. Ben je benieuwd naar mijn mening? Kijk snel verder! 

TREETS ROSE & PINK PEPPER FIZZING CUBE
Normaal gesproken maak ik eigenlijk altijd gebruik van bruisballen, maar wat is de Treets fizzing bath cube een klein tabletje! Toen ik deze Treets fizzing bath cube in de geur Rose & Pink Pepper in het water deed, begon het meteen met bubbelen. Tegelijkertijd kwam er een heerlijke geur naar boven. Het is een lekkere, zoete geur. Op de website wordt het omschreven als een rozengeur en ja dat klopt eigenlijk wel. De geur bleef de gehele tijd dat ik in bad zat hangen en ik kon ervan genieten.

Treets fizzing bath cube: Rose & Pink PepperHier zie je de bruistablet in het water. Ik heb vanaf de onderkant van het bad een foto gemaakt van de bruistablet, met mijn onderwatercamera. Je ziet hier goed hoe de bruistablet oplost. De Treets fizzing bath cube is erg klein, waardoor hij jammer genoeg ook heel snel oplost. Je hebt er in het water dus niet zo lang plezier van, ik denk hoogstens vijf minuten.

Een groot nadeel is dus dat de bruistablet enorm snel oplost, maar het voordeel is dat je de geur wel heel de tijd blijft ruiken. De geur is gelukkig ook echt om van te genieten, hij ruikt heerlijk zoet. Gelukkig is de kleine Treets fizzing bath cube in de geur Rose & Pink Pepper, maar 90 cent. Dus op zich is het een heerlijke en fijne bruistablet voor die prijs. Als je een bruistablet koopt voor het bruisen, dan zou ik je hem niet aanraden, want daar heb je niet zo lang plezier van.

Gebruiken jullie wel eens een bruistablet of -bal in bad? En hebben jullie deze Treets fizzing bath cube al eens geprobeerd?

 • Reacties ( 15 )

 • avatar
  Bo Bea

  ohh wat wil ik graag een bad, ik zou er bijna alles voor over hebben

 • avatar
  Eline Blaise

  Lijkt mij een super leuk productje, maar helaas heb ik geen bad :(

 • avatar
  Anita

  Klinkt heel goed, jammer dat ik geen bad heb hihi.

 • avatar
  Judith

  Deze lijkt me heerlijk! Helaas hebben we geen bad.. XO

 • avatar
  Kimberly

  Jammer dat hij niet zo lang bruist! Ik heb zelf geen bad dus kan het helaas niet gebruiken :(

 • avatar
  Natasja

  Ik heb geen bad :( dus helaas niet! Wel tof van de foto’s onderwater!

 • avatar
  Yvonne

  Wat leuk zo’n onderwater camera! Lijktme ook lekker zo’n bruistablet,,helaas hebben wij geen bad:(

 • avatar
  Marissa

  Lijkt me wel een fijn product.

 • avatar
  Just Love Life

  lijkt me heerlijk! ik heb alleen geen bad helaas

 • avatar
  Jasmijn

  Klinkt lekker!
  Helaas geen bad haha!
  Awesome dat je een onderwatercamera hebt!

  xJasmijn

 • avatar
  Roos – Mclifee

  Jammer dat hij niet zo goed bruist!
  xxRoos

 • avatar
  Jana Vmh

  Het is al superlang geleden dat ik dit gedaan heb, moet ik snel eens doen :) Leuk artikel! x

 • avatar
  Kirsty

  Lijkt me wel een fijn product, alleen dat hij zo snel oplost is wat minder.

 • avatar
  Maria Antoinette

  Wat cool dat je een onderwatercamera hebt! Handig! Ik heb alleen geen bad (en geen onderwatercamera) dus het tablet zal niks voor mij zijn ;)

  Liefs,

  Maria Antoinette

 • avatar
  Melissa

  Lijkt me een heel fijn product, wel jammer dat hij niet zo lang bruist.
  x

 • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP