Visitekaartjes Esmée Lifestyle

Visitekaartjes Esmée Lifestyle
Het ontwerpen en bestellen van visitekaartjes, het was één van mijn doelen voor deze maand. Dit doel heb ik in ieder geval behaald! Ik mocht via Webprint visitekaartjes bestellen. Ik heb er de hele middag voor gezeten, maar het resultaat mag er wat mij betreft wezen. Ik heb de huisstijl van mijn blog aangehouden, de mooie gouden kleur van mijn header komt ook terug in mijn visitekaartje. Hetzelfde geldt voor de achtergrond van mijn visitekaartjes, die zijn een witroze, evenals mijn blog achtergrond. 

Webprint

Op Webprint kun je je visitekaartjes gemakkelijk op verschillende manieren samenstellen. Je kunt werken met afbeeldingen, verschillende lettertypes en kleuren. En je kunt ervoor kiezen om de voor- en achterkant van het visitekaartje te bedrukken. De visitekaartjes worden verkocht per 99 stuks, zodat je toch nog eerst kunt kijken of je er wel tevreden mee bent. Er staat dat de visitekaartjes binnen 5 werkdagen verzonden werden, maar tot mijn verbazing lagen ze ontzettend snel al in de brievenbus.

Voorkant

Het idee had ik van tevoren al in mijn hoofd. Ik had al meerdere malen nagedacht over het maken van visitekaartjes, maar het leek wel alsof ik er nog geen behoefte aan had. Toch werd er steeds vaker naar gevraagd en daarom was het tijd om het idee nu door te zetten. Op de voorkant heb ik gekozen voor de algemene informatie. Hier zie je mijn header terug, mijn volledige naam en mijn functie. Mijn volledige naam en functie heb ik in een strakker en lichtgrijs lettertype laten bedrukken. De rest van de informatie is in het goud, hetzelfde goud als mijn header. Bij de rest van de informatie vindt je mijn e-mailadres, webadres en social media naam.

Achterkant

Visitekaartjes Esmée Lifestyle
Ik besloot op de achterkant wat unieks te zetten, mijn favoriete quote. Het is mooi om je visitekaartje ook echt een persoonlijk tintje te geven. Het is iets wat je aan anderen geeft, en deze mensen moeten wel onthouden dat je een visitekaartje hebt gegeven. Daarnaast kun je mensen met deze quote gewoon een duwtje in de rug geven, net dat beetje meer motivatie.

Conclusie

Visitekaartjes Esmée Lifestyle
Wauw, wat ben ik blij met mijn visitekaartjes! Ze voldoen helemaal aan mijn verwachtingen. Het papier is van goede kwaliteit, de bedrukking is mooi overgekomen en het past helemaal bij mij. Daarnaast kwam het ook nog binnen in een gemakkelijk zwart bewaardoosje. Als ik ooit weer nieuwe nodig heb, dan bestel ik gewoon dezelfde. Gelukkig staat hij dan nog gewoon opgeslagen op mijn account.

Je betaald €15,95 voor 99 visitekaartjes bedrukt op de voor- en achterkant.

 • Reacties ( 13 )

 • avatar

  Mooie visitekaartjes en je favoriete quote zit inderdaad waarheid in.

 • avatar
  Carmen | LifeLoveAnxiety

  Hele mooie kaartjes! Ik ga ze zelf binnenkort ook maar eens aanschaffen, maar eerst een domeinnaam :)

 • avatar
  Valerie

  Ah, wat een mooi visitekaartje!

 • avatar

  Leuk! Toevallig heb ik vandaag ook mijn zelf ontworpen visitekaartjes binnen gekregen :)

 • avatar
  Jana

  Ik vind ze erg mooi! Heel elegant en simpel :D ! x

 • avatar
  Lisa

  Wat leuk, vooral die quote is erg origineel!

 • avatar

  Supee chique zijn ze!

 • avatar
  Manon

  Wat een super leuke kaartjes!

 • avatar

  die van mij kwamen hier ook vandaan echt heel enthousiast over, die van jou zien er ook goed uit zeg

 • avatar
  Anouk

  Hele mooie kaartjes! En ook een hele mooie prijs haha, wist niet dat ze zo goedkoop konden zijn.

 • avatar
  Nicole

  Wat een prachtige kaartjes!

 • avatar

  Mooie kaartjes. Ik heb er een tijd geleden ook een aantal besteld, maar heb ze nog niet echt heel veel nodig gehad. Ach, altijd handig en als er een moment komt dat ik ze wel nodig heb, dan heb ik ze tenminste. ;)

 • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP