ZONDAG FAVORIETEN

Zondag favorieten #37

Deze week vond ik het best lastig om favorieten te verzamelen, maar het is me toch gelukt. Er waren niet veel bijzondere artikelen te vinden in m’n Bloglovin’, en zelfs niet op Facebook. Gelukkig had ik nog wat gave items ontvangen en gekocht om met jullie te delen, is er een fantastische YouTube serie die ik trouw volg en staan er hele fijne fotografietips online. 

Fotografie tips

Beter leren fotograferen dat wil iedere blogger. Het is geweldig om iets nieuws te leren of iets beter te begrijpen. Ik zit zelf altijd een beetje te knoeien met alle functies, de ISO waarde en scherptediepte. Vaak doe ik maar wat de foto het mooiste maakt, maar het zou fijn zijn om te weten waar al die getalletjes nou echt voor staan. Gelukkig kwam Heleen met twee handige artikelen, inclusief video’s, over de ISO waarde en scherptediepte. Dezelfde dag heb ik nog mooie foto’s geschoten aan de hand van deze tips.

Love, Sam


Ik mocht deze prachtige prints van Love, Sam ontvangen. Daar ben ik echt ontzettend blij mee, want ze zijn onder andere perfect om te gebruiken als decoratie bij foto’s, dat deed ik onder andere in het artikel van afgelopen vrijdag. Het geeft je foto’s net wat extra’s, weer eens wat anders dan die standaard witte achtergrond. Deze art prints zijn verkrijgbaar voor €9,95 per stuk en gemaakt van stevig 400 gram papier. Deze staan dus ook ontzettend leuk op je kamer, eventueel in een lijstje, maar dat is niet noodzakelijk.

Hema light chain


Altijd als ik video’s opneem, dan heb ik een lichtsnoer rondom mijn bed hangen. Toen ik deze kwam kon ik hem niet laten liggen, hij is zo mooi en volgens mij past hij precies rondom mijn bed. Deze kleur is helemaal geïnspireerd op de koper trend, I love it! Deze lichtsnoer kostte €7,- en is verkrijgbaar in de Hema winkels.

Van schrijven naar swipen

Ik neem aan dat jullie Sophie wel kennen, ik vind haar kanaal echt super. Zeker nu ze een nieuwe serie heeft toegevoegd, van schrijven naar swipen. Inmiddels staan er op YouTube drie afleveringen, en op S1.tv vier afleveringen, van deze serie online. In deze serie onderzoekt ze wat internet met de liefde heeft gedaan, en dat vergelijkt ze dan ook met vroeger. De kwaliteit van deze serie is zo goed, zeker voor Youtube content, en Sophie presenteert het zo leuk. Zeker een aanrader!

  • Reacties ( 8 )

  • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP