fbpx

Over mij


Over mij - Lifestyle Blogger Esmée

Wat leuk om je hier te zien! Mijn naam is Esmée Bos, woonachtig in Tilburg en een 25-jarige die al 7 jaar lang blogt op Esmée Lifestyle. Al mijn ervaring als blogger heb ik gebundeld in mijn zelfgeschreven boek ‘Ik wil bloggen!‘, zodat jij aan de hand van een handige handleiding ook kunt starten met bloggen en er zelfs jouw fulltime baan van kan maken!

Het verhaal van Esmée Lifestyle

Op 10 juli 2013 schreef ik mijn allereerste artikel op Esmée Lifestyle. Ik weet nog hoe spannend ik het vond, maar hoe uitdagend het was om er eindelijk aan te beginnen. Na het lezen van talloze blogs en artikelen wilde ik een plekje voor mezelf. Ik bedacht de naam Esmée Lifestyle en daar ben ik achteraf nog steeds heel blij mee. Ik begon namelijk met het delen van mijn favoriete beautyproducten, maar daar kwamen al snel vele andere onderwerpen bij.

In het begin plaatste ik zeven dagen per week een artikel en schreef ik deze iedere avond na school. Ik studeerde destijds Media en Entertainment Management aan de Hogeschool InHolland in Rotterdam. Tijdens mijn Marketing & Communicatie stage bij Dancetour stapte ik naar de Kamer van Koophandel en is Esmée Lifestyle mijn eigen bedrijf geworden. Het was voor mij een grote stap en ik ben nog steeds erg blij dat ik deze destijds heb genomen.

Nadat ik mijn Bachelor of Arts in 2016 had behaald, had ik besloten om fulltime aan de slag te gaan als ondernemer. Met nog een parttime baan als Social Media & Webcare Medewerkster tussendoor, wat freelance opdrachten ernaast, ben ik nu sinds januari 2019 echt actief als fulltime lifestyle blogger.

Tijdlijn

Mijn blog stond op 10 juli 2013 online en diezelfde dag verscheen het eerste artikel.

HOE GING HET BIJ DE KVK?

Tijdens mijn stage bij Dancetour schreef ik Esmée Lifestyle in bij de Kamer van Koophandel (63422603).

De diploma-uitreiking!

In november 2016 behaalde ik mijn Bachelor of Arts aan de Hogeschool InHolland te Rotterdam. Ik rondde mijn studie Media & Entertainment Management daarmee af.

In mei 2017 volgde ik een lifecoaching traject, waarvoor ik het Personal Development certificaat in ontvangst heb mogen nemen.

In mei 2019 volgde ik een SEO cursus, waarmee ik het Zoekmachineoptimalisatie certificaat in ontvangst heb mogen nemen.

Never stop dreaming

Over mij - Lifestyle Blogger Esmée

Never stop dreaming is één van de uitspraken die ik aan iedereen wil meegeven. Het is een geweldig gevoel om je dromen na te jagen en dagelijks bezig te zijn met je grootste passie. Wees niet bang om dingen uit te proberen! Je weet namelijk pas of het bij je past door het simpelweg te doen.

Ik ben heel optimistisch en heb veel doorzettingsvermogen. Ik denk dat dit zeker twee dingen zijn die mij hebben geholpen om door te gaan met bloggen. Ik schrijf daarom ook het liefst fijne uitgebreide artikelen met tips om je leven (of jezelf) beter, leuker of mooier te maken.

Nu je wat meer over mij en mijn blog weet, wens ik je veel leesplezier! Je kunt alle artikelen hier vinden. Heel erg bedankt voor het lezen en het achterlaten van alle lieve comments, dankzij jullie kan ik mijn droom achterna gaan.

Contact

Je kunt contact met me opnemen door te mailen naar info@esmeelifestyle.nl of een bericht achter te laten via het contactformulier. Om op de hoogte te blijven van mijn blog kun je me volgen op Pinterest, Facebook en Instagram. Voor alle informatie omtrent mijn carrière kun je me volgen of toevoegen op LinkedIn.

TOP