KOS DAG 3: WIFI & COCKTAILS

Kos dag 3: wifi & cocktails

Met dit weer in Nederland verlang ik echt terug naar de zomervakantie. Mijn derde dag in Kos bijvoorbeeld, die bestond uit wifi en cocktails, puur genieten. We hadden de tweede dag in Kos behoorlijk sportief gedaan, we waren namelijk naar verschillende plekken gefietst, zoals het Asklepion. Aangezien we allebei een beetje spierpijn hadden we opnieuw behoefte aan een lui dagje, gewoon met zijn tweeën aan het zwembad, heerlijk!

Ontbijten & slapen


Wanneer de wekker gaat en je eigenlijk meteen verder wilt slapen. Dit was zo’n ochtend, maar we moesten er toch even uit voor het ontbijt. Ik kleedde me snel om en poetste m’n tanden, om vervolgens snel aan te schuiven bij het ontbijt. Veel trek had ik niet, toch ging ik voor een donut en een croissant met een glaasje sinaasappelsap.

Na het eten gingen we zo snel mogelijk terug naar de hotelkamer. Ik trok m’n pyjama weer aan en kroop onder het laken en viel in slaap. Een uurtje later werd ik weer wakker en ik voelde me meteen een stuk beter!

Zwemmen


Yay! We gingen lekker richting het zwembad om opnieuw een frisse duik te nemen. Helaas waren alle bedjes vol, dus namen we plaats op het terras. Het zwembad is eigenlijk warm, maar toch blijft het verfrissend.


Na een paar uurtjes bij het zwembad begonnen we trek te krijgen. Tijd voor een wandeling naar de supermarkt! We hebben een koelkast op de hotelkamer, dus dat is wel chill. We haalden een super croissant, wat zeg ik; een mega croissant. Daarnaast kochten we nog wat te drinken, ik ging voor wat blikjes ijsthee.


Nadat we de buit in de koelkast hadden gestopt en wat hadden gegeten liepen we terug naar het zwembad. Er was eindelijk een plekje op de bedjes, yes! Ik heb de rest van de middag op het bedje gelegen, want die liet ik me niet meer afpakken.

Douchen

 


Even opfrissen onder de douche en nog eventjes tv kijken. Het was al bijna tijd voor het avondeten, we hebben ons heel de dag prima vermaakt bij het zwembad.

Dineren


Ze hebben vaak lekkere soepjes bij het avondeten. Dit keer hadden ze groentesoep, jummie. Na deze soep ging ik nog voor wat salade en vlees, maar dit was toch stiekem het hoogtepunt van het diner.

Wifi & cocktails


Om de rustige dag af te sluiten kocht ik wifi bij de receptie. Deze code kun je dan een aantal uur gebruiken. Altijd fijn om even te appen met je vrienden en familie. Op het terras hadden we het beste bereik, dus we besloten daar wat te drinken. Ik nam twee cocktails, waarvan Strawberry Daquiri nog steeds mijn favoriet is.

Het was een geslaagd dagje. Ik vind het zo fijn om op dit eiland de dagen af te wisselen. Goed ontspannen, maar tegelijkertijd toch dingen ontdekken. Tot de volgende plog!

 • Reacties ( 4 )

 • avatar
  celine

  Hi! Ik kwam toevallig op je blog omdat ik ook binnenkort naar Kos ga en in het zelfde hotel zit. Ik vroeg me af wat jij moest betalen voor de wifi? Ook zag ik dat je moet betalen voor de airco, wat kostte dat?

  Alvast bedankt en ik heb veel aan je posts gehad bij het maken van de keuze voor het hotel!

 • avatar
  Manon

  Aaah wat lekker!

 • avatar
  Lisa

  Aah wat is Kos tof <3

 • avatar
  Iep

  Wat een fijne foto’s zeg!
  Liefs Iep

 • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP