Over mij

Over mij - Lifestyle Blogger Esmée

Wat leuk om je hier te zien! Mijn naam is Esmée, woonachtig in Tilburg en een 23-jarige die al meer dan vijf jaar blogt op Esmée Lifestyle. Inmiddels is mijn blog uitgegroeid tot mijn fulltime baan en ben ik hier dagelijks mee bezig. Ik plaats iedere dag een artikel over lifestyle, omdat ik simpelweg álles met jullie wil delen.

Het verhaal van Esmée Lifestyle

Op 10 juli 2013 schreef ik mijn allereerste artikel op Esmée Lifestyle. Ik weet nog hoe spannend ik het vond, maar hoe uitdagend het was om er eindelijk aan te beginnen. Na het lezen van talloze blogs en artikelen wilde ik een plekje voor mezelf. Ik bedacht de naam Esmée Lifestyle en daar ben ik achteraf nog steeds heel blij mee. Ik begon namelijk met het delen van mijn favoriete beautyproducten, maar daar kwamen al snel vele andere onderwerpen bij.

In het begin plaatste ik zeven dagen per week een artikel en schreef ik deze iedere avond na school. Ik studeerde destijds Media en Entertainment Management aan de Hogeschool InHolland in Rotterdam. Tijdens mijn marketing stage bij Dancetour op 1 juni 2015 stapte ik naar de Kamer van Koophandel en is Esmée Lifestyle mijn eigen bedrijf geworden. Het was voor mij een grote stap en ik ben nog steeds erg blij dat ik deze destijds heb genomen.

Na het afstuderen had ik besloten om fulltime aan de slag te gaan als ondernemer. Ik heb in het begin freelance opdrachten gedaan naast mijn blog, toen ben ik gestart met een parttime baan en nu blog ik fulltime. Ik werk er namelijk nog steeds naast, zo’n zeven uur per week, maar wel volledig vanuit huis. Hierdoor kan ik mij de rest van de dag volledig focussen op mijn blog, wat echt een droom is die uitkomt!

Never stop dreaming

Over mij - Lifestyle Blogger Esmée

Never stop dreaming is één van de uitspraken die ik aan iedereen wil meegeven. Het is een geweldig gevoel om je dromen na te jagen en dagelijks bezig te zijn met je grootste passie. Wees niet bang om dingen uit te proberen! Je weet namelijk pas of het bij je past door het simpelweg te doen.

Ik ben heel optimistisch en heb veel doorzettingsvermogen. Ik denk dat dit zeker twee dingen zijn die mij hebben geholpen om door te gaan met bloggen. Ik schrijf daarom ook het liefst fijne uitgebreide artikelen met tips om je leven (of jezelf) beter, leuker of mooier te maken.

Nu je wat meer over mij en mijn blog weet, wens ik je veel leesplezier! Je kunt alle artikelen hier vinden. Om op de hoogte te blijven van al mijn artikelen en van mijn leven naast mijn blog kun je me volgen op Facebook of Instagram. Heel erg bedankt voor het lezen en het achterlaten van alle lieve comments, dankzij jullie kan ik mijn droom achterna gaan.

TOP