fbpx

Cibdol Oil

The Fairytale Tag

Fairytale Tag
Toen ik op een aantal blogs The Fairytale Tag voorbij zag komen wilde ik hem natuurlijk het liefst meteen online zetten. Ik heb altijd al van sprookjes gehouden en vroeger kleedde ik me heel vaak als prinsesje. En op dit moment kom ik bijna iedere week in de Efteling om van diverse sprookjes te genieten. Het blijft leuk om te zien, te lezen en te horen. Bekijk snel The Fairytale Tag om te ontdekken of ik me in de sprookjes kan herkennen!

The Fairytale Tag
Sneeuwwitje: Beschouw je jezelf als mooi? 
Iedereen heeft zijn imperfecties, maar ik beschouw mezelf wel als mooi. Ik ben tevreden met mijn uiterlijk en ik ben uniek. Ieder mens is anders en dat is wat ik mooi vind!

Doornroosje: Hoe veel uren slaap je elke nacht? 
Ik ben de laatste tijd ontzettend moe, dus ik probeer wel genoeg te slapen. Dit verschilt per nacht en hoe moe ik mezelf voel, ik denk dat ik meestal 9 uur slaap per nacht.

Assepoester: Heb je een avondklok? 
Nee, ik heb geen bepaalde tijd dat ik thuis moet zijn. Ik ben volwassen genoeg om zelf te bepalen dat het laat genoeg is. Meestal als het laat wordt slaap ik bij mijn vriend, dus dan kunnen mijn ouders me toch geen regels opleggen.

Raponsje: Houd je er van om buiten te zijn? 
Ja, ik hou ervan om buiten te zijn! Als ik het maar niet te koud krijg, want dan ren ik het liefst zo snel mogelijk weer naar binnen. Als ik warm gekleed ben, dan hou ik er zeker van om buiten te zijn.

Roodkapje: Vertrouw je onbekenden snel? 
Nee, eigenlijk niet. Ik moet iemand wel goed leren kennen voordat ik veel tegen diegene praat. Ik zal ook niet snel mijn hele levensverhaal bij iemand neerleggen. Als iemand een tijdje bevriend met mij is dan vertrouw ik diegene goed en kan ik ook veel meer praten met diegene. Wel apart dat ik alles met jullie zo gemakkelijk kan delen door middel van The Fairytale Tag! ;)

Fairytale Tag
De Wolf en de 7 geitjes: Ben je makkelijk voor de gek te houden?
Ik ben heel goedgelovig, dus mij kun je snel voor de gek houden, zeker als je goed kunt liegen!

De Zeven Raven: Heb je zusjes of broertjes? Zo ja, hoe is je relatie met hen? 
Ja, ik heb één broertje, mijn relatie met hem is een beetje wisselend. Ik kan niet met hem, maar ik kan ook niet zonder hem. De ene keer heb ik hem liever niet in m’n buurt en de andere keer is het heel gezellig.

Belle en het Beest: Wat maakt een persoon mooi in jou ogen? 
Een persoon is mooi als hij of zij zichzelf is en blij is met zichzelf. Geloof me, zelfvertrouwen geeft zoveel moois aan een persoon.

De Kikkerkoning: Wat vind je walgelijk? 
De geur van knoflook, vooral als je het zelf niet hebt gegeten. Ik walg er echt van als iemand tegen me praat en diegene dan verschrikkelijk erg naar knoflook ruikt, doe dat maar niet bij mij.

Sjaak en de Bonenstaak: Welke planten staan in jouw huis? 
Er staan een heleboel planten in ons huis, maar op mijn kamer heb ik een palm, een livistona rotundifolia. Het verbaast me eigenlijk hoe goed hij groeit!

The Fairytale Tag
De Gelaarsde Kat: Heb je huisdieren?
Niet echt huisdieren, maar wel tuindieren. We hebben vissen in onze vijver, verder heb ik geen dieren.

Blauwbaard: Noem een zwakte in je karakter.
Ik ben soms veel te verlegen, al moet ik zeggen dat het de laatste tijd al wat beter gaat. Ik heb soms wel bepaalde zinnen en dingen om te zeggen in mijn hoofd, maar ik denk er te lang over na. Moet ik het wel zeggen? Ik zou het liefst wat spontaner zijn, maar ik vind het zo lastig.

Pinokkio: Wat is je grootste wens? 
Dat iedereen in mijn omgeving, ook jullie mijn lieve lezers, inclusief ik gezond mogen worden, zijn en blijven.

Peter Pan: Wat is je (mentale) leeftijd? 
Ik wordt vaak kinderachtig genoemd, haha, maar ik vind het wel belangrijk om nog lekker als een kind in het leven te staan. Op momenten dat het nodig is, kan ik wel heel volwassen zijn. Ik denk dat mijn mentale leeftijd gewoon 18 is, het randje van de volwassenheid, maar af en toe nog lekker kinderachtig.

De Sterrendaalders: Wat is je meest waardevolle bezit? 
Mijn familie, mijn vrienden en mijn vriendje. Daarnaast betekenen mijn blog en mijn lezers ook enorm veel van mij. Ik wordt blij van jullie allemaal!

Fairytale Tag
Golden Mary & Pitch Mary: Ben je meer een lui persoon of werk je juist hard? 
Ik kan best lui zijn, ik ben dat eigenlijk altijd geweest. De laatste tijd moet ik gewoon hard werken, maar wel op een leuke manier hoor. Er moet nu eenmaal huiswerk gemaakt worden, blogs geschreven worden en ik moet nu eenmaal naar school en naar mijn werk.

De Stukgedanste Schoentjes: Vind je het leuk om naar feestjes te gaan? 
Ik hou van feestjes! Ik kan me gewoon even laten gaan en even nergens aan denken. Een feestje is voor mij gewoon een gedeelte ontspanning en natuurlijk even bijkletsen met iedereen die meegaat of aanwezig is.

De Nieuwe Kleding van de Keizer: Geef je veel om je kleding? 
Ja, ik geef veel om kleding. Ik stond eergisteren voor mijn kledingkast en ik merkte dat er nodig wat nieuwe items moesten komen. Dat betekent dus shoppen, daar hou ik nou eenmaal van. Kleding geeft mensen een mooi uiterlijk, je kunt je innerlijk in je kleding verwerken.

Het Knappe Snijdertje: Vind je jezelf dapper/moedig? 
Ja, best wel. Ik durf enorm veel, ik zeg niet zo vaak nee. Ik zou het liefst nog wel moedige dingen willen doen, zoals bungeejumpen. Ik had in Kroatië zo’n mooi plekje gezien, boven het water, eigenlijk zou ik daar nog graag een keer heen gaan en dan ga ik wel een afspraak maken om te springen!

De Prinses op de Erwt: Ben je gevoelig? 
Ja, heel erg. Als iets tegenzit of andere mensen zijn heel verdrietig dan ga ik al snel huilen. Ik weet niet hoe het komt, het gebeurt gewoon.

The Fairytale Tag
Ik vond The Fairytale Tag echt de leukste tag die ik ooit gedaan heb. Door de vragen gelinkt aan sprookjes, hebben jullie mij weer op een hele andere manier beter leren kennen. Van mij mag iedereen die van sprookjes houdt The Fairytale Tag invullen!

 • Reacties ( 16 )

 • avatar
  Sylvia

  Ik heb de tag toevallig afgelopen week gedaan, heel leuk zo met die foto’s! :)

 • avatar
  Babs

  Leuk, ik heb ook deze tag gedaan. Zo leer je iemand toch stiekem een beetje meer kennen :)

 • avatar
  Maartje

  Super leuke tag! Ik denk dat ik ‘m ook maar eens ga doen, hihi! Ik volg je, volg je back? :)

  x

  • avatar
   Esmée

   Wat leuk dat je me volgt, ik heb je terug gevolgd! x

 • avatar
  chitchatontherocks

  Wat een leuke tag. En supergrappig: er zijn echt sprookjes bij waar ik nog nooit van gehoord had. De Sterrendaalders? Het Knappe Snijdertje? Ik heb research te doen!

 • avatar
  Iris

  Blijf een geweldige tag! Ik denk dat ik ‘m over ga nemen hihi

 • avatar
  niesca

  Ja leuk he is deze tag! ik vind je antwoorden leuk om te lezen :D

 • avatar
  Daniëlle

  Leuke tag zeg! Ik heb hem stiekem al overgenomen. Wat heb je trouwens echt eerlijk en mooi beantwoord.

 • avatar
  Just Love Life

  Leuke tag! Ik ben ook zo moe de laatste tijd en hoor t van meer mensen, zal de winter wel zijn?

 • avatar
  Lies

  Ik vind dit zo’n leuke tag om te lezen! Ik heb hem zelf nog niet ingevuld, maar wil dat wel snel gaan doen.

 • avatar
  Wendy

  Leuke tag en ook leuke foto’s er bij! :)

 • avatar
  Miss Sentinelli

  Super leuke tag! Ik ga deze denk ik ook binnenkort doen.
  Leuk om je zo beter te leren kennen :).

 • avatar
  Vanes

  Leuk om te lezen !

 • avatar
  Isabel

  Echt een leuke tag!

 • avatar
  Kirsty

  Ik heb deze tag ook gedaan, superleuk dat jij hem nu ook hebt gedaan! :) Ik vind het heel dapper van je dat je eigenlijk nog wel zou willen bungeejumpen, ik zou dat echt niet durven, maar ik heb ook lichtelijk last van hoogtevrees haha.

 • avatar
  Manon

  Dit vind ik echt een super leuke tag!

 • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP