Grote tops wishlist

Grote tops wishlist

Door het mooie weer kan mijn kledingkast wel een oppepper gebruiken. Voordat ik ging verhuizen heb ik voornamelijk veel tops weggedaan en daardoor ben ik dringend opzoek naar nieuwe items. Maak je klaar voor een grote wishlist vol met tops! 

Een paar dagen terug ben ik naar de stad geweest om mijn kledingkast een goede update te geven. Uiteindelijk kwam ik jammer genoeg maar met 3 items thuis, waarvan 2 broeken en 1 T-shirt. Het is wel een T-shirt waar ik heel blij mee ben, maar ik zou zo graag nog nieuwe kleurrijke tops toevoegen aan mijn kledingkast. Daarom heb ik heel het internet afgespeurd en een wishlist samengesteld. Nu moet ik alleen nog kiezen! ;)

De tops op de bovenstaande afbeelding van links naar rechts: Folc €19,95 – My Jewellery €29,95 – My Jewellery €29,95 – The Sting €25,00.

Je kunt de bovenstaande tops wishlist shoppen door op de afbeeldingen te klikken.

Ik heb echt een aantal tops gevonden waar ik verliefd op ben en die ik zeker deze zomer wil gaan bestellen. Voornamelijk de witte en geprinte tops vind ik super mooi. Ik vind het eigenlijk best jammer dat je dit soort items in de stad nooit tegenkomt, anders had ik ze zeker gelijk meegenomen.

Welke top(s) vind jij het mooiste? 

  • Reacties ( 1 )

  • avatar
    Jessica J.

    Wat een tof printje, die zwart-wit gestreepte met de groene bladeren! Ik draag zulke losse tops erg graag als het buiten heet is.

  • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP