Cibdol Oil

TASTYCLUB: 25% KORTING OP RESTAURANTS

TastyClub: 25% korting bij restaurants

Ik ga dolgraag uiteten, alleen het kost soms gewoon teveel geld. Daarom bewaren wij het vaak voor de speciale gelegenheden, rond de feestdagen en met verjaardagen. Toch is er vanaf nu een oplossing, met de TastyClub app krijg je namelijk 25% korting bij restaurants! Je zoekt met de app een restaurant bij jouw in de buurt, gaat naar dat restaurant en laat na het geweldige etentje de kortingspas op de app zien.

TastyClub Hotspots

Op dit moment zijn er rond de 350 hotspots aangemeld bij TastyClub, hier komen overigens elke dag meer hotspots bij. Het gaat niet alleen om de restaurants waar je kunt dineren, maar je kunt ook diverse lunchrooms, ijssalons en bars bezoeken met korting. Als je gaat dineren dan telt de 25% korting over de gehele rekening, als je gaat eten met maximaal 4 personen, het is dus inclusief drankjes.

De TastyClub hotspots zijn te vinden door middel van deze link, maar ook via de app. Je kunt gemakkelijk zoeken op afstand, locatie, de soort keuken, het soort restaurant en de gemiddelde rekening. Op dit moment zijn er vooral veel restaurants te vinden in de grotere steden en bij mij in de buurt is er nog niet veel aangesloten, maar bij TastyClub zijn ze continu opzoek naar nieuwe restaurants, dus binnenkort zal ik zeker dichter in de buurt uit eten kunnen. En dit is weer een leuke reden om eens een andere stad te ontdekken en meteen te gaan lunchen of dineren bij een leuke hotspot.

Hoe werkt het?

TASTYCLUB: 25% KORTING BIJ RESTAURANTS
Het concept is eigenlijk super simpel! Ik vind het best gek dat ik dit concept pas net heb ontdekt, want dit had zo handig geweest tijdens mijn stedentrips in Nederland. Hieronder een kort stappenplan om korting te krijgen bij je (nieuwe) favoriete restaurant:
[su_list icon=”icon: heart-o” icon_color=”#9d9d9d”]

  • Download de TastyClub app voor Android of voor je iPhone,
  • Word lid van de TastyClub, voor 1, 3, 6 of 12 maanden vanaf €3,33 per maand,
  • Kies een restaurant uit op de TastyClub website of app,
  • Reserveer een tafeltje en vermeld daarbij dat je via TastyClub komt,
  • Laat bij het afrekenen de digitale kortingspas zien op je telefoon.

[/su_list]
Het reserveren van een tafeltje is niet verplicht, maar je weet wel zeker dat je een plaatsje hebt en je stelt het restaurant alvast op de hoogte. Altijd handig als je gewoon een serveerster hebt die van de actie af weet, zodat het bestellen en het afrekenen soepel verloopt.

Mijn mening

Ik vind de app echt super simpel en overzichtelijk. Als je de app opent zie je direct de restaurants bij jouw in de buurt. Bij mij geeft hij Rotterdam aan, maar dat zijn niet de dichtstbijzijnde restaurants, dus dat is een beetje apart. Maar gelukkig kun je via de kaart heel snel bij jouw in de buurt een restaurant opzoeken, wanneer je inzoomt op een stad zie je snel de locatie van de verschillende restaurants. Zo kun je gemakkelijk zien of een restaurant in het centrum zit, of meer daarbuiten.

Ik ben heel enthousiast over het concept. Het kost je geld, maar op zich haal je dat bedrag er makkelijk uit. Zeker als je graag uiteten gaat, en nagaat dat maar één van de vier personen een lidmaatschap nodig heeft. Ook ga ik nu zeker wat vaker op de app kijken als ik in een andere stad ben, zodat ik toch wat geld kan besparen. Als je toch ergens wilt gaan eten, dan kun je dat net zo goed met korting doen!Disclaimer

Het TastyClub lidmaatschap is slechts €39,95 voor een jaar lang uiteten met 25% korting.

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP