UNIQ ONE SHAMPOO & BALM

Uniq One shampoo review

Sinds kort heb ik een favoriete shampoo. Voorheen gebruikte ik altijd shampoo van Syoss, totdat dit me werd afgeraden door m’n tante, een kapster. Ik laat mijn tante altijd mijn haar knippen en zij weet dus precies wat mijn haar nodig heeft. Ik was nieuwsgierig naar de shampoo die zij me zou aanraden en dat was de Uniq One shampoo! Ze heeft deze voor mij besteld inclusief een Hair Treatment, een spray voor in je haar. 

UNIQ ONE SHAMPOO & BALM
Het bijzondere aan deze shampoo is dat hij meerdere voordelen heeft, maar liefst 10!

1. Reinigt diep en zacht
2. Uitstekende conditioner
3. Beschermt de haarkleur
4. Zachtheid & Soepelheid
5. Glans
6. Meer volume
7. Versterkt & verstevigt het haar
8. Bescherming tegen warmte
9. Herstelt beschadigd haar
10. Sulfaatvrij

Daarnaast wordt er nog aangegeven dat je deze shampoo iedere dag kunt gebruiken! Het is namelijk sulfaatvrij en hierdoor beschadigd het haar niet. Zo kun je iedere dag genieten van deze 10 voordelen. Natuurlijk is dit helemaal niet nodig, want mijn haar voelt zo lang schoon nadat ik mijn haren heb gewassen. Ik kan gewoon veel langer genieten van mijn haar, zonder dat ik het extreem vaak moet wassen.

UNIQ ONE SHAMPOO & BALM
Dit is het dan, de shampoo in vorm van een balsem. In het begin is het erg raar en het is natuurlijk moeilijker te verdelen in je haar dan shampoo die schuimt. Doordat deze shampoo sulfaatvrij is, schuimt hij niet. Op een gegeven moment went het wel en lukt het steeds beter om de balsem over je gehele haar te verspreiden.

Het is gewoon een geweldige shampoo. Altijd als ik hem gebruikt heb, dan zit mijn haar fantastisch. Mijn haar is veel zachter dan ooit. Mijn haar is namelijk altijd al ontzettend droog geweest en nu is dat gewoon weg. Mijn haar voelt gewoon veel gezonder en ik voel me er een stuk zelfverzekerder door! Ik kan ook gewoon geen nadelen opnoemen. Deze resultaten zijn er trouwens al zonder het gebruik van de Hair Treatment, want ik had nog andere sprays en serums die ik eerst op wilde maken. De review van de Hair Treatment zal later nog volgen.

Hieronder nog wat algemene testresultaten van de Uniq One shampoo afkomstig van de website:

UNIQ ONE SHAMPOO & BALM
Ik heb de Uniq One shampoo (350 ml) met de Hair Treatment (150 ml) samen gekocht voor €15,-. Dit was via de kapper, dus waarschijnlijk scheelt dat in de prijs.

De haarverzorging van het merk Uniq One is te bestellen via Bol.com. Toch opzoek naar een ander haarverzorgingsproduct? Klik dan hier

 • Reacties ( 22 )

 • avatar

  De shampoo versie kon ik nog niet, de spray gebruik ik wel altijd na het douchen (m’n tante is ook kapster). Hij lijkt me fijn:)

 • avatar

  Ben benieuwd naar de shampoo!

 • avatar
  Niesca

  Lijkt me fijn! Ik ben deze shampoo nog niet tegen gekomen in de winkel of gaat het alleen via kappers? Zelf gebruik ik andrelon ook erg fijn :)

 • avatar

  Leuke blog heb je! Super dat je hebt gereageerd op mijn artikel, daardoor ben ik er opgekomen :) Ziet er super uit en fijn product!

 • avatar

  leuk! moet raar zijn zoder die schuim! xx

 • avatar

  Klinkt als een fijne shampoo! Ik denk dat ik er alleen ook wel heel erg aan zou moeten wennen dat die niet schuimt.

 • avatar

  Klinkt fijn!

 • avatar

  Lijkt me fijn!

 • avatar
  Lexi

  Klinkt erg lekker, zeg!

 • avatar

  ik heb daar een spuitflesje van, die vind ik alleen niet zo lekker ruiken :(

 • avatar
  Robin

  Klinkt fijn!

 • avatar

  Klinkt als een goede shampoo! Ik ben ook nog op zoek naar een shampoo die goed bij mn haar past.

 • avatar

  Klinkt goed!

 • avatar
  Manon

  Klinkt als een fijne shampoo, maar als de shampoo van syoss af te raden is , is de Haarlem van syoss dan ook slecht ? Want ik gebruik die namelijk

 • avatar

  Lijkt me een erg fijne shampoo!
  x

 • avatar
  Kirsty

  Hij klinkt wel heel goed! Ik vind het aleen wel altijd even wennen als ik een shampoo die niet schuimt probeer; dan heb ik toch eerst het idee dat mijn haar er niet goed schoon van wordt, maar na een tijdje went dat geloof ik wel :)

 • avatar
  Kim

  Klinkt goed :)

 • avatar
  Mayara Esther

  Het klinkt in ieder geval wel erg goed!

 • avatar

  Ziet er echt goed uit :)

 • avatar

  Klinkt als een fijne shampoo!

 • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP