MIJN FAVORIETE INSTAGRAMMERS

Mijn favoriete Instagrammers

Een app die ik dagelijks graag gebruik; Instagram. Ik kijk er op voor inspiratie, maar ook om gewoon te genieten van de prachtige foto’s. Ik zal met jullie mijn favoriete accounts delen, zodat jullie Instagram binnen de kortste keren ook volstaat met prachtige foto’s. Foto’s om bij weg te dromen en stiekem een beetje jaloers op te worden, maar ach zo kunnen we onze dromen alleen maar groter maken. 

Yara Michels

 Yara Michels die je wellicht kent van de blog Chapter Friday. Ze plaatst prachtige lichte foto’s, waar ik persoonlijk wel fan van ben. Haar foto’s zijn allemaal zo netjes en ogen zo fris. Sommige foto’s komen van haar blog, maar je komt ook foto’s tegen uit haar ‘dagelijkse leven’. Klik hier voor haar Instagram.

Martina Illustration

 Dit account kwam ik ooit eens tegen op de explore pagina. Martina maakt zelf illustraties, oftewel prachtige tekeningen. Echt mooi om te zien dat iemand zo goed kan illustreren, I wish I could. Daarnaast zijn haar tekeningen lekker girly, wat af en toe in je tijdlijn wel fijn is. Klik hier voor haar Instagram.

A homemade life

 Prachtige locaties en prachtig licht gefotografeerd, daar kun je me echt blij mee maken. Monika, de beheerder van A Homemade Life, heeft ook een eigen blog die net zo mooi is gevuld met deze foto’s. Ze schrijft wel in het Engels, maar alleen voor het uiterlijk van haar blog zou ik al een kijkje nemen. Ze heeft nog niet zoveel volgers op Instagram, en waarom snap ik eigenlijk niet. Klik hier voor haar Instagram.

Catherine Allen

Foto’s die echt Tumblr-waardig zijn, als je begrijpt wat ik bedoel. Ik ben echt jaloers op het haar van deze meid. Daarnaast is ze ook gewoon erg mooi. Haar fotografie is prachtig, maar haar outfits zijn simpel. En het lijkt alsof ze altijd vakantie heeft, zo’n uitstraling hebben haar foto’s ook. Klik hier voor haar Instagram.

Nicoletta Reggio

Nicoletta Reggio, zoals je misschien al aan de naam hoort, ze is Italiaans. Haar foto’s zijn mooi licht en minimalistisch, en ik vind ze internationaal gericht. Je ziet mooie plekken voorbijkomen, maar ook mooie ontbijtjes en items. Klik hier voor haar Instagram.

Angelica Blick

 Angelina Blick een vrouw uit Stockholm, maar ze reist de hele wereld over. Je ziet de mooiste plekken voorbij komen op haar Instagram, geen plek is te ver. Naast haar Instagram kun je nog genieten van haar blog, die ook volstaat met prachtige foto’s en outfits. Haar Instagram ziet eruit als een droomleventje, en dit is dan ook één van de accounts met foto’s waar ik bij kan wegdromen. Klik hier voor haar Instagram, maar blijf niet te lang naar haar foto’s staren.

 • Reacties ( 17 )

 • avatar

  A homemade life is ook zeker weten één van mijn favorieten! Ben dol op alle foto’s <3 Ik ga gelijk eens bij alle andere kijken ook :D

 • avatar

  Ah, ik ben altijd zo jaloers op mensen met van die perfecte instagram feeds! Zo pretty!

 • avatar

  Zitten hele mooie foto’s tussen! Ik heb zelf eigenlijk helemaal geen Instagram account. Misschien toch binnenkort maar eens aanmaken als ik deze foto’s zo allemaal zie.

 • avatar

  Leuke accounts! Ik kan zelf echt uren op Instagram zitten. Hihi

 • avatar

  Wauw, waarom heb ik niet de mogelijkheid voor zulke foto’s! So jealous!

 • avatar

  Wat een leuke accounts zeg. Ik ben er een paar gaan volgen hoor. :) Instagram is echt een kleine verslaving.

 • avatar

  Ik heb net zelf Instagram aangemaakt, dus een paar van deze Instagrammers ga ik ongetwijfeld volgen! :D

 • avatar
  Radianto

  Ik ben gelijk een aantal van je lijstje ook gaan volgen. Al die foto’s, kwijleffect.

 • avatar
  Daphne

  Ohh ik ga er zeker een aantal volgen!

 • avatar

  Wow, wat een prachtige plaatjes maken die meiden.
  Ik zit zelf nog niet op Instagram en zulke plaatjes maken mijn angst ervoor alleen maar groter. Haha.

 • avatar

  Zitten een paar enorm leuke accounts tussen! <3 vooral die laatste

 • avatar
  Rosanne

  Wat een leuke accounts zijn dit zeg! liefs x

 • avatar
  Bo

  Catherine heeft echt mooie foto’s!

 • avatar

  Wat een leuke instagram accounts! Ik kende ze eigenlijk allemaal nog niet behalve Yara Michels dan. Martha Illustration vind ik wel een heel leuk account hebben.

 • avatar
  Manon

  Ik ga gelijk kijken naar Martina Illustration!

 • avatar

  wauw mooie inspiratie martina illustration ben ik even gelijk gaan volgen!

Reacties zijn gesloten.

TOP