fbpx

Cibdol Oil

SILK HEAVEN KUSSENSLOOP + WINACTIE

Silk Heaven kussensloop + winactie

Dat slapen op een puur zijden kussensloop veel voordelen had, dat wist ik wel. Alleen ik had het eigenlijk nog nooit getest, ik had namelijk nooit het idee dat ik iets miste bij een katoenen kussensloop. Alleen toen ik gevraagd werd om een Silk Heaven kussensloop te testen was ik toch wel nieuwsgierig, ik had last van wat eczeem en vele droge plekjes, en het zou mooi zijn als een kussensloop dat zou verminderen. 

Het product

Het slapen op een puur zijden kussensloop kan helpen als onderdeel van jouw anti-aging huidverzorging of acné. De helende eigenschappen van zijde voor de huid en haren zijn ten eerste te danken aan de zachte en gladde stof. Door de gladde stof zijn ook de slaapvouwen verleden tijd, ik weet nog wel hoe irritant ik dat altijd vond als ik dan een belangrijke afspraak of iets dergelijks had. Daarnaast heeft het diverse voordelen voor je haar, slapen zonder dat het helemaal door de war zit, en voor je huid, het verminderd klachten zoals eczeem. Ten tweede bevat pure zijde aminozuren en antioxidanten, beide hydraterend voor je huid.

Mijn ervaring

Toen ik het kussensloop binnenkreeg heb ik hem eerst gewassen met het zijdewasmiddel dat als monstertje erbij was gedaan. Het rook echt heerlijk, en het voelde heel zacht aan. Voordat ik op het kussensloop ging slapen had ik veel last van eczeem, op m’n linkerwang. Ik moet zeggen dat de roodheid van het eczeem een stuk minder werd na een aantal dagen slapen. De plekjes zitten er nog steeds, maar je ziet enkel nog de bultjes, de roodheid is volledig weggetrokken.

Ik heb drie weken op deze puur zijden kussensloop geslapen en het beviel me eigenlijk heel goed. Het sliep lekker, ik hoefde mijn kussen minder vaak op te schudden, mijn huid werd er rustiger van en minder droog en mijn haar zat iedere ochtend hetzelfde als ‘s avonds voordat ik ging slapen. Geen messy hair meer, en ik hoef dus niet meer zo vaak mijn haar te wassen met conditioner.

Het acne gedeelte vind ik lastig om te testen. Zijde is antibacterieel en zou daarom helpen bij acne. Bovendien schuurt zijde niet zo hard over je huid als katoen, waardoor er minder talg geproduceerd wordt. Ik heb niet vaak last van puistjes, maar de laatste paar dagen bijvoorbeeld ineens weer wel. Het heeft bij mij vaak met andere dingen te maken, zoals mijn ongesteldheid. In de tussentijd dat ik dit kussensloop heb getest zijn er veel dingen veranderd, zo ben ik gestopt met de pil en gestart met het anticonceptiestaafje en werk ik veel thuis aan mijn scriptie. Er zijn dus veel veranderingen die mijn puistjes kunnen veroorzaken, zoals stress en andere hormonen, dus of de kussensloop acné verminderd dat kan ik niet zeggen.

Winactie

Ik weet dat dit dingen zijn die je graag zou willen testen, maar niet gelijk aan wilt schaffen. Daarom geef ik één kussensloop weg, in een maat naar keuze. Voer de volgende stappen uit om kans te maken op het Silk Heaven 100% puur zijden kussensloop:

[su_list icon=”icon: heart-o” icon_color=”#9d9d9d”]

 • Deel het bericht van deze winactie op je Facebookpagina.
 • Laat hieronder een reactie achter met een geldig e-mailadres, en geef antwoord op de vraag.
 • Deze winactie loopt tot en met 30 april 2016 en de winnaar wordt bekend gemaakt op 1 mei 2016.

[/su_list]

Waarom zou jij het zijden kussensloop willen ervaren?

 • Reacties ( 28 )

 • avatar
  carolien van overmeeren

  Klinkt super voor je huid en haar.. wil graag een schone slaapster worden!

 • avatar
  Hilda Springer

  Voor mijn dochter wil ik graag winnen, zij heeft een contactallergie en misschien helpt dit bij haar allergie.

 • avatar
  Karen Vonk

  Nou, ik heb nog niet eerder de luxe gehad om te ervaren hoe het voelt om op een zijden sloop te slapen. Lijkt mij heerlijk!

 • avatar
  Riekie Bos

  met mijn 19 jaar heb ik nog steeds last van acné en daar baal ik als een stekker van.
  Daarnaast heb ik haar dat snel klit en het ontklitten en borstelen vergt veel tijd en nog erger het doet pijn.
  Dat zijden kussensloop zou dus best iets voor mij kunnen zijn.
  Ik like op facebook en heb de actie daar ook gedeeld.
  duim duim duim. fijne week en groetjes van Riekie

 • avatar
  will

  Ze zeggen dat je haar ‘s morgens nog steeds mooi zit, als je op een zijden kussensloop slaapt. Dat zou ik graag willen ervaren.
  Om privéredenen heb ik geen Facebook meer, maar ik volg je op Bloglovin.

 • avatar
  Nadia A.

  Heel interessant product, klinkt goed. Ik heb geen last van acne, maar wel droge huid met fijne rimpeltjes onder de ogen en op mijn voorhoofd. Zou een zijden kussensloop kunnen helpen? Dat wil ik graag testen. Ik volg je op Facebook en heb deze leuke actie gedeeld & geliked.

 • avatar
  Anneliese de Waal

  Lijk me heerlijk zou het kussensloop graag uit willen proberen, ben er erg benieuwd naar !! :)

 • avatar
  melissa

  Heerlijk. ik wil heel graag testen. ik heb nogal dun (en uitvallend) haar wat op deze manier bespaard wordt en ook mijn huid is gevoelig en droog en ‘schuurt’ op het kussen. dus ik ga duimen. liefs melissa

 • avatar
  Lieke b

  Wauw doe heel graag mee

 • avatar
  Anita te Gussinklo

  Soms word ik wakker met een kreukel in mijn gezicht.
  Ja, ja dat eb je soms als je boven de 40 bent.
  Met zo’n zijde kussensloop schijn je dit niet te hebben,dus ik ben voor.
  Ik heb het bericht op Facebook geliked & geshared.

 • avatar
  Anja Laemers

  Heb al zo veel gehoord over zijden kussenslopen, maar helaas nog geen kussensloop in mijn bezit. zou het heel graag uit willen proberen om te kijken of ik dan eindelijk eens beter slaap. Daarna zou ik het wassen en even aan mijn zoon lenen om te kijken of hij minder acne krijgt (dan bestel ik voor hem namelijk zelf nog een nieuwe)

 • avatar
  Marianne

  Die zou ik graag testen voor mijn dochter met haar lange haren die altijd in de war zitten en voor mijn man met eczeem.

 • avatar
  Ling Choi

  Zoveel goeie verhalen gehoord en ik ben ontzettend benieuwd. Ook goed voor mijn rimpels :) Ik doe graag mee en volg je op Facebook.

 • avatar
  Eva Narcisz

  Geweldige actie . Ik loot graag mee. Het zal geweldig zijn om zo’n mooie zijden kussensloop te hebben. Heerlijk slapen & Geen messy hair meer, zal echt hemels zijn . Ik begin alvast met duimen . Ik ben fan op FB en heb deze actie gedeeld.

 • avatar
  Heidi Claassen

  Dromen op een zijden kussensloop lijkt me een verademing voor mijn gevoelige huid en dunnen haren… Sweet Silk dreams!

 • avatar
  Jacqueline de Waal

  Zou echt geweldig zijn lekker slapen zonder zuchten en puffen van een kussen die niet lekker ligt.

 • avatar
  Anna Wienen

  Ooohhh ik hoop een heerlijke nachtrust..

  Facebook: Anna York

 • avatar
  Gonny

  Ik denk/hoop dat het Zijden kussen ook heel fijn is voor mijn dunne droge haren…
  Ik heb er al vaker over gelezen…. en zou het graag zelf eens ervaren.

  Succes met je scriptie!

 • avatar
  Jolijn

  Ik maak graag kans omdat het beter is voor mn haar en ik hoop dat mn acne verminderd door dat kussen (:
  XX Jolijn

 • avatar
  Sofie

  Superleuk dat je zo’n kussen weggeeft ! Ik heb al veel goeds gehoord over de effecten van een zijden kussenloop maar ben er tot nu toe nog steeds niet in geslaagd van een exemplaar aan te schaffen :) Mijn haar is momenteel heel erg lang, en aan de uiteinden heb ik vaak droge puntjes en veel knopen. Dus ik ben erg benieuwd naar wat deze kussensloop voor mijn haar kan doen ! Ik doe graag mee aan de winactie :)

 • avatar
  elisabeth maria martina

  origineel moederdagkado wil ik heel graag mee verrast worden

 • avatar
  Anita H.

  Ik heb een zeer onzuivere huid. Volgens mijn schoonheidsspecialiste heb ik een vette en tevens bijzonder vochtarme huid (lastige combi), die tevens neigt naar rosacea en daarnaast is er ook nog sprake van een lichte vorm van eczeem. Ga er maar aan staan, haha. Ik heb niet de illusie dat deze kussensloop mijn huid volledig kan “repareren”, maar alle beetjes helpen. Geheel rimpelloos ben ik overigens ook al een tijdje niet meer, dus ook daar is ruimte voor verbetering.

 • avatar
  Henrieke

  Dit lijkt me echt superlekker liggen! Donderdag zag ik mijn lief naar zijn werk vertrekken met een vouw in zijn gezicht, en was ik toch heel blij dat hij eerst nog dertig minuten rijden moest. ;-)

 • avatar
  Jana

  Wat een fijne winactie ! Ik doe graag mee omdat ik net extensions heb laten zetten en altijd gehoord heb dat zijde niet alleen goed is voor je huid maar ook voor je haar! Ben dus heel erg benieuwd of ik minder wakker word met een dreadlockmess haha. Groetjes!

 • avatar
  Tamara TS

  Wat een fijne winactie! Ik heb regelmatig mijn gezicht vol bultjes, dus ik ben hier heel benieuwd naar. Een mooie bijkomstigheid van zo’n kussen is dat je haren er ook minder op af breken, tenminste, dat las ik ergens. Ik probeer mijn haren zo lang mogelijk te laten groeien op het moment. En als je er minder rimpeltjes van krijgt, dan zou dat ook mooi meegenomen zijn. Al met al doe ik heel graag mee! (FB Tamara Mara Großmaul)

 • avatar
  Rochella

  Klinkt heel erg fijn zo een sloop. Leuke win actgie hoor.

 • avatar
  Nynke B

  Ik zie er vaak redelijk verkreukeld uit als ik uit bed kom, dus ik ben heel benieuwd.

 • avatar
  Yara

  Wat een leuke winactie! Ik ben zelf helemaal gek van zijde kussenslopen. Ik heb er twee roze en mijn haar is zoveel zachter geworden erdoor! Ik word in de ochtend altijd wakker met weinig tot geen knopen in mijn haar, wat veel wil zeggen voor mij aangezien ik altijd al lastig haar heb gehad met veel knopen.
  Liefs,
  Yara

Reacties zijn gesloten.

TOP