fbpx

Cibdol Oil

Shoplog H&M, Vero Moda & ICI Paris XL

Shoplog H&M, Vero Moda & ICI Paris XL
Nadat ik een grote lenteschoonmaak had gedaan in mijn kledingkast, was het weer tijd voor een shoplog H&M, Vero Moda & bij ICI Paris XL. Ik was nog op zoek naar een blazer, een peplumtop en een high-waisted jeans. De blazer en de peplumtop heb ik gevonden, daarnaast kocht ik nog een mooi product van Chanel en daarbij kreeg ik twee testertjes. 

Shoplog ICI Paris XL


Shoplog H&M, Vero Moda & ICI Paris XL
Ik had nog twee cadeaubonnen van de Ici Paris XL en nadat ik deze oogschaduw van Chanel had gezien wist ik wat ik wilde hebben. Ik besloot de kleuren in de webshop allemaal op te zoeken en mijn keuze werd deze mooie roze kleur, Illusion d’Ombre in de kleur 93 Impulsion. Dit product kun je zowel voor oogschaduw als eyeliner gebruiken door middel van het handige kwastje dat is bijgevoegd. Door de twee cadeaubonnen van €10,- kostte dit kunstwerk mij maar €4,39, een koopje dus!


Deze twee testertjes kreeg ik bij mijn aankoop. Ik wist niet dat ik er op dat moment zo verschrikkelijk uit zag dat ik de nachtcrème tegen de eerste rimpels nodig zou hebben. Daarnaast ben ik wel erg benieuwd naar de foundation van BE creative make up, aangezien ik nog nooit eerder iets van dit product geprobeerd heb.

Shoplog Vero Moda

Shoplog H&M, Vero Moda & ICI Paris XL
Bij de Vero Moda kwam ik deze peplumtop tegen in het sale rekje. Het is de maat XS, maar hij viel wonderbaarlijk groot uit, aangezien ik normaal altijd een S heb. Hij stond ook een stuk leuker dan ik verwacht had. Ik zou eerder voor een zwarte of witte peplumtop zijn gegaan als die er had gehangen, maar toen ik deze top paste stond hij heel erg leuk. Het printje heeft eigenlijk bij deze top een mooi effect, waarschijnlijk doordat een peplumtop al wat chiquer oogt. Ik betaalde nu €13,96 voor deze top, terwijl hij normaal gesproken €19,95 kost. En ik heb eindelijk een peplumtop!

Shoplog H&M


Mijn shoplog H&M is tevens het laatste item dat ik heb gekocht, een blazer. Het is een blazertje uit de nieuwe collectie en dit blazertje is heel erg mooi getailleerd. Toen ik het blazertje aantrok was ik meteen betoverd, hij sloot volledig aan bij mijn lichaam en ik weet zeker dat ik me hierin heel mooi ga voelen. Het blazertje lijkt me erg leuk voor over een jurkje of over een wit shirt. Ik betaalde €39,95 voor dit blazertje.

Ik ben erg blij met mijn nieuwe items! Nu ga ik nog even op zoek naar een high-waisted jeans en dan is mijn lentegarderobe al bijna compleet. Wat vind jij van mijn shoplog H&M, Vero Moda & ICI Paris XL?

 • Reacties ( 37 )

 • avatar
  vintagirie

  Wauw die oogschaduw van chanel is prachtig.

 • avatar
  Lyana

  Prachtige ethnic blazer!

 • avatar
  chitchatontherocks

  Die oogschaduw van Chanel is heel erg mooi. Leuke aankopen!

 • avatar
  Babs

  Die blazer ziet er inderdaad prachtig uit!

 • avatar
  Just Love Life

  Leuke items! En Chanel, prettehh!

 • avatar
  Tineke

  Hele mooie aankopen! Die peplum top is erg leuk!
  Liefs

 • avatar
  Lies

  Hele leuke aankopen heb je gedaan! Ik vind de kleur ook zo mooi van de Chanel oogschaduw.

 • avatar
  beautybylj

  Oh de peplumtop is echt heel leuk! Ben benieuwd naar de oogschaduw van Chanel xoxo

 • avatar
  Daphne

  Leuke aankopen!

 • avatar
  Cynthia

  Mooie aankopen! Het jasje is ook suuuupervet!

 • avatar
  Julia

  Leuke items! Ik zelf vind een peplumtop echt super leuk!

 • avatar
  Naomi

  Wat een super leuke aankopen! Het blazertje is echt super mooi!

 • avatar
  Sharrel

  Leuke aankopen! Vooral de blazer is erg tof!

 • avatar
  Allicia-Maria

  Dat jasje is vet leuk! hihi. xx

 • avatar
  Lindsey

  Wauw wat een prachtige aankopen! Mooie producten van Chanel ook.

  Liefs,
  Lindsey
  http://sparksandfairytales.blogspot.nl/

 • avatar
  Annelies

  Oooh leuke dingetjes die je gekocht hebt! Alles dat je gekocht hebt, is volledig mijn smaak. Zou je een review/look willen doen met die oogschaduw? :)
  Liefs, Annelies

  • avatar
   Esmée

   Jazeker! De review volgt nog. Leuk om te horen dat het volledig jouw smaak is. (:

 • avatar
  Sanne

  Leuke aankoopjes! Vooral dat jasje en die peplum top zijn geweldig!

 • avatar
  Nora

  Jij hebt zoooo’n leuke dingen gekocht! Ik ben nog op zoek naar All Stars :-)

 • avatar
  Robin

  Wat een mooie kleur oogschaduw.
  Grappig dat de twee kledingstukken ‘n andere stijl hebben, viel me meteen op. Leuk!

 • avatar
  Isabel

  Leuke dingen heb je gekocht, die blazer is heel leuk!

 • avatar
  Kelly

  Mooie aankopen zeg. Ik ben erg benieuwd naar de oogschaduw van Chanel, de kleur ziet er namelijk prachtig uit!

 • avatar
  Ellen

  Chanel <3 haha :p

 • avatar
  Evelien

  wat een leuke aankoopjes! Wauw dat jasje is echt tof. x

 • avatar
  Deborah

  Leuke dingen heb je gekocht, ik vind je peplum top echt supermooi! En die Chanel oogschaduw heeft zo’n mooie kleur!

 • avatar
  Kirsty

  Gave spulletjes heb je gekocht! Ik vind vooral de oogschaduw en je peplum top erg gaaf!

 • avatar
  niesca

  Leuk shirtje en jasje!

 • avatar
  Marissa

  Die oogschaduw is heel mooi! Leuke dingen hebt je geshopt.

 • avatar
  Jana Vmh

  Ik vind die oogschaduw supermooi :)

 • avatar
  Michaela

  Prachtige items heb je gekocht :)

 • avatar
  Mirjam

  Leuk geshopt! Vind die blazer heel mooi, ga ik ook voor kijken :)

 • avatar
  Daphne

  Supermooie spullen! Ik vind je blazer echt prachtig! Liefs

 • avatar
  jesuisfemke

  Mooie peplumtop!

 • avatar
  willemijn

  Super leuke spullen xx

 • avatar
  Miss Sentinelli

  Super mooie items heb je gekocht, vooral de oogschaduw lijkt me erg mooi. En de blazer is echt wow!
  Haha, leuk altijd he die sampeltjes en ik zie geen rimpeltjes bij je hoor ;)!

 • avatar
  Melike

  Wat een leuke producten allemaal, vooral die van Chanel!

 • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP