Cibdol Oil

E-book Ik wil bloggen!

Ik wil bloggen, mijn e-book voor jou!

Een hele tijd geleden heb ik al aangekondigd dat ik bezig was met het schrijven van een e-book. Dit weekend zette ik de puntjes op de i en nu is het zover! Vanaf nu kun je ‘Ik wil bloggen!’ kopen in mijn webshop en alles lezen wat je over het bloggen moet weten.

Waar gaat ‘Ik wil bloggen!’ over?

Ik wil bloggen! is een e-book met alle informatie over het starten van een blog tot het laten groeien van en het uitbreiden tot een business. In de afgelopen 6 jaar als blogger heb ik veel geleerd en ontvang ik dagelijks veel vragen over hoe je het beste kunt beginnen, hoe ik het heb gedaan en hoe je jouw blog en sociale media kunt laten groeien. Daarom heb ik besloten om al mijn ervaring die ik tot nu toe heb opgedaan te bundelen in een boek. Nu kun jij de stap van alles zelf opzoeken en uitvogelen overslaan en direct aan de slag met bloggen. Dat gaat je veel tijd schelen, die je kunt investeren in het schrijven van artikelen en het laten groeien van jouw blog. Klinkt goed toch?

Wat ga ik je allemaal leren?

Bij het starten van blog komt veel kijken. Je moet een naam verzinnen, een domeinnaam aanschaffen, je blog installeren, je blog vullen met content en ook nog tijd besteden aan de marketing van jouw blog. Dat kan heel overweldigend zijn, maar in dit boek neem ik je hierin stap voor stap, hoofdstuk per hoofdstuk in mee. Je gaat onder andere het volgende leren:

[su_list icon=”icon: heart-o” icon_color=”#b9b9b9″ class=”line-height: normal;”]

 • Hoe je jouw eigen blog van het begin tot het eind op kunt zetten
 • Wat de benodigdheden zijn om jouw blog om te bouwen tot een business (€€€!)
 • Welke tarieven je kunt hanteren voor jouw blog én voor Instagram
 • Alles wat je moet weten over Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
 • Hoe jij jouw eerste samenwerking scoort én vervolgens blijft scoren

[/su_list]

Kortom: alles wat je moet weten om een eigen blog te beginnen & te laten groeien. Op deze pagina kun je er nog meer over lezen. 

Hoe heb ik het ervaren?

Het was voor mij de eerste keer dat ik zo’n uitgebreid e-book heb geschreven. Het was een best lang proces, maar ik merkte op het moment pas hoeveel ik er eigenlijk over kon vertellen en hoe leuk ik het ook vond om dit allemaal te delen. Ik deel natuurlijk af en toe blogtips in de business categorie op mijn blog, maar dat voelt toch anders dan alles delen wat je weet over één onderwerp: bloggen.

Ik vond het heel leuk om te doen, maar het was wel even zoeken naar hoe ik mijn tijd in kon delen om vaker aan mijn e-book te werken. Het was eerst niet mijn nummer 1 prioriteit, maar ik heb gemerkt dat ik het wel mijn nummer 1 prioriteit moest maken om het überhaupt af te krijgen. Dat heb ik de laatste weken dus gedaan en nu is het resultaat daar!

Van het begin tot het eind heb ik mijn hele e-book zelf uitgedacht, in elkaar gezet en nu ook online gezet. Ik ben ontzettend trots op het eindresultaat en heel blij dat hij nu eindelijk online staat. Wie weet komt er in de toekomst nog een ander e-book of andere items voor in de webshop, maar voor nu ga ik mijn blog weer even op nummer 1 zetten. ;)

Verkrijgbaarheid ‘Ik wil bloggen!’

Ik wil bloggen! is nu te koop in mijn eigen webshop voor €19,99 inclusief BTW. Je kunt hier betalen met iDeal, Bancontact, Belfius Direct Net, ING Home’Pay en de KBC/CBC Betaalknop. Daarnaast kun je hier alle informatie vinden over het boek, zoals een kleine preview van de inhoudsopgave en de inleiding.

Als je het boek hebt gekocht, dan kun je hem delen met de hashtag #ikwilbloggen. Ik kijk nu al uit naar al jullie Stories, posts en natuurlijk mooie blogs!

 • Reacties ( 1 )

 • avatar
  Anna

  Wat tof dat je een e-book hebt geschreven :D Ik weet zeker dat je hier heel veel bloggers mee gaat helpen!

 • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP