fbpx

Cibdol Oil

LUSH SPACE GIRL

Lush Space Girl

Met Kerstmis ontving ik een leuk cadeautje met daarin deze Lush Space Girl. Ik vind het een mooie, gekleurde bruisbal met een heerlijke geur. Lush omschrijft deze bruisbal als: “Een heerlijke bruisbal met glitter en de geur van zwarte bessen, grapefruit en bergamot olie. Voor een bad om heerlijk in weg te dromen van verre oorden…” Benieuwd wat deze bruisbal als geheim heeft? Kijk snel verder. 

Lush Space GirlPlons! De Lush Space Girl geeft meteen een prachtig effect. Er komt een overvloed van rode kleur naar boven met een klein beetje paars erachteraan. Tussendoor zie je een klein beetje de glitters tevoorschijn komen. Het is in het begin echt een kleurenfestijn en leuk om te kijken wat er allemaal gebeurd. De geuren vind ik echt heerlijk, zoals eigenlijk bij ieder product van Lush.

Lush Space Girl
Uiteindelijk veranderde mijn bad door Lush Space Girl in een roze/rood kleurtje. Mijn huid werd langzaam zacht door de verzorgende olie. Het is weer een fijn product met natuurlijke ingrediënten:
Natrium Bicarbonaat, Citroenzuur, Parfum, Grapefruit essentiële olie, Bergamot essentiële olie, Amandelolie, Kleurstof 17200, Kleurstof 45350, Glitter, Karmozijn en roodgouden, Bruisend snoepje, *Limonene, *Linalool, Methyl ionone.
*Komt van nature voor in etherische oliën.

Het is een leuke bruisbal met een kleurrijk spektakel, daarnaast verzorgd hij je huid enorm goed. Het enige minpuntje is dat hij niet extreem veel bubbelt, maar slechts een klein beetje. De prijs valt wel weer reuze mee, je koopt deze bruisbal voor €4,55 bij Lush.

 • Reacties ( 27 )

 • avatar
  Selma

  Gaaf! Xx

 • avatar
  Jana

  Superleuk effect :D x

 • avatar
  vintagirie

  Ik vind dat effect altijd zo gaaf!

 • avatar
  Marloes

  Wow! Die eerste stralen rood zijn echt super fel en tof!

 • avatar
  Jana Vmh

  Wauw, leuk effect :)

 • avatar
  Kimberly

  Jammer dat hij niet ontzettend veel bubbelt maar wat een leukerd is dit zeg :D

 • avatar
  Lyana

  Enkel voor het uiterlijk zou ik deze bruisbal al kopen, wel spijtig dat hij niet bubbelt of schuimt ;)

 • avatar
  Saskia

  Wat ziet het er leuk uit, lijkt me heerlijk:-)

 • avatar
  LaraLaurentia

  Ah zo gaaf! Ik heb nog nooit een bruisbal van Lush gebruikt. Ik vind ze zo duur en je kan ze maar een keer gebruiken :)

 • avatar
  Monique

  Ziet er zo gaaf uit! Ik wil zo graag iets van Lush proberen!

 • avatar
  kimberly

  Ziet er heerlijk uit! Helaas heb ik geen bad, maar ik ga binnenkort wel op vakantie waar een bad is. Binnenkort ga ik dus lekkere bruisballen scoren bij lush!

 • avatar
  beautybylj

  Lijkt me ook heerlijk ruiken!

 • avatar
  Babs

  Jammer dat ik geen bad heb, vind die bruisballen zo leuk en lekker!

 • avatar
  Elke

  Oeh, deze ziet er heerlijk uit!

 • avatar
  Evelien

  ziet er zoooo heerlijk uit, blijft balen dat ik helaas geen bad heb. :(

 • avatar
  Manon

  Dat ziet er heerlijk uit.

 • avatar
  nikita

  Gewoon al super leuk om te hebben ik vind het er echt cool uit zien het is net een UFO :)

 • avatar
  Robin

  Lijkt me fijn! :D

 • avatar
  Amy

  Deze ruikt echt heerlijk. Al vind ik de bubble bars van Lush wel nog altijd het leukst omdat deze wel bubbles geven :D

 • avatar
  Marissa

  Hij lijkt me erg lekker!

 • avatar
  Mirjam

  Ziet er heerlijk uit! Ik hou alleen zelf wel van bubbles ;)

 • avatar
  Miss Sentinelli

  Lijkt me echt heerlijk, jammer dat ik geen bad heb :).

 • avatar
  Kelly

  Ik heb hem zelf ook binnen gekregen, ben er erg benieuwd naar!

 • avatar
  Eline

  Deze is zo fijn, mooie foto’s heb je erbij gemaakt!

 • avatar
  Tess Evea

  Heerlijk!

 • avatar
  Manon

  Hij lijkt me wel fijn, leuk zo’n roze bad :)

 • avatar
  Vanessa

  Wow, die ziet er cool uit! :-) x

 • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP