fbpx

Cibdol Oil

WELKOM OP ESMEELIFESTYLE.NL!

Welkom op esmeelifestyle.nl!

Zoals jullie waarschijnlijk al op mijn WordPress blog hebben gezien, ben ik overgestapt naar een eigen domein en een eigen host. In deze post zal ik uitleggen waarom ik deze keus heb gemaakt, en waarom ik heb gekozen voor Neostrada.

Ik ben eigenlijk begonnen met bloggen zonder dat ik zeker wist dat ik het leuk zou vinden. Daarom ben ik eerst begonnen met een gratis WordPress blog. Uiteindelijk vind ik het super leuk en wil ik hier sowieso mee verder gaan. Het liefst blijf ik zoveel mogelijk voor jullie schrijven en ga ik hier de rest van mijn leven mee door. Het bloggen bevalt me en de positieve reacties en statistieken geven me iedere dag opnieuw weer een geweldig gevoel. Ik had nooit verwacht dat ik in het begin al ontzettend veel views en reacties zou krijgen, ik dacht dat dat veel langer zou duren.

Maar goed, ik begon dus met WordPress om het uit te proberen. Nu ben ik op een punt gekomen dat ik zeker weet dat ik verder wil met m’n blog en daarom wil ik een makkelijk webadres. Een webadres die jullie kunnen onthouden en niet meer zullen vergeten. Verder vind ik een eigen domein veel professioneler ogen en ik heb veel meer opties. Ik kan alles aanpassen op mijn manier en ik kan zelf plugins downloaden. Op de gratis WordPress is alles nogal standaard. Ik bedacht me ook dat ik niet te laat moest overstappen op een host en een domein, nu ben ik namelijk al mijn volgers kwijt en wanneer dat er meer zijn is dat alleen maar vervelender!

Ik vond het heel moeilijk om een host te vinden. De ene host bied je meer aan als de ander en bij de één is het veel duurder dan bij de ander. Ik ben op Google blijven zoeken naar reviews, prijzen en hosts. Ik bleef steeds maar twijfelen, maar ik besloot uiteindelijk om wat goedkope hosts als favorieten te bewaren voor het overzicht. Ik ben ze gaan vergelijken door middel van reviews van klanten en de opties die de hosts mij aanboden. Neostrada gaf mij de beste opties en was ook goedkoop. Ik heb ongeveer €20,- betaald voor een jaar, dus ik betaal €1,68 per maand. Dit is voor een host echt goedkoop, want bij sommige hosts betaal je €10,- per maand.

Ik hoop dat jullie nu genoeg weten. Vragen kun je altijd stellen!

 • Reacties ( 13 )

 • avatar
  Sanne

  Handig! Ik ga rond december ook over naar een website/blog. Heb er nu twee (bij de een kan ik niet bloggen) en ben mij nu ook aan het verdiepen in de mogelijkheden.
  Kan je met deze ook via wordpress werken, of werk jij met een ander blogprogramma?

  Liefs!

  • avatar
   Esmée

   Hee, ik werk op dit moment gewoon met wordpress. Ik ben zelf namelijk niet zo handig met html dus het moet niet te moeilijk zijn. x

 • avatar
  Lisanne

  Leuk dat je een eigen domein hebt! Een eigen domein ziet er alweer een stuk professioneler uit. Ik ben ook nog steeds op zoek.

 • avatar
  Marion

  Leuk dat je nu een eigen domein hebt!
  Ik heb er ook over na gedacht, maar wil dit dan denk ik gewoon via google Blogger doen. ;)

 • avatar
  DQ

  Leuke plaatjes :) En tof, is inderdaad een stuk professioneler. X

 • avatar
  robin

  gefeliciteerd!!

 • avatar
  Judith

  Gefeliciteerd! XO

 • avatar
  Eline Blaise

  Wat leuk! :) Ik heb onlangs ook een eigen domeinnaam aangeschaft, was ongeveer €10 voor een jaar (op eNom). xx

  • avatar
   xesmee

   Wat goed! Dan betaal je nog veel minder. (:

 • avatar
  Over van alles en nog wat

  Wat leuk! o’n eigen domeinnaam ziet er ook net wat stoerder en professioneler uit :D

 • avatar
  Chicks About Fashion

  Leuk zeg! Ik zit er ook echt zelf aan te denken, maar weet het nog niet zo goed.

  Liefs,
  Kiki

 • avatar
  Larissa

  Je site ziet er goed uit! Succes met bloggen :-)!

 • avatar
  Kirsty

  Wat fijn dat je nu echt je eigen website hebt! En goede deal heb je gesloten qua hosting :) Heel veel succes met je nieuwe site! Ik volg je nu in ieder geval alweer :)

 • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP