ZONDAG FAVORIETEN

Zondag favorieten #33

Het is weer zondag, deze week is echt voorbij gevlogen. Ik heb veel verschillende dingen gedaan; ik ben naar school geweest, heb twee video’s opgenomen, artikelen geschreven, producten getest, uiteten geweest en ga zo maar door. Een lekker druk weekje vol met leuke dingen, en ja, dan vliegt het echt razendsnel voorbij. Deze week heb ik lekker vakantie en nog wat fijne dingen op de planning staan. Zo ga ik dinsdagavond naar het evenement het Haar van Nederland, en donderdag spreek ik gezellig af met Lauryn. 

Productief thuiswerken

Ik ben sinds de afsluiting van mijn laatste minor voornamelijk thuis. Ik heb maar één keer in de week les, dus ik werk veel thuis. Ik werk thuis aan m’n blog, m’n afstudeervoorstel en m’n YouTube kanaal. Ik probeer flink vooruit te werken, omdat het een stuk drukker gaat worden zodra het afstuderen echt begint. Ik vind het vooruit werken vaak lastig, omdat ik op dit moment nog tijd genoeg heb, toch wil ik graag productief werken. En dat doe ik, gedeeltelijk, aan de hand van deze tips.

MAC lipsticks


Er staan nog 4 MAC lipsticks op mijn verlanglijstje, mede door reviews van anderen. Als je zoekt op MAC Brave op Google, dan vind je echt alleen maar prachtige afbeeldingen. Wat is het toch een geweldige kleur, ik was helemaal overtuigd toen ik de review zag van Daphne. Daarnaast wil ik graag nog de kleuren To Matte with Love, Captive en Tailored to Tease. Over Captive is onder andere een review geschreven bij Suzanne, die ook één keer per week een artikel schrijft voor Esmée Lifestyle.

De verandering binnen blogs

Er vind een grote verandering plaats binnen de wereld van blogs. Steeds meer blogs verschuiven naar YouTube, en dat is echt iets wat mijn interesse wekt. Ik studeer Media & Entertainment Management en ga afstuderen met een onderwerp over vlogs. Er vind een grote verschuiving plaats, de hype van het bloggen verdwijnt en verschuift langzaam richting YouTube. De bezoekersaantallen beginnen al te dalen, bloggers schrijven meer op blogs alsof het hun dagboek is en er zijn minder verwachtingen.

Ik moet zeggen dat ik er juist op probeer in te spelen. Er verdwijnen veel blogs, maar dat zijn voornamelijk de bloggers die verdwijnen doordat de hype gaat liggen. Er komt meer ruimte voor bloggers die het doen, omdat ze het echt leuk vinden. We bloggen, omdat dit onze grootste hobby is. Daarnaast maak ik ook gebruik van YouTube, gewoon omdat ik het een grote toevoeging vind aan mijn blog, maar ook om een andere doelgroep te bereiken. Anne en Justine schreven beide een artikel over de toekomst van het bloggen.

Polette E-Brooklyn Écaille

Ik heb er van de week al een review over geschreven, de Polette E-Brooklyn Écaille. Het is een bril die je ogen beschermt tegen het blauwe licht van de LED-schermen van onze laptops en smartphones. Het beschermt niet alleen mijn ogen, maar het voorkomt ook de hoofdpijn, die ik op stage regelmatig had doordat ik de hele dag achter de computer zat. Het is echt mijn redder in nood, tijdens het thuiswerken heb ik hem altijd op.

 • Reacties ( 13 )

 • avatar
  Daphne

  Die trend van Youtube klopt zeker, maar bloggen is zo leuk. Ik zou Youtube erbij doen. Ik ben juist met bloggen begonnen, omdat ik het schrijven en fotografie zo leuk vind en ik daar mijn verhaal in kwijt kan op de manier die ik leuk vind. Wel leuk dat je daar onderzoek naar doet en of het klopt, dat lezen we natuurlijk pas in de resultaten.

 • avatar
  Lindsey Beljaars

  Ik vind de verschuiving van blogs naar YouTube erg interessant. Iedereen gaat mee in de hype en begint een YouTube Kanaal. Ik probeer juist mijn blog te laten groeien zonder YouTube Kanaal.

 • avatar
  Iris

  De verandering binnen blogs vind ik echt een heel interessant onderwerp! En het blond servies is zó gaaf.

 • avatar
  Justine

  Wat een leuke blog heb je zeg, ik moet eerlijk zeggen dat ik ‘m nog niet eerder had gezien, maar het ziet er echt heel netjes uit! Ik kom zeker vaker terug, hihi.
  En wat onwijs lief ook dat je mijn post hier noemt. Dat is echt te gek! Thank youuuu <3

 • avatar
  Kirsty

  Wat een mooie MAC lipsticks wil je nog hebben! Ik vind het wel interessant om te zien hoe Youtube in populariteit toeneemt in verhouding tot de geschreven blogs. Zelf hoop ik dat blogs nog wel een zekere populariteit zullen behouden, omdat ik behalve video’s ook van geschreven artikelen houd en deze zelf ook graag maak. Toch denk ik wel dat er nu inderdaad meer ruimte komt voor de bloggers zoals wij die het echt voor ons plezier doen en in dat opzicht verwacht dat er voor degenen die graag blogs lezen altijd blogs zullen blijven.

 • avatar
  Heleen Schrijvershof

  Leuk om te lezen. Persoonlijk vind ik de verschuiving naar (nog meer video) echt helemaal top. Video vind ik zo leuk om te maken én te zien, het is heerlijk persoonlijk.

 • avatar
  Celine

  Wat een interessant onderzoek ben je aan het doen. Hou je ons op de hoogte over de uitkomsten?
  Klopt wat betreft Youtube, maar ook mooi wat je zegt over bloggers. Mooie kans om door te pakken voor de gepassioneerde bloggers ;-)

 • avatar
  Iep

  Wat een fijne favorieten zeg. De mac lipsticks zijn ook ge-wel-dig.
  Liefs Iep xo

 • avatar
  gea

  Leuke favorieten, over het stukken bloggers is het zeker een punt dat waar is. :P

 • avatar
  Dana

  Mooie favorieten zitten er tussen! Brave is echt mooi, ben er dol op :D

 • avatar
  Marloes – GLAMOURMOES.nl

  Ah zo’n bril die je gebruikt als je bij een beeldscherm zit lijkt me wel echt een oplossing ja!

 • avatar
  cuisine celine

  Die trend over youtube klopt zeker en vast!

 • avatar
  Suzanne

  Heel leuk om je favorieten te zien! Brave is nu in een paar dagen ook een favoriet van mij geworden!

 • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP